Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2014 18:42

Laetitia написа:
Долно уйно написа:Като се сетя какви журналистически драми бяха около Венци Христов, сега е свободен и никой не го иска
http://www.novsport.com/news1042711_1003.html :lol:
Така е, който се хване на червеното хоро, бара меча накрая. :mrgreen:

А доколкото съм гледала Стойчев, не е лош играч, но към него имало интерес от Ботев, а откъм финанси няма как да се преборим с тях.

- В общественото пространство се заговори за трансфер на Борислав Стойчев, като се спрягат имената на Ботев (Пловдив) и Хасково. Да очакваме ли нова трансферна сага или…
- До момента има някакъв интерес от Ботев. На мен също са ми се обаждали, но мисля, че на този етап е абсурд да говорим за някакъв трансфер.

Иначе-Петков,Мисяк и Орачев ЗАСЕГА не са ме впечатлили кой знае колко!Ако си мислим,че ще изнесат на гърба си сезона-ГОРКО ни!!!
Братята Цоневи също не са направили КОЙ ЗНАЕ какво!Да не говорим,че почват с ЖК от съблекалнята...Нищо чудно,като знам кой им е кумирът...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 май 2014 18:58

От Стара Загора по-добре да пробваме македончето централен халф, отколкото Стойчев.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 28 май 2014 19:02

Мен пък Мисяк ме впечатлява много. Според мен от тия, които играят в момента(юношите), той е най-добър. Единственото лошо е, че понякога се изолира от играта и се губи като цяло, но като е в него топката се представя добре.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 май 2014 19:08

Tommi написа:От Стара Загора по-добре да пробваме македончето централен халф, отколкото Стойчев.
Моето момче каза, че македонецът не е твърд титуляр, но имал качества.

Иначе Мисяк ми харесва, близнаците също. До момента най-много Орачев ме разочарова, но да не избързваме...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 май 2014 19:24

bilyaletdinov написа:
zlatan написа:Милене,това никой не го оспорва ,но нали се сещаш че всеки един от нас в този форум би се справил с изходящите трансфери.
Аз не искам гръмки имена,искам само чужденци където нямаме талантлив юноша.

Дали :roll:
Как се справи Сираков с изходящите трансфери лятото? Мисля, че още се плащат неустойки на сульо и пульо :evil: Важното е, че се разделихме със скъпоплатените чужденци без да плащаме стотици хиляди евро.
Сега е важно да се намерят играчи за нужните позиции - централен защитник, вътрешни халфове х2. И още едно крило е се приключва със селекцията. Иска ми се да вземем Гулдан, но това едва ли ще стане. В такъв случай най-добре да си върнем Асен Георгиев. Това момче заслужава да получи втори шанс при нас, най-вече заради тази нелепа контузия, която получи именно когато пробиваше в първия отбор. Иначе много ми се иска да вземем Бакари, ама едва ли ТИМ ще ни позволят да им разграбим отбора :lol:

Сираков направи възможно най-доброто в онзи момент, няма как да знаем какви са били договорите на освободените тогава както и на тези сега, вината е на привлеклите ги, а не на този който ги е изгонил.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 28 май 2014 19:39

Laetitia написа:
Tommi написа:От Стара Загора по-добре да пробваме македончето централен халф, отколкото Стойчев.

Иначе Мисяк ми харесва, близнаците също. До момента най-много Орачев ме разочарова, но да не избързваме...

Слабички са децата но за резерви стават. :) горе долу колко играчи ни са нужни грубо по постове.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 май 2014 19:48

blue atak написа:
Laetitia написа:

Слабички са децата но за резерви стават. :) горе долу колко играчи ни са нужни грубо по постове.

11
Изображение

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 28 май 2014 20:20

Stahlgewitter написа:
blue atak написа:
Laetitia написа:

11

Нали 3 имаме сигурни още 8 :)

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 28 май 2014 22:22

Вие имате опит с играчи от Стара Загора. :twisted:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 май 2014 09:18

Полузащитникът на Левски Даниел Димов почти сигурно ще напусне клуба през лятото. Той бе един от основните футболисти на "сините", но на няколко пъти се стигна до конфликт с ръководството заради новия му договор. В момента от "Герена" са готови да преподпишат с него. Агентът на Димов обаче разкри, че е по-вероятно двете страни да се разделят.

"Нищо не е на 100% сигурно, но е вероятно Даниел да си тръгне. В интерес на истината изчакваме да видим коя ще бъде най-добрата оферта. Има 3-4 в момента, като някои са от отбори в България", коментира агентът на Даниел Димов - Бисер Маринчев.

Върни се в “Левски”