Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
След като са сложени, за да вършат дадена работа, щом те я правят, значи е оправдано участието им в УС. Едни от тях отговорят за финансирането на отбора, други за специалисти по спортно-техническата част, а трети като Иван и Андрей допринасят да същестува ЛЕВСКИ ТВ, фен магазинът да е пълен и т.н. Аз съм за това в УС да има различни хора, с различни гледни точки, специалисти от различни области. Всички помним как преди се питахме дали Спортал ще предават някоя контрола на Левски, защо не я предават и т.н. Сега на всички ни е хубаво, когато гледаме контроли, пресконференции и всичко най-интересно по нашата тв. Да не бъдем неблагодарни.
В четвъртък, 19.05, от 16:00 часа в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ на стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде представена новата екипировка на ПФК Левски за предстоящия сезон 2016/2017.
На брифинга ще присъстват футболисти от представителния отбор, както и членовете на Управителния съвет на клуба Иван Христов, Андрей Арнаудов, Степан Хиндлиян и Антони Джамбазов.
От тях ще бъде представена информация както за визията на новите екипи, така и за предстояща серия от инициативи и събития, насочени към „сините“ привърженици.
В същия ден ще бъде презентирана обстойно и кампанията „Върни се на стадиона“.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Транферите май започнаха при нас, дали да не се пусне тема за лятната подготовка и трансферите, че тук ще стане мазало.
tevez написа:Транферите май започнаха при нас, дали да не се пусне тема за лятната подготовка и трансферите, че тук ще стане мазало.
И аз мисля, че е добра идея да се започне отделна тема. Като гледам тези дни ще има новини в тази насока, така че май е време.
futbolqga написа:tevez написа:Транферите май започнаха при нас, дали да не се пусне тема за лятната подготовка и трансферите, че тук ще стане мазало.
И аз мисля, че е добра идея да се започне отделна тема. Като гледам тези дни ще има новини в тази насока, така че май е време.
Пуснах тема, дано бай Модор я одобри и качи като важна.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
milen.hristov написа:Player написа:Проблеми с фенове ще има, докато всеки клуб не се стегне. Дълги или доживотни забрани от клубовете, могат да спрат тези простотии. Аз не разбирам как така, няколко клуба плащат заради фенове редовно и няма никаква реакция. Това че някой е дошъл да подкрепя даден клуб не му дава правото да му навлича глоби и щети. Все едно да отидат група хора в някой вечерен клуб и да започнат да правят простотии и да им се размине защото били редовни посетители и фенове на заведението. Хем ще ги бият, хем ще си платят и повече няма да стъпят. За мен клубовете са съучастници, заради неадекватното им поведение.
Или на никой не му се занимава или се тези хора са част от някаква схема. Не може да има снимани лицата на тези хора как правят някаква простотия, нито клуба сезира прокуратурата(даже ги и защитава, били невинни), нито прокуратурата не се самосезира. Клубовете и сами могат да решат тези проблеми катозабранят достъпа на тези лица до стадиона.
То полицаите бити и не реагират, ти искаш прокуратурата да реагира. Истината е, че някой флиртува с агитките и разчита на тяхната помощ при определени ситуации извън спорта. Даже и клубовете предпочитат да си плащат и да си мълчат. Забележете, че проблеми създават агитките на финансово притеснени отбори.
- modor
- Контакти:
korteneca написа:futbolqga написа:tevez написа:Транферите май започнаха при нас, дали да не се пусне тема за лятната подготовка и трансферите, че тук ще стане мазало.
Пуснах тема, дано бай Модор я одобри и качи като важна.
Готово!

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Странджата
- Контакти:
Явно е, че съвременните шпиц-команди, наречени "агитки", вредят на клуба, но обслужват политически интереси. И затова аз съм резервиран към дейността на Тръста. От една страна той трябва да направи всичко необходимо, за да няма предпоставки за екцесии, а не да реагира пост фактум. От друга страна той е решаващият - според мене, фактор, който определя обуздаването на тези агитки. Без тяхното участие във всеки един мач е немислима подкрепата на отбора, но и без вписването на тази подкрепа в някаква рамка, която да я прави приемлива и вдъхновяваща за всички, които обичат Левски, тази подкрепа най-често вреди на клуба - на имидж, на финанси и т.н. Любопитен съм да видя тази кампания" върни се на стадиона" как осъществява такъв подход.
Според мене също Тръстът не използва достатъчно потенциала на привърженицте на Левски в представянето на един привлекателен за всички образ на и на феновете, и на клуба. Страницата ни все още е бедна - и е бедна и заради това, че ние нямаме възможност за пряк изказ - и на оценки, и на идеи. Много е възможно да не съм съзрял такава опция, но ако съм прав, ми се иска страницата ни да е по-отворена откъм идеи и реализации, които са на подвизаващите се във форуми в недотам положително настроени медии като Гонг например. Не е трудно да се пресеят тези, които биха имали достъп до страницата на Левски (става дума не за ценз или нещо друго, а за добронамереност и толерантност), не виждам защо и това да не е обвързано и с финансова подкрепа.
Според мене също Тръстът не използва достатъчно потенциала на привърженицте на Левски в представянето на един привлекателен за всички образ на и на феновете, и на клуба. Страницата ни все още е бедна - и е бедна и заради това, че ние нямаме възможност за пряк изказ - и на оценки, и на идеи. Много е възможно да не съм съзрял такава опция, но ако съм прав, ми се иска страницата ни да е по-отворена откъм идеи и реализации, които са на подвизаващите се във форуми в недотам положително настроени медии като Гонг например. Не е трудно да се пресеят тези, които биха имали достъп до страницата на Левски (става дума не за ценз или нещо друго, а за добронамереност и толерантност), не виждам защо и това да не е обвързано и с финансова подкрепа.
Ръководството на Левски има интерес вечния съперник ЦСКА да вземе Купата на България. Причината се крие в това, че ако "армейците" вдигнат втория по важност трофей в България, "сините" ще прескочат първия предварителен кръг на Лига Европа и ще се включат директно от втория.
Както е известно, "червените" нямат право да играят в Европа в следващите си две класирания за евротурнирите заради наказание от УЕФА, което означава, че ще освободят автоматично място за четвъртия в първенството, а не за финалиста в турнира.
Вчера следобед в офисите на "Герена" пристигна факс с потвърждението на УЕФА, заяви Константин Баждеков пред Sportal.bg. "УЕФА ни отговориха, че ако ЦСКА вземе купата ще играем във втория предварителен кръг на Лига Европа, което значи започваме с две седмици по-късно", допълни той.
По-рано през този месец 26-кратните шампиони на България направиха запитване до централата, за да могат да си направят своята програма.
При положение, че Монтана спечели Купата на България играчите на Емил Велев се включват във втория предварителен кръг на Лига Европа директно, докато Левски стартира от първия предварителен кръг.
Разликата между двата кръга е 14 дни. Първият мач от евротурнирите е на 30 юни, а родното първенство завършва на 28 май. При положение, че Левски играят от втория кръг, това означава, че първите им официални мачове ще бъдат на 14-и юли. Също така играчите на Люпко Петрович ще имат по-дълга почивка и съответно повече време за подготовка.
На нашите им трябват лесни мачове за да се подготвят добре за тежките битки. Да тръгват от 1 кръг, щом такъв им е коефициента. Сами се свалиха от стълбичката и сега сами трябва да си я изкачат, стъпало по стъпало. Щом си паднал, трябва да можеш сам да станеш. Да отидат по-напред неподготвени няма да е за добре.