Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Балкански Орел » 19 май 2016 21:13

Новите екипи са 10х, при първа възможност ще си купя една тениска, само се чудя титулярната или небесно-синята.
[center]Levski & Lazio[/center]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 19 май 2016 23:15

milen.hristov написа:
rhaegar написа:Е па страхотно беше, хляб на 50 стотинки, толкоз и Кока Кола-та, бирата левче, бензинът и той..........нещата се променят, не винаги към по-хубаво.

Във футбола тогава имаше в пъти, ама в пъти по-малко пари и разходи, отборите преживяваха далеч по-лесно. Да не говорим, колко безотчетни приходи е имало от разни спонсори и благодетели. Трето, нямаше проверки от УЕФА, за разни феърплеи и доказване на приходи и положителен баланс. В днешно време, парите от ТВ права са задължителни за всеки отбор, няма нищо безплатно.

Като няма, ние ще си го направим безплатно. Кеф ти футбол по радио и сайтове(няма как да ги направят платени), и от стриймове, кеф ти градски транспорт. Фланелки место от фенмагазина от битака, където цените са няколко пъти надолу. Явно не се разбира, че по-добре да взимаш от много по по-малко, от колкото от малко но повече.

А после искаш клуба да е финансово обезпечен, искаш качествена селекция и т.н. Как да стане?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 май 2016 23:26

milen.hristov написа:Като няма, ние ще си го направим безплатно. Кеф ти футбол по радио и сайтове(няма как да ги направят платени), и от стриймове, кеф ти градски транспорт. Фланелки место от фенмагазина от битака, където цените са няколко пъти надолу. Явно не се разбира, че по-добре да взимаш от много по по-малко, от колкото от малко но повече.

E, да бе, къде по-готино е да си купиш екипче за 10 лева, дето се разпада на второто пране, отколкото оригинален.

Искаме качество, пък се оплакваме, че е скъпо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 20 май 2016 08:28

rhaegar написа:
milen.hristov написа:

Виж, ако и в неделя вали, за тези пари нЕма се "къпя" пак в сакторА.Или да слагат "дъждобран" или да свалят цена.Като заговорихме за качество и цени де.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 май 2016 09:14

Мистри написа:
rhaegar написа:
milen.hristov написа:

Виж, ако и в неделя вали, за тези пари нЕма се "къпя" пак в сакторА.Или да слагат "дъждобран" или да свалят цена.Като заговорихме за качество и цени де.

А, за сектора съм съгласен. Може да е нов и много хубав, но, няма какво да се лъжем, е недовършен. Дори на стадиона тука сложиха козирка, наш Иво 3 години не може.

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 май 2016 10:04

rhaegar написа:
milen.hristov написа:Като няма, ние ще си го направим безплатно. Кеф ти футбол по радио и сайтове(няма как да ги направят платени), и от стриймове, кеф ти градски транспорт. Фланелки место от фенмагазина от битака, където цените са няколко пъти надолу. Явно не се разбира, че по-добре да взимаш от много по по-малко, от колкото от малко но повече.

E, да бе, къде по-готино е да си купиш екипче за 10 лева, дето се разпада на второто пране, отколкото оригинален.

Е къде е келепира в цялата работа да си вземеш нещо за 70 лв, дето може да си го купиш за 10 лв от битака...голяма работа че тия 70 лв ще отидат в отбора, който обичаш а ония 10 в Хасан на сергията...
Ганьо, Ганьоооо....за това нема да се оправим никога, заради ей такова мислене - винаги да гледаме да минем тънко, да прецакаме някой.... :evil: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 май 2016 10:23

rhaegar написа:

А, за сектора съм съгласен. Може да е нов и много хубав, но, няма какво да се лъжем, е недовършен. Дори на стадиона тука сложиха козирка, наш Иво 3 години не може.

На кой стадион са сложили козирка? Иначе освен че за А група ми се виждат скъпи билетите, едно 15 -16 лева щеше да е добре и за публика и за касата, защото пари се правят от оборот, който идва от повече продажби. Освен това пък като няма козирка, можеше да пуснат промоция за да го посетят хората и да видят разликата още по-евтино. Щеше да разбера ценовата им политика, ако всички места се разпродаваха до последно или на 80-90%. Само с видео не става, за да се прибереш "у дома".

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 май 2016 10:25

Player написа:
rhaegar написа:

На кой стадион са сложили козирка?

Разлог.

Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 май 2016 10:29

Еми браво на Разлог. Щом и там правят козирки, значи върви добре работата.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 май 2016 10:31

Player написа:Еми браво на Разлог. Щом и там правят козирки, значи върви добре работата.

Крадем........опа, усвояваме европари. :mrgreen: Направиха ремонт на стадиона, помощни игрища, ае добре стана. Лошото е, че май догодина ще им се радваме във В група, или поне това са слуховете.

Изображение

Върни се в “Левски”