ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00
Доста слаб мач днес на Яблонски 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Благодарение на сеБктор и дрогите заради ударената полицайка с бомба най- вероятно реванша без публика
Нищо общо нямате с Апостола
-
THE G.A.M.E
И друг колега цитирах... Според мен се опитваме да дозираме силите, обаче индивидуалните грешки ни еВават мамата ...bilyaletdinov написа:Прохазка нали беше бойкотирал, колеги? Един от малкото със сини сърца в отбора...
A, ако голямата звезда Обертан не беше отиграл положението като абсолютен селтак ги обръщахме.
Аз не мога да си обясня тази амплитуда в представянето на играчите. Не може да изиграеш такова слабо първо полувреме, а след това да смачкаш и изплюеш противника. Не е нормално да не можем да изиграем един пълен мач на високо ниво.
За картона на Буш...адски пресилен. Не може Джеферсон да получава втори жълт за същото положение в Разград, а днес Буш да го гонят...
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Много лошо влизане в мача. А след това аз лично мисля, че нашите искаха да се върнат в мача, но през първото полувреме нищо не им се получаваше.
Компенсираха с добро начало на второто полувреме, отбора влезе сякаш сега започва мача. И спокойно можеше дори да обърне мача.
Като цяло ме е яд за лошия старт и зле изиграното първо полувреме, но пък съм доволен.. отбора реагира при негативен развой на мача, и то при 2 гола пасив.
Компенсираха с добро начало на второто полувреме, отбора влезе сякаш сега започва мача. И спокойно можеше дори да обърне мача.
Като цяло ме е яд за лошия старт и зле изиграното първо полувреме, но пък съм доволен.. отбора реагира при негативен развой на мача, и то при 2 гола пасив.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
koisa написа:THE G.A.M.E написа:И аз се изкефих на второто полувреме, ама май нема как да тичаме така през всички 90 мин.koisa написа:Днес го написах... Имаме по-добрите играчи, но се иска атака, атака и пак атака... Ето това през второто полувреме е истинският Левски. Само Левски!
Онези тичаха много през първите 45 мин. и видяхме, че след 60-та мин. едвам ходиха.
На'ще си разпредилиха силите, в края ги намачкахме лошо, но много калпаво изиграхме ситуациите за гол.
Ама се видя, че го можем и то успешно. Първото полувреме не трябва да го повтаряме на реванша със сигурност! Тия нямат сили за повече от 45 мин. здраво тичане.
да, жизненоважно е да устискаме първото полувреме от реванша със суха мрежа.
sizif написа:Благодарение на сеБктор и дрогите заради ударената полицайка с бомба най- вероятно реванша без публика
може би само срещу Верея. Мисля няма такова БФС или негова комисия, които да оставятточно тоя мач без публика. Протакане на решението, отлагане, видеозаписи, целия арсенал биха могли да приложат, но тоя мач без публика няма да го оставят!
- сини шампиони
На пук на всички, които плюят Буш, че си е изкарал червен картон, аз адмирирам постъпката му. Писна ми да гледам уж мъже, а облечени в поли и готови да се хванат за палците. Нека всеки противник разбере, че отбора е излязъл да изоре терена, но да победи, а не сульо и пульо да идват на собствения ни стадион с мисълта да измъкнат точката, ако не и трите. 
И само Левски оле
-
Popokatepetal
- Контакти:
Митрев с доста нагло изказване. Очаквали сме едва ли не той да бележел голове. Не, бе бате. Очаквам да спрат да ти вкарват директно от корнер или центъра. Очаквам да не ми причиняваш инфарт при всяко центриране. Очаквам на 32 години да не трябва да ти се обяснява А-то и Б-то във футбола. Много ли искам?
delqnski47 написа:Оф,къв бурен с*кс,братко.Не знам уговорен ли е,не е ли уговорен,ааамааа....
Второто полувреме май се смениха позите
Важното е, че Стойчо Стоилов Изтънчения откри кой отбор е сродната душа, милото слънчице и зеницата на окото за ФК "Левски" и това е "Лудогорец"

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.