Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот olimpi » 16 май 2022 18:59

Kotooshu написа:Е заради това!

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Божкее това ли са написали, утайки ниедни. Преди години имаше повече уважение, което сега май направо липсва. Виновни за най-вече рачзни журналя тип внука на сталин, дебелото ники , както има и чукундури от наша страна, но това което ми е попадало от внука на сталин е типична шумкарска ненавист и комплексарщина.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2022 19:01

Тва транспарантче го държат няколко човека, може би около 10-20. Не виждам какво толкова впечатляващо има. ''На стадионите има олигофрени'' .... уааааау . Айде бе. Сериозно.
Значи няма да се даде внимание за тва че цяло хорео имаше с Гунди (аз даже в шок изпаднах,че на главата му няма рога или онова Л на тениската му не е задраскано или нещо подобно) , а ще се отдели внимание за тва чаршафче. Доста лицемерно ->
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 май 2022 19:15

Вие за т.н. провокации ли живеете?
Аз да не се обиждам когато ми скандират "умрете селяни" а?

Дреме ми на дедовия, комплексарски му работи.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2022 19:17

miro_rz написа:Вие за т.н. провокации ли живеете?

И аз това казвам
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 май 2022 19:21

delqnski47 написа:

И аз това казвам

Колегата вчера беше в сектор А. Вика едните скадирали цигани, другите турци сте!

Хахах
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2022 19:24

miro_rz написа:
delqnski47 написа:

И аз това казвам

Колегата вчера беше в сектор А. Вика едните скадирали цигани, другите турци сте!

Хахах

Тва скандиране е на 20+години
Sofia.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 май 2022 19:26

[offtopic]Кур за малцинствата!
От циганче сапунче, от циганката две.....[/offtopic]
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 май 2022 19:59

Още един "заблуден" армеец, който не е съгласен с Животното и другите платени и неплатени припоци.

https://gong.bg/bg-football/kupa-na-bul ... eec-682525
"Легендарен нападател на ЦСКА: Този наемен отбор на "Армията" не знае какво е чест, достойнство и "армеец""

"ЦСКА е моята съдба. Всичко, което съм го изживял, остава завинаги в сърцето ми. Това е моят живот! Нотингам, Ливърпул, Реал Сосиедад, но това е история и ще си остане история. В днешно време е трудно да си помислиш, че ще победиш настоящия европейски шампион и кога ще се срещнеш с него. Да нося червената фланелка беше чест и достойнство за мен и моите колеги, раздавах се на 100%, давайки и повече, ако трябва, залагах и здравето си.

Трудно можеш да подкрепяш днес този отбор, който играе там (в Борисовата градина) под наем. В никакъв случай, няма как да го подкрепя. Разделихме се и ветерани, и фенове. За нас винаги второто място е било все едно сме последни, сребърните медали ги подарявах, второто място беше недостойно - гонехме само първото място.

Целите бяха високи, различно от всичко това, което прави този наемен отбор на "Армията", дошъл от Ловеч, незнаейки какво значи чест, достойнство, армейци и т.н."
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 май 2022 20:04

"Селяните" не са Гунди! ;)

Интересно ми какво мислят сините лумпени, ако Гунди беше жив дали щеше да скандира подобни глупости и други подобни идиотщини?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2022 20:09

realno написа:Още един "заблуден" армеец, който не е съгласен с Животното и другите платени и неплатени припоци.

https://gong.bg/bg-football/kupa-na-bul ... eec-682525
"Легендарен нападател на ЦСКА: Този наемен отбор на "Армията" не знае какво е чест, достойнство и "армеец""

"ЦСКА е моята съдба. Всичко, което съм го изживял, остава завинаги в сърцето ми. Това е моят живот! Нотингам, Ливърпул, Реал Сосиедад, но това е история и ще си остане история. В днешно време е трудно да си помислиш, че ще победиш настоящия европейски шампион и кога ще се срещнеш с него. Да нося червената фланелка беше чест и достойнство за мен и моите колеги, раздавах се на 100%, давайки и повече, ако трябва, залагах и здравето си.

Трудно можеш да подкрепяш днес този отбор, който играе там (в Борисовата градина) под наем. В никакъв случай, няма как да го подкрепя. Разделихме се и ветерани, и фенове. За нас винаги второто място е било все едно сме последни, сребърните медали ги подарявах, второто място беше недостойно - гонехме само първото място.

Целите бяха високи, различно от всичко това, което прави този наемен отбор на "Армията", дошъл от Ловеч, незнаейки какво значи чест, достойнство, армейци и т.н."

...
Последна промяна от delqnski47 на 16 май 2022 20:23, променено общо 4 пъти.
Sofia.

Върни се в “Левски”