Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 16 май 2016 21:15

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
"Синя България" ще аргументира позицията си, относно отстраняването на наставника на Левски Стойчо Стоев, но това ще се случи едва след като председателят на УС на клуба Иво Тонев предложи своята гледна точка по въпроса.

Това споделиха от тръста преди броени минути.

"Във връзка с множество запитвания на привържени­ци на Левски Тръст "Си­ня България" ще спази уста­новения ред в Управителния съвет на клуба и ще аргументира позицията си за осво­бождаването на Стойчо Стоев след председателя Иво Тонев", написаха в съоб­щение от организацията.

Не е ясно кога председателят на Управителния съвет и съсобственик на клуба ще излезе с коментар за Стоев.

С други думи чакаме да си навържат версиите. :)

Моята информация е, че им е било казано на нкп и на тръста, че Георги Иванов трябва да поеме най-накрая своята отговорност за поредният му нулев сезон и да бъде освободен. От фенските организации се възпротивили, на което им било казано да избират или Гонзо или Стоев.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 май 2016 21:20

Много думи написани, а релно абсолютно нищо не се казва. Единственото, което става ясно е, че в Левски няма никаква прозрачност след махането на Батков. Клубът се управлява напълно аматьорски, от абсолютни аматьори. Все повече и повече се обеждавам, че тези хора са в Левски с цел, която не е да върне клуба на неговото място.
За треньорската смяна...два месеца събирали аргумнти за махането на Стойчо :shock: Изключително помиярска история, че зад гърба на бившия треньор се вършат преговори с негови заместници и т.н. Работата ще става все по-дебела да му мислят тия, които са тръгнали да си правят та**к с Левски!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 май 2016 21:24

bilyaletdinov написа:Васко Колев е доста голям дебил, даже дебил си и доста меко определение за него. Имало сценарий, разсейване на вниманието??? Алооо, Очиларка, ти забрави ли, че си част от УС на ПФК Левски? Същият този УС, който махна Стоев! Аматьорщината е повсеместна и тотална! И всички мълчат, всички чакат бурята да отмине...Големият Директор с мазния перчем и подстриганата брада се покри като абсолютен плъх и прати Гонзо да съобщава на Стойчо и медиите, че е уволнен...Нали сте големи мъжкари и Директори, строители, мениджъри, защо се покрихте като абсолютни плъхове?
И най-важното защо махате Стоев, след като нямате по-добър ГОТОВ вариант?

Добре бе хора, а защо не попитате по важният въпрос, защо не е уволнен Георги Иванов

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 16 май 2016 21:32

Player написа:И ще кажа още едно нещо - всяко зло за добро. Защото такъв случай като този, който се случи в последните дни няма аналог. Стоев стана симпатичен дори на хора които не го харесваха много. И тези горе губят сериозно почва вече. Такава каквато на Батков му трябваха много години за да загуби.

Стоев не ми е бил и не ми стана симпатичен.Напротив с оправданията с нашите юноши в началота на сезона , когато играехме не по-лошо от сега и пак бяхме в челото, ми стана още по-несимпатичен.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 16 май 2016 21:33

Левски най-накрая ще бъде ли изваден от А група заради изстъпленията си по трибуните?
Последна промяна от Uncle_Sam на 16 май 2016 21:41, променено общо 1 път.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 май 2016 21:35

Cooler написа:
Player написа:
Cooler написа:Пожелавам на следващия треньор, който и да е той не ми пука особено да се провали по най-жестокия начин. Дали ще е мазната сръбска парантия Любко или някой друг, от мен подкрепа няма да види.
На Стойчо му пожелавам един ден да го видя отново в Левски.

Според мен играчите ще му скроят шапка още със Славия. Остава само и публиката да е с тях и да аплодират това. Аз ако съм на футболистите, ще си щамповам едно Стойчо Стоев върху синя тениска и така ще изляза на загрявам преди мача.

След това снощи, което видях няма нужда да скрояват нищо. Само пълен малоумник каквито са може би в УС не би разбрал какво искат фенове, играчи и дори СТД.

Понякога трябва да се взимат в една фирма и подобни, непопулярни решения. Ако резултата от това решение се окаже сполучлив, пробив в ЛЕ, някоя и друга купа в България значи е било правилни и тогава всички ще ги поздравяваме за решението.Това не вярвам все пак да се случи, понеже основният проблем на Левски никога не е бил Стойчо Стоев, а Георги Иванов.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 май 2016 21:42

mikata написа:ПОЗИЦИЯ ОТНОСНО ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА СТОЙЧО СТОЕВ

http://sinyabulgaria.org/pozitsia-otnos ... cho-stoev/

Тия ще ме разплачат. Ето за това съм против тези УС, истината е един човек да е собственик, той да си определи екип с който да работи, за да се знае кой носи отговорността, а не всеки да си измива ръцете с другия.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 май 2016 21:53

bilyaletdinov написа:Много думи написани, а релно абсолютно нищо не се казва. Единственото, което става ясно е, че в Левски няма никаква прозрачност след махането на Батков. Клубът се управлява напълно аматьорски, от абсолютни аматьори. Все повече и повече се обеждавам, че тези хора са в Левски с цел, която не е да върне клуба на неговото място.
За треньорската смяна...два месеца събирали аргумнти за махането на Стойчо :shock: Изключително помиярска история, че зад гърба на бившия треньор се вършат преговори с негови заместници и т.н. Работата ще става все по-дебела да му мислят тия, които са тръгнали да си правят та**к с Левски!

+1

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 май 2016 22:24

Нима не виждате, че след като Шиши си би камшика от България и стопира всичките си бизнес проекти, и при нас нещата започнаха отново да зациклят... Левски е изцяло зависим от "кефа" на Пеевски и понеже синята публика изрази своята неприязън към него, сега ни козирка ще има, ни селекция като хората ще се направи... Щото нЕма кинти, тва е истината...
А Стойчо.... Той отдавна трябваше да бъде уволнен... И не виждам що трябва да се вкарват всички в някаква "сапунка" и да реват като вдовици за курове... Локо Пд ни обръща от 2:0 насред Герена и ни пляка с 3:2, а ние ще го носим на ръце... Аре, нема нужда... Сега, ако може и Георги Иванов да последва треньора- цена няма да имат...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 16 май 2016 22:55

delqnski47 написа:
sin4ec написа: Делянски, аз тоя очилайзер на мач не съм го виждал, не го знам какъв е точно, но е повече от очевидно, че е много прост! Нито аз, нито някой от групата, с която ходим по мачове не е член нито на тръстове, нито на фракции, нито на НКП. Не съм в казармата, та ЗКПЧ-та като Бибочко да ми определят какво да казвам и мисля. Ти знаеш ли снощи какви псувни бяха в Благоевград по УС? Тази идиотска смяна на Стоев разбуни жестоко кошера и ще има тежки последствия.
Защото много хора смятат, че с мазмантията е говорено още преди месеци и че дори си е подготвил селекцията и лагерите. Което прави отношението към Стоев още по-курвенско.
Така не се прави. Можеха като мъже да му кажат: имаме друга визия за бъдещето, доиграй сезона, ще ти платим неустойка и така. А сега той си тръгна с високо вдигната глава, изпратен от нас, играчи и щаб по начин, който не се вижда всеки ден.
А ония шушумиги премигват като опикани мушкати и се крият, или дрънкат глупости като тоя...
Колегата отгоре прекрасно го е казал: такива могат спокойно да се гръмнат!

Очилаткото ви смята за лесно мезе явно.Демек като спомене нещо за чорбата и да го харесате.Ама явно няма да му мине номера. ;) От друга страна пък на никого няма да му е приятно да ни върнат по някъв незаконен начин в елита,но тва няма кой да го позволи със сигурност.Получих гърч като прочетох мазните коментари на тиквения за нас как искал ни ''спасява'',но тва е друга тема на разговор.

Това с вашето връщане в елита е абсолютна PR акция на Тиквоний I, след последните сътресения в управляващата коалиция. Чрез Лудогорец държат цяла Североизточна България, чрез Локото - Пловдив и областта, а чрез Левски и чорбата - София и останалата част на страната. Все пак наближават избори....
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”