Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 17 май 2016 13:43

Red_Neck написа:2-та отбора са на финал КБ, защото са заслужили това право, отстранявайки своите съперници.
Европата не ги блазни .... 'щото са патриоти! ;)

А, аз да те попитам, за чий уй им беше Европата на миналогидишните ни участници в ЕКТ?
Предполагам, че същия въпрос ще зададем към 3 от 4-те ни тазгодишни участника ... дано греша.

И са на финал, който няма да ги отведе в ЕКТ. Сигурно сме единствената страна на която носителя на купата няма да играе в ЕКТ. И на Сам Марино сигурно ще участва, но не и нашата. Безумно. След онова n3 bul, сега и това. Преди години, като шампиони останахте без лиценз. Срам след срам. Страхотен имидж правим. И тези сметки са ясни от месеци, кой има право , кой не и кой ще играе за ЕКТ за да си напълни джоба. Онази круша не е там случайно и за това всички играят на лото пд, за да си върне кинтите. Все пак имаме един МП който се опитва да уреди всички отбори с благодетел и после да твърди, че на всички е помогнал и са му длъжни едва ли не. Сега го прави в момента с вас. Не виждам да се възмущавате нещо. Предлагам новата лига, да не се казва висша, а Бойко лига.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 май 2016 14:15

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ski-378396
"Частично затварят Герена и солена глоба за Левски."
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 май 2016 14:31

Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Player

Мнениеот Red_Neck » 17 май 2016 14:36

Пич, възмущаваме се и ... какво от това?
100 пъти съм казал в нашата тема, че ЦСКА ще се вземе с благословията на Държавата

Ще цитирам Липински: "Когато царят шиба жена ти, няма на кого да се жалваш!"
Истината е, че по партийно-икономическа линия се контролират водещите клубове (вие не правите изключение).
От колко години ЖП-ееца кара влака при вас .... ? Вие не се ли възмущавате?
Нали имахте работещ УС с фенове в него за коректив и прозрачност!?!
Тази сутрин съм се смял с глас на официалното изявление на Тръста - на инициираното от Тонев събрание са гласували "ЗА" уволнението на Стоев, а сега се сетили да се интересуват от мотивите му !!!!
Пълен ташак .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 май 2016 14:39

Ще плаща, след като нищо не предприемат срещу хулиганите.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 май 2016 14:53

Eminem написа:Ще плаща, след като нищо не предприемат срещу хулиганите.

Този яхър в Благоевград не става и за В група, те ми го лицензирали за А...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 май 2016 14:56

groti написа:сега чета в някакво сайтче, че заради сбиването с полицията Левски трябва да бъде изхвърлен от А група. Естествено това при положение, че приемат, че сбиването се е случило на стадиона, а не отвън (както се вижда на кадрите). Много ще е интересно, ако дисципа сега реши, че сбиването се е случило на стадиона и ни изхвърлят, а после ни върнат служебно като червените и оранжевите в новата низша лига. Така и вълкът сит и агнето цяло. Всички доволни. Бфс се проявява като честно и всеопрощаващо, а мишките от УС казват, по принцип бяхме против служебното връщане на ЦСКА и Ловеч, както вие привържениците искахте, но сега няма как. интересно ще бъде :)
на

Аз вече се надявам само на това. Друг начин да се разкара инженера няма. И между другото, подкрепям с цялото си сърце Люпко!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 май 2016 15:26

Nuke написа:
groti написа:сега чета в някакво сайтче, че заради сбиването с полицията Левски трябва да бъде изхвърлен от А група. Естествено това при положение, че приемат, че сбиването се е случило на стадиона, а не отвън (както се вижда на кадрите). Много ще е интересно, ако дисципа сега реши, че сбиването се е случило на стадиона и ни изхвърлят, а после ни върнат служебно като червените и оранжевите в новата низша лига. Така и вълкът сит и агнето цяло. Всички доволни. Бфс се проявява като честно и всеопрощаващо, а мишките от УС казват, по принцип бяхме против служебното връщане на ЦСКА и Ловеч, както вие привържениците искахте, но сега няма как. интересно ще бъде :)
на

Аз вече се надявам само на това. Друг начин да се разкара инженера няма.

Тоо, това не е сигурно. Току виж се нагърбил със спасителната мисия, да ни върне там, където ни е мястото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Player

Мнениеот Player » 17 май 2016 15:38

Red_Neck написа:Пич, възмущаваме се и ... какво от това?
100 пъти съм казал в нашата тема, че ЦСКА ще се вземе с благословията на Държавата

Ще цитирам Липински: "Когато царят шиба жена ти, няма на кого да се жалваш!"
Истината е, че по партийно-икономическа линия се контролират водещите клубове (вие не правите изключение).
От колко години ЖП-ееца кара влака при вас .... ? Вие не се ли възмущавате?
Нали имахте работещ УС с фенове в него за коректив и прозрачност!?!
Тази сутрин съм се смял с глас на официалното изявление на Тръста - на инициираното от Тонев събрание са гласували "ЗА" уволнението на Стоев, а сега се сетили да се интересуват от мотивите му !!!!
Пълен ташак .....

Абе не виждам много възмущаване. Появи се нещо някъде за кратко и всяко чудо за 3 дни. Ако имаш по-стойностен пример за възмущаване, дай го.
Политиците няма да остават безучастни около клубовете с голяма подкрепа, поради много причини. Единствено клубовете и публиката им ако желае, може да прекъсне това нещо. Но не виждам и такова желание. Специално за вас, всички помнят Дучето, който се изцепи, че и на Аллах ако трябва ще се моли. Няма морал, няма чест, няма достойнство. Всички са като кучета които искат да захапят кокала и да не го пускат.
Аз специално не съм казал нито една добра дума за Тонев. Няма как да подкрепям човек, който е тук незнайно защо и как. Цялата работа с него е много гнила, което е нещо което не понасям. Всякаква врътки, номерца, задкулисие, уреждане и все такива неща не понасям за каквото и да било.
Имахме работещ УС на думи. Целия този миш-маш там, никога не ми е вдъхвал доверие. Всякакви хора който вярваха в доброто се надяваха, че сега всичко ще е точно и наред останаха излъгани. Аз никога не съм казал добра дума и за УС, защото винаги гледам да съм реалист. От сладки думи и обещания, не се трогвам а от дела.
А това на което си се смял доказва целият миш-маш в Левски. Не разбирам нищо в този УС, нито в този тръст, нито в това НПК и не вярвам на никой от тези. Все нещо нередно трябва да са научили досега, но си мълчат, защото ги интересуват кинтите преди всичко, а не каузата и прозрачността.
Всичко във футбола ни е пълен ташак. Яд ме е само че от предварителните кръгове на ЕКТ им дават големи пари. Трябва да го направят само за групите, а другите по нещо символично да вземат. Заради онези пари от там е целият цирк у нас във футбола ни. Никой няма да строи стадиони и бази, за да си ритат у нас пред 1000- 2000 души и да не могат да си избият парите по никакъв начин. Ако не броим тотото също така. Което пък е една голяма тема и как на никой не му прави впечатление, как се изтеглят наши мачове от големи букита и стават егати странните неща.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 май 2016 15:43

От 16:30 часа , директно тук можете да гледате на живо , първите думи на Люпко Петрович като старши треньор на Левски.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FI00QbqsGNQ[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”