Левски София - ЦСКА София |0-3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и ЦСКА София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

zlobul
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София |0-3 FT

Мнениеот zlobul » 26 окт 2014 17:18

diplomat написа:
zlobul написа:аз лично не съм ги чул ....що се отнася до футболните им умения , то отговора е еднозначен .....и двамата не стават за Левски ...особено Крумов , който незнам по каква случайност изобщо облече синия екип.

Аз знам, на 1000% е достоверна тази информация, Вангелов, тогавашния шеф на Миньор, е неистов анти-левскар и насъскваше всички, това бяха едни от най-използваните рефрени в съблекалнята. 8-)

Извади доказателства за да видим какво точно са пяли и бъди сигурен , че тези повече няма да облекат синята фланелка. На голи приказки можеш да кажеш всичко.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София | 25.10.2014г., 16:00ч.

Мнениеот Кировец » 26 окт 2014 17:22

валкареджио написа:
Кировец написа:
-1914- написа:
Кировец написа:
-1914- написа:За да оздравеем, трябва цялата концепция на Левски да се промени.
Какво значение има една загуба от ЦСКА? Те ли са ни мерител?
И после първи кръг аут срещу Зимбру или Мура и т.н.
Те нищо не струват, нали ги видяхте на терена?
Не, други неща са важни, примерно как ще успеем да разкараме Батков, и ще намерим ли професионалист който да поеме Левски?

То пък вие отпадате само от Байрн, Барса и Реал. Айде, айде. :lol:
И кой ви е мерител, ако не ЦСКА? Марек ли, Локо Пд ли?

Истината е, че за последните 25г. Левски е номер едно в България по всички показатели. Това, че вие не сте успели да минете едни групи в Европа,
та ако не се лъжа сте се и класирали изобщо два пъти за такива, не е вина на Левски. Ние се мерим с най-силните, а това в момента са Лудогорец,
със сигурност не вие.

Истината, сини приятелю е, че от последните 6 години ще имате 0-ла купи, 0-ла титли в добавка с 6 поредни загуби от ЦСКА и голова разлика за сега 13:1 в полза на червените. Пък ти си мисли каквото щеш. :)

а вие колко титли ще имате в последните 7 СЕДЕМ години а?

Аз не съм и твърдял подобно нещо, нито че сме номер 1 по всички показатели. Просто отговорих защо Левски не е номер едно по всички показатели, както твърди 1914. ФЮ

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 окт 2014 17:22

zlobul написа:
diplomat написа:
zlobul написа:аз лично не съм ги чул ....що се отнася до футболните им умения , то отговора е еднозначен .....и двамата не стават за Левски ...особено Крумов , който незнам по каква случайност изобщо облече синия екип.

Аз знам, на 1000% е достоверна тази информация, Вангелов, тогавашния шеф на Миньор, е неистов анти-левскар и насъскваше всички, това бяха едни от най-използваните рефрени в съблекалнята. 8-)

Извади доказателства за да видим какво точно са пяли и бъди сигурен , че тези повече няма да облекат синята фланелка. На голи приказки можеш да кажеш всичко.

Бяхме в един клас със сина му, даже и на мачове в Перник съм ходил, мисля, че ви е ясно фенове на Миньор колко ви мразят. 8-) Ти Петев лично ли си го чувал как казва рефрена? :?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 окт 2014 17:26

Нас ни мразят всички момче...с това не изненадваш никой. Нормално е най-популярния отбор с най-много привърженици в България да е най-мразеният, така че нищо ново под слънцето :)
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 окт 2014 17:29

zlobul написа:Нас ни мразят всички момче...с това не изненадваш никой. Нормално е най-популярния отбор с най-много привърженици в България да е най-мразеният, така че нищо ново под слънцето :)

Знам, че ви мразят, но не ми отговаряш на фундаментални въпроси... Разберете, че причината да сте недолюбвани не е, защото сте най-популярния отбор, а заради държанието ви в много ситуации, като тази с Петев, например. ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 окт 2014 17:36

diplomat написа:
zlobul написа:Нас ни мразят всички момче...с това не изненадваш никой. Нормално е най-популярния отбор с най-много привърженици в България да е най-мразеният, така че нищо ново под слънцето :)

Знам, че ви мразят, но не ми отговаряш на фундаментални въпроси... Разберете, че причината да сте недолюбвани не е, защото сте най-популярния отбор, а заради държанието ви в много ситуации, като тази с Петев, например. ;)

Е , ние поне само ги събличаме , за разлика от едни други фенове дето стрелят с въздушни пушки по човек. Аре да не се правим на свети води ненапити.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 окт 2014 17:39

zlobul написа:
diplomat написа:

Е , ние поне само ги събличаме , за разлика от едни други фенове дето стрелят с въздушни пушки по човек. Аре да не се правим на свети води ненапити.

Аз говоря конкретно за вас, не виждам защо трябва да се сравнявате с други, които по ваши думи са под нивото ви?!?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 окт 2014 17:44

Вие пуснете клипове как викат КЗЛ, пък да видим какво ще им се случи.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 окт 2014 17:50

Eminem написа:Вие пуснете клипове как викат КЗЛ, пък да видим какво ще им се случи.

Това се опитах да му обясня , но явно не ме е разбрал.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 окт 2014 17:52

zlobul написа:
Eminem написа:Вие пуснете клипове как викат КЗЛ, пък да видим какво ще им се случи.

Това се опитах да му обясня , но явно не ме е разбрал.

Питайте десния бек на ЦСКА, Венци Василев, той няма да има никакъв проблем да каже истината по тоя въпрос. :lol:

Върни се в “Левски”