Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 19 май 2016 09:40

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PurQWL4ZMQI[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 май 2016 10:34

Видео клипа е много добър. Големи адмирации за всички участвали в направата му.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 май 2016 10:41

Наистина е барнат с мерак клипа...на черното бяло няма как да се каже!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 май 2016 12:28

Клипът е супер качествено изработен, но имам един основен въпрос - защо НСПП го има толкова много на клипа? Цели три пъти, заедно с Гонзо - и той 3 пъти, Гунди и той е 3 пъти - това ли са ни най-големите легенди? Не е ли кощунство да се слагат НСПП и Гонзо на едно ниво със светинята ни? Или подготвяме почвата за завръщането на кукловода със свалените гащи?
Още веднъж адмирации за качествената изработка на клипа!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 19 май 2016 15:37

tmanolov написа:Клипът е супер качествено изработен, но имам един основен въпрос - защо НСПП го има толкова много на клипа? Цели три пъти, заедно с Гонзо - и той 3 пъти, Гунди и той е 3 пъти - това ли са ни най-големите легенди? Не е ли кощунство да се слагат НСПП и Гонзо на едно ниво със светинята ни? Или подготвяме почвата за завръщането на кукловода със свалените гащи?

Те това е българина. Винаги ще намери кусура дори на най-хубавите неща. Вместо да се радва на това което гледа, той седнал да брои кой колко пъти бил показан. И да - и тримата изброени са легенди на клуба и е изключително грозно да ги мерим и сравняваме кой е по-голям. Наско може да е всякакъв, но е също така и голмайстор номер 1 в ЦЯЛАТА история на Левски. Аз лично съм израстнал с неговите голове и всичко което съм изпитал като фен на Левски до голяма степен се дължи на него.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 май 2016 16:01

plamenst7 написа:
tmanolov написа:Клипът е супер качествено изработен, но имам един основен въпрос - защо НСПП го има толкова много на клипа? Цели три пъти, заедно с Гонзо - и той 3 пъти, Гунди и той е 3 пъти - това ли са ни най-големите легенди? Не е ли кощунство да се слагат НСПП и Гонзо на едно ниво със светинята ни? Или подготвяме почвата за завръщането на кукловода със свалените гащи?

Те това е българина. Винаги ще намери кусура дори на най-хубавите неща. Вместо да се радва на това което гледа, той седнал да брои кой колко пъти бил показан. И да - и тримата изброени са легенди на клуба и е изключително грозно да ги мерим и сравняваме кой е по-голям. Наско може да е всякакъв, но е също така и голмайстор номер 1 в ЦЯЛАТА история на Левски. Аз лично съм израстнал с неговите голове и всичко което съм изпитал като фен на Левски до голяма степен се дължи на него.

Виждам, че сме горе-долу на една възраст, Пламене, та явно имаме ясна представа за лицето с четирите имена, но си прав, факт е, че той е голмайстор номер едно в историята ни - от тази гледна точка присъствието му е задължително, но някои помним, че даже и бяхме на онзи мач, в който ни показа къде не го огрява слънцето. Не считам, че той или Гонзо имат чак такова място в клипа ни, да не говорим, че той е по-скоро разделителна, а не обединяваща личност, както и Гонзо, колкото и да го харесвах като футболист и мъжкар.
А защо търся кусури - ами това работя, та можеш да го наречеш и професионална деформация :)
Само Левски!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 май 2016 16:06

Клипът ми хареса, доволен съм от него. Радвам се, че чух гласа на Христо Мутафчиев (карловец) 8-)
Бтв, според мен, Павел Панов незаслужено стои в сянка. Аз не съм го гледал на живо, но като малък обичах историите за него. Може би тогава, намразих по детски Аякс. Когато си мисля за "Левски" и какво поведение трябва да има един левскар си представям именно Панов!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 19 май 2016 16:16

https://www.youtube.com/watch?v=FI00QbqsGNQ
Представяне на екипите на живо 16.30 ч.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2016 16:47

Хубави екипи!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 май 2016 16:48

Изображение
Екипите са много добри :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”