Още един "заблуден" армеец, който не е съгласен с Животното и другите платени и неплатени припоци.
https://gong.bg/bg-football/kupa-na-bul ... eec-682525"Легендарен нападател на ЦСКА: Този наемен отбор на "Армията" не знае какво е чест, достойнство и "армеец""
"ЦСКА е моята съдба. Всичко, което съм го изживял, остава завинаги в сърцето ми. Това е моят живот! Нотингам, Ливърпул, Реал Сосиедад, но това е история и ще си остане история. В днешно време е трудно да си помислиш, че ще победиш настоящия европейски шампион и кога ще се срещнеш с него. Да нося червената фланелка беше чест и достойнство за мен и моите колеги, раздавах се на 100%, давайки и повече, ако трябва, залагах и здравето си.
Трудно можеш да подкрепяш днес този отбор, който играе там (в Борисовата градина) под наем. В никакъв случай, няма как да го подкрепя. Разделихме се и ветерани, и фенове. За нас винаги второто място е било все едно сме последни, сребърните медали ги подарявах, второто място беше недостойно - гонехме само първото място.
Целите бяха високи, различно от всичко това, което прави този
наемен отбор на "Армията", дошъл от Ловеч, незнаейки какво значи чест, достойнство, армейци и т.н."