Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Мистри » 18 май 2016 19:40

"Национален герой грее върху екипите на Левски"
"Управителният съвет на Левски е приготвил изненада с новите екипи на Левски за сезон 2016/2017 година. Екипът ще бъде представен утре, като играчите на Люпко Петрович ще имат три фланелки. Първата ще бъде в класическото за клуба синьо, втората ще е жълта за първи път от сезон 2010/2011 година, а третата светлосиня.

Детайлът, който пазят в тайна "сините" шефове е свързан с национален герой. Става въпрос за Димитър Списаревски - пилот на изтребител, офицер, който загива при боен полет, след като сваля тежък американски бомбардировач Б-24 по време на бомбардировките на София през Втората световна война. Неговият облик ще грее на предната част на екипите на 26-кратните шампиони от лятото.

Интересен факт е, че Списаревски от 1933 до 1935 година е бил футболист на Левски (София), за който играе в няколко приятелски срещи. На 19-и юли се навършват 100 години от раждането му, като именно това е причината да бъде на екипите на Левски за новия сезон, като на гърба на фланелките ще има надпис по случай вековния юбилей от раждането му.

Преди няколко години в срещата със Спортинг Лисабон (1:0) от Лига Европа през декември 2010 година, Списаревски бе основната част от хореографията на Сектор "Б". Вече близо десетилетие "сините" фенове дори имат специално знаме с лика на Списаревски. Преди няколко дни се проведе турнир, организиран от "сините" фенове в Кюстендил по случай 100 години от раждането на капитан Димитър Списаревски.

Още през февруари пък бе съобщено, че следващата съвместна инициатива между левскарите от Добрич, Националния клуб на привържениците и Тръст "Синя България" ще бъде изграждането на паметник на Димитър Списаревски в родния му град за 100-годишнината от рождението му – 19 юли 1916 година.

"Списаревски е един от най-големите герои, родени в Добрич, и заслужава да има паметник, а не просто паметна плоча. Времето ни притиска, но има готов проект и скулптор и можем да успеем, разбира се, със съдействието и желанието на местната власт”, коментира Тони Джамбазов от Тръст "Синя България", който посети мястото, където е паметната плоча на големия герой на сградата на Научно-техническия съюз. "Инициативата ще прерасне в национална кампания и ще направим всичко възможно, за да я доведем до успешен край", категоричен е Джамбазов."[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=604934[/offtopic]
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 май 2016 19:47

Хубава идея.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 май 2016 20:37

metodito написа:Ми има си треньор за тая работа. Всичко е до зависи. То Балотели може да е тренирал с едни от най-добрите отбори, ма си остава дърво. Гарата пък търкаше пейката колко време, а като дойде в "Левски"... Друг е въпроса, ако не иска да се адаптира, щото ако е вярно тва как отказвал да се къпе и такива неща...
.

:lol: :lol: :lol: Сериозно ли ?!?! Ще ме уморите от смях :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 май 2016 22:46

tevez написа:След като са сложени, за да вършат дадена работа, щом те я правят, значи е оправдано участието им в УС. Едни от тях отговорят за финансирането на отбора, други за специалисти по спортно-техническата част, а трети като Иван и Андрей допринасят да същестува ЛЕВСКИ ТВ, фен магазинът да е пълен и т.н. Аз съм за това в УС да има различни хора, с различни гледни точки, специалисти от различни области. Всички помним как преди се питахме дали Спортал ще предават някоя контрола на Левски, защо не я предават и т.н. Сега на всички ни е хубаво, когато гледаме контроли, пресконференции и всичко най-интересно по нашата тв. Да не бъдем неблагодарни.

Дано и официалните срещи започнат да се излъчват от сайта безплатно а не да се разчита на диемите и на стриймове.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 май 2016 22:50

milen.hristov написа:
tevez написа:След като са сложени, за да вършат дадена работа, щом те я правят, значи е оправдано участието им в УС. Едни от тях отговорят за финансирането на отбора, други за специалисти по спортно-техническата част, а трети като Иван и Андрей допринасят да същестува ЛЕВСКИ ТВ, фен магазинът да е пълен и т.н. Аз съм за това в УС да има различни хора, с различни гледни точки, специалисти от различни области. Всички помним как преди се питахме дали Спортал ще предават някоя контрола на Левски, защо не я предават и т.н. Сега на всички ни е хубаво, когато гледаме контроли, пресконференции и всичко най-интересно по нашата тв. Да не бъдем неблагодарни.

Дано и официалните срещи започнат да се излъчват от сайта безплатно а не да се разчита на диемите и на стриймове.

Това е несериозно - на клуба са му повече от необходими парите от ТВ права. Освен това, не съм поглеждал законодателната уредба, но би следвало телевизионните права на цялото първенство да вървят в пакет. Не може някой клуб просто да си реши, че иска сам да си излъчва мачовете и да се отцепи.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 май 2016 22:51

milen.hristov написа:

На кого ще платят за правата и как ще си избият парите?! Още малко и ще поискаш да ти плащат, ако ходиш на мач на Левски!?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 май 2016 22:53

Странджата написа:Явно е, че съвременните шпиц-команди, наречени "агитки", вредят на клуба, но обслужват политически интереси. И затова аз съм резервиран към дейността на Тръста. От една страна той трябва да направи всичко необходимо, за да няма предпоставки за екцесии, а не да реагира пост фактум. От друга страна той е решаващият - според мене, фактор, който определя обуздаването на тези агитки. Без тяхното участие във всеки един мач е немислима подкрепата на отбора, но и без вписването на тази подкрепа в някаква рамка, която да я прави приемлива и вдъхновяваща за всички, които обичат Левски, тази подкрепа най-често вреди на клуба - на имидж, на финанси и т.н. Любопитен съм да видя тази кампания" върни се на стадиона" как осъществява такъв подход.
Според мене също Тръстът не използва достатъчно потенциала на привърженицте на Левски в представянето на един привлекателен за всички образ на и на феновете, и на клуба. Страницата ни все още е бедна - и е бедна и заради това, че ние нямаме възможност за пряк изказ - и на оценки, и на идеи. Много е възможно да не съм съзрял такава опция, но ако съм прав, ми се иска страницата ни да е по-отворена откъм идеи и реализации, които са на подвизаващите се във форуми в недотам положително настроени медии като Гонг например. Не е трудно да се пресеят тези, които биха имали достъп до страницата на Левски (става дума не за ценз или нещо друго, а за добронамереност и толерантност), не виждам защо и това да не е обвързано и с финансова подкрепа.

Тръста още в началото направи голяма грешка, место да се отрече от нкп и т.нар ултрас култура и да бъдат тяхна алтернатива, те се съюзиха с тях.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 май 2016 22:56

metodito написа: Друг е въпроса, ако не иска да се адаптира, щото ако е вярно тва как отказвал да се къпе и такива неща...

И аз смърдях за Аденидже, ама Венци си е супер. Ако ще и Меси да е Аденидже. Аз не се сещам за отбор с две остриета.

Тва с къпането, даже не искам да го коментирам......... :lol:

Иначе да, то, никой отбор и никога не е играл с двама нападатели.

milen.hristov написа:Дано и официалните срещи започнат да се излъчват от сайта безплатно а не да се разчита на диемите и на стриймове.

Сам ли ще усетиш, каква глупост е това, или да разяснявам?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 май 2016 22:59

futbolqga написа:
milen.hristov написа:

Това е несериозно - на клуба са му повече от необходими парите от ТВ права. Освен това, не съм поглеждал законодателната уредба, но би следвало телевизионните права на цялото първенство да вървят в пакет. Не може някой клуб просто да си реши, че иска сам да си излъчва мачовете и да се отцепи.

Левски трябва да е по-близо до феновете това става с открити тренировки и свободни за гледане мачове. Когато всичко е скрито или трябва да си платиш, малко по-малко феновете стават апатични към случващото се в клуба, трябва да се намери вратичка в закона.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 май 2016 23:03

rhaegar написа:
metodito написа: Друг е въпроса, ако не иска да се адаптира, щото ако е вярно тва как отказвал да се къпе и такива неща...

И аз смърдях за Аденидже, ама Венци си е супер. Ако ще и Меси да е Аденидже. Аз не се сещам за отбор с две остриета.

Тва с къпането, даже не искам да го коментирам......... :lol:

Иначе да, то, никой отбор и никога не е играл с двама нападатели.

milen.hristov написа:Дано и официалните срещи започнат да се излъчват от сайта безплатно а не да се разчита на диемите и на стриймове.

Сам ли ще усетиш, каква глупост е това, или да разяснявам?

Бил съм в достатъчно страни в Европа, никъде не се плаща за футбол. На всякъде можеш да си гледаш спокойно. Просто ТВ предаваща мачовете си избива парите от реклами и толкоз. Аз лично съм си намерил от къде да гледам безплатно и ми стига, пък се свиква и само по радиото да слушаш.

Върни се в “Левски”