Добър вечер приятели!
Тръст „Синя България” гласува „за” освобождаването на Стойчо Стоев, като решението беше взето с пълно единодушие от Управителния съвет. То беше инициирано от председателя Иво Тонев още преди два месеца и беше поставен ултиматум на треньора да се докаже в оставащите мачове. Аргументите, с които гласувахме за освобождаването на Стойчо Стоев, са единствено футболни, свързани са с бъдещето на любимия ни клуб и са съгласувани с всички ръководни фактори, включително спортния директор.
Относно декларацията и "позицията" на Иванов: Моля, да прочетете болд-ваният от мен текст, понеже декларацията на моите приятели от тръста е дълга и напоителна.Как инж.Иванов който се кле във вярност, а вчера се прегръща и целува с него в съблекалнята е бил наясно,че Стоев си отива и въпреки това е подкрепил тази смяна? Това някакво раздвоение на личността ли е? Иванов е дал съгласие, а преди месец се закле,че ще напусне ако Стоев бъде уволнен...Нямам думи за това безпардонно лицемерие, "Матросов" вечният спасител отново похаби поредният "треньор". а той отново потрива ръце.за да се заеме с всекидневната работа като "меринджей", пардон мениджър!
Отностно уволнението на Стоев и евентуалното назначаване на Майстор Люпко:Приятели, от 2 дни чета нашият форум и от една страна ми е болно, от друга ме е яд. Мъчно ми е,че се плюе толкова по треньор който според мен има какво да даде на нашият отбор - от опит,тактика и самочувствие до европейско признание в ЕКТ.Не искам да цитирам определенията по адрес на ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБЕН ШАМПИОН като ТРЕНЬОР, къде тук има място "инженер"

с купена диплома от Техническият университет в Габрово...
Яд ме е, защото за един треньор с много спорни качества се ронят КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ. Да, точно така, защото нека си спомним как изпратихме Наско и Мъри от Герена, като престъпници и предатели.Колко пъти Мъри ни победи с Литекс и Ботев? Защо Мъри отиде в Ловеч, а след това в Ботев? На практика той им изгради двата шампионски отбора на които първо Червенков обра лаврите, а след това Пенев.Но НИКОГА няма да кажа лоша дума за Стоилов, понеже заедно с Наско сътвориха онзи ВЕЛИК "Дриймтийм" който по подобие на Чикаго Булс в НБА преди много години, ни докара толкова радост и ни постави на друго ниво. Размисли, размисли, размисли...Как беше изпратен Кокала? Херо защо отказа да поема Левски с директор Гонзо? Как беше саботиран Ясен Петров? Как си тръгна синята легенда Илиан Илиев от Герена? Защо изпращаме нашите легенди като предатели и престъпници,а роним сълзи за някакъв посредствен треньор? ЗАЩО?
Отбора го харесвал,публиката била зад него.Ами не беше ли така и с Йоканович? Колко време му дадохме и не бяхме ли пак зад него? Колко? За по - стара история не искам да говоря, понеже повечето даже и на са чували за треньори и играчи дори от по-близкото ни минало.Хайде стига, беше въпрос на време и е време да продължим напред.
Относно Петрович:Най-голямата грешка ще бъде ако не бъде даден кредит на доверие на Люпко,а феновете се поддадат на емоциите,които някой нарочно им "пали".Ще ме обявите за ЛУД, но ще кажа,че с Петрович начело си мисля,че можем да постигнем това което постигна Хайнкес с Байерн в Германия - а именно с опит и рутина,която да предаде на футболистите да заиграем добре, да се борим ДОКРАЙ за титлата и дай,Боже да постигнем нещо значимо в ЕКТ, минимум групова фаза в Лига ЕВРОПА,дано Господ да чуе молитвите ми! И кой ако не друг може да постигне това ако не сърбин с КЕШ във визитката си като треньор? Сърбите са пердета и не им пука особено,Петрович е треньор, който няма да стои с ръце в джобовете, а ще вика по тъча, ще псува в съблекалнята и ще има дисциплина,желязна ръка им трябва на тези играчи, не целувки и прегръдки.Левски е ГРАНД на БГ футбола и заради хора като Гонзо и грешките на Иво Тонев това понятие девалвира в последните 5 години.
За финал:Абсолютно подкрепям позицията на тръста и на управителният съвет.Призовавам ви за здрав разум и кредит на доверие, поне половината от това,което получи Стоев при престоя си в Левски.За първи път от години съм оптимист за отбора ни и най-вече за ИГРАТА! Нека бъдем разумни, приятели! Аз лично ще отида да изгледам следващият двубой от страхотният ни нов сектор заедно с моите приятели и ще подкрепя господин Петрович.
Само ЛЕВСКИ !