Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 16 май 2022 00:05

Не им е ден днес на завалиите :( и другият Литекс паднал

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 май 2022 00:08

pomiqrat написа:ЦСКА легна, за да получи стадиона.

Поведение на уличница.
Само курвите си лягат с някой за облаги
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2022 01:11

https://www.youtube.com/watch?v=NPjp6S4NAWs

Бахти, жалко че няма да я видим тая гледка скоро....
Майната му на трофеи и на всичко.
Напрао ми настръхна всичко.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2022 09:13

damyanov1963 написа:Предлагам да си се радваме на Купата и да спрем с подигравките. Все пак някои от съперниците във форума намериха сили да ни поздравят, което им прави чест.... .

Съгласен съм с тази джентълменска позиция, но все пак искам да напомня какви ги творяха оранжевите левскимразци след последните ни загубени финали. То бива злоба и комплексарщина, ама тогава тяхното прекрачи дори величкодихоновските граници.
Та, не съм сигурен, че оранжевите павиани заслужават нашето велокодушие и уважение.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 май 2022 09:29

Абе каските защо не оставиха хората да се радват, какви са тия кордони?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 16 май 2022 09:30

И като си върне Литекс в Ловеч какво ще правят припознавачите? На кой отбор ще викат ЦСКА?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 май 2022 10:00

TristaNNN написа:
damyanov1963 написа:Предлагам да си се радваме на Купата и да спрем с подигравките. Все пак някои от съперниците във форума намериха сили да ни поздравят, което им прави чест.... .

Съгласен съм с тази джентълменска позиция, но все пак искам да напомня какви ги творяха оранжевите левскимразци след последните ни загубени финали. То бива злоба и комплексарщина, ама тогава тяхното прекрачи дори величкодихоновските граници.
Та, не съм сигурен, че оранжевите павиани заслужават нашето велокодушие и уважение.

На всеки отбора може да умре и да изчезне. Ставало и пак ще става. Ако си признаят и кажат, че ЦСКА вече не съществува и допуснахме грешка като позволихме това да се случи е похвално и достойно. Но да знаеш, че отбора, който играе на армията не е умрелия ЦСКА, но да го наричаш с неговото име е позор. Съзнателно да наричаш Литек ЦСКА е позор. Да продължаваш да го правиш е позор. И докато няма искрено признание на деянието, което направиха няма как да си затворим очите и да спрем да им напомняме кои са действително, а не за кои се представят. Лъжата не трябва да се толерира, а изобличава.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 май 2022 10:01

Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 май 2022 10:28

С две думи право в целта. :))

"Майкъла: "Безобразни! Пречихме на Левски да играе футбол! Страшно е"
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”