Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот Eminem » 25 авг 2014 14:03

MagicMoments написа:Така е без качулки,побоища,наркомани,само със семкари и да пълним стадионите със призиви подкрепете ни за да дойдат Реал и Барса-това ли ти е красивия свят.100 пъти предпочитам да се създава атмосфера като на гостуванията срещу Ловеч,дербитата с ЦСКА,юбилея ни,отколкото да има хора,които да се наслаждават на това,че един олигарх пръснал милиони,за да може отборчето им да играе добре,и със патриотични съобщения по Фейсбук да се радват,че ще идат да гледат футбол.

Ама как ви избират за НКП... :lol: :lol: :lol:
Задължително ли е да има побоища, наркомани, бомби, псувни, за да има атмосфера ???
Ти сериозен ли си ? Пиян ли си, какъв си ?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 авг 2014 14:06

Eminem написа:
MagicMoments написа:Така е без качулки,побоища,наркомани,само със семкари и да пълним стадионите със призиви подкрепете ни за да дойдат Реал и Барса-това ли ти е красивия свят.100 пъти предпочитам да се създава атмосфера като на гостуванията срещу Ловеч,дербитата с ЦСКА,юбилея ни,отколкото да има хора,които да се наслаждават на това,че един олигарх пръснал милиони,за да може отборчето им да играе добре,и със патриотични съобщения по Фейсбук да се радват,че ще идат да гледат футбол.

Задължително ли е да има побоища, наркомани, бомби, псувни, за да има атмосфера ???

Третото... все пак някой трябва да консумира произведеното
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 авг 2014 14:08

Eminem написа:
MagicMoments написа:а пак това че ББ ги пази,от кого бе от милионите левскари,които гледат мачовете по телевизията и после раздават акъл по форумите и чакат да заиграем като Барселона,ама не си мърдат и пръста,или от хората,за които Батков просто дава парите и Гонзо и остналаите некадърници са виновни.

От съдебни наказания. Отдавна трябва да са по затворите за хулиганства по стадионите.
А и тези наркотици не са много законни.

Нищо че полицаите биеха хора след юбилея,по разкази на други хора са нахлули вчера и са биели жени и деца,ама ББ ги пазел.Че то крадци като Христо Бисеров,Цветан Василев,Иван Искров и т.н не са осъдени,ти искаш феновете на Левски да ги осъдят и за какво няколко димки и бомбички.Аз НКП не го свързвам със продажба на наркотици,по скоро със такава на артикули и организация на юбилей и куп други важни неща.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 авг 2014 14:09

ros написа:Третото... все пак някой трябва да консумира произведеното

Е, как. Това им е закуската, обяда и вечерята.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 авг 2014 14:13

MagicMoments написа:(и аз съм член- а съм под 18,както и доста хора също)

[offtopic]Личи ти, нямаше смисъл да го споменаваш.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 авг 2014 14:14

Eminem написа:

Лелеле мале псувни,се едно като си във сектор В или на телевизора не ти иде да ги напсуваш,а България е свободна държава и хората могат да си скандират каквото искат,ако щат умри вратарче,ако щат оо черна маймуно,ако искат да цвичат и на КЗЛ.Побоищата със полицаите на 99% се получават,защото те нахлуват в секторите,а и защото особено при гостувания в Ловеч или дербита се е насадило такова тъпо мнение като твоето,и те излизат извън правомощията си,ама за съжаление България не е нормална държава и против полицейския произвол не може да се направви нищо.Пак пиша Бомбите са част от Сектор Б от 1980г и стига да не се мятат сред хора или на терена не са опасни,атмосфера се постига с ходене на мачове,не с обсъждането кой е наркоман,кой платен,кой е пиян.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 авг 2014 14:16

Лелеле мале псувни,се едно като си във сектор В или на телевизора не ти иде да ги напсуваш,а България е свободна държава и хората могат да си скандират каквото искат,ако щат умри вратарче,ако щат оо черна маймуно,ако искат да цвичат и на КЗЛ.

Колега, бъркаш свободата със свободията. А и не си само ти така :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 авг 2014 14:22

MagicMoments написа:Нищо че полицаите биеха хора след юбилея,по разкази на други хора са нахлули вчера и са биели жени и деца,ама ББ ги пазел.Че то крадци като Христо Бисеров,Цветан Василев,Иван Искров и т.н не са осъдени,ти искаш феновете на Левски да ги осъдят и за какво няколко димки и бомбички.Аз НКП не го свързвам със продажба на наркотици,по скоро със такава на артикули и организация на юбилей и куп други важни неща.

Това не означава, че бойко защитава всички фенове на Левски и, че полицаите имат разпореждане да не закачат всички фенове на Левски. Предимно все невинни го отнасят.
И тук не става въпрос само за Левски, а за хулиганите на повечето отбори. Как си обясняваш това, че държавата не прави абсолютно нищо срещу хулиганите ? Защо още не са въведени персонални наказания ? Явно политиците нямат изгода. Хулиганите са им инструмент и ги използват, когато си поискат и за каквото си поискат.
А това, че полицаите били нахлули, за да бият жени и деца е тотална глупост. То ей така полицаите ще тръгнат да ги бият за кеф. Поредното оправдание на хулиганите. Винаги полицаите са виновни, те никога.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 авг 2014 14:24

boabbb написа:
Лелеле мале псувни,се едно като си във сектор В или на телевизора не ти иде да ги напсуваш,а България е свободна държава и хората могат да си скандират каквото искат,ако щат умри вратарче,ако щат оо черна маймуно,ако искат да цвичат и на КЗЛ.

Колега, бъркаш свободата със свободията. А и не си само ти така :roll:

Така е де,ама обаче България не е държава с независима съдебна система и хората могат каквото си поискат да викат на расистка основа, също така полицаите могат каквото си искат да правят,далеч е останало времето,когато след преименуването на Левски в Динамо са задържали хора,че са викали Левски или против режима.А и при провокациите на Асприля и Косоко си го заслужаваха,мисля че стана при втория гол тази тяхна радост.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 25 авг 2014 14:25

Такива като тия с патериците и бомбите вчера отдавна имат доживотни забрани в Европа ;)

Върни се в “Левски”