Player написа:Гонзо поне е направил много за Левски.
Това беше преди доста време. Оттогава само вреди на Левски.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Player написа:Гонзо поне е направил много за Левски.
Player написа:Cooler написа:Пожелавам на следващия треньор, който и да е той не ми пука особено да се провали по най-жестокия начин. Дали ще е мазната сръбска парантия Любко или някой друг, от мен подкрепа няма да види.
На Стойчо му пожелавам един ден да го видя отново в Левски.
Според мен играчите ще му скроят шапка още със Славия. Остава само и публиката да е с тях и да аплодират това. Аз ако съм на футболистите, ще си щамповам едно Стойчо Стоев върху синя тениска и така ще изляза на загрявам преди мача.
mikata написа:Във вторник, 17.05, в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ на стадион "Георги Аспарухов" ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен новия старши-треньор на ПФК Левски.
Срещата с медиите ще е в 16:30 часа.
http://www.levski.bg/news_id.php?news=175629
И от клуба не казват кой е
sin4ec написа: Делянски, аз тоя очилайзер на мач не съм го виждал, не го знам какъв е точно, но е повече от очевидно, че е много прост! Нито аз, нито някой от групата, с която ходим по мачове не е член нито на тръстове, нито на фракции, нито на НКП. Не съм в казармата, та ЗКПЧ-та като Бибочко да ми определят какво да казвам и мисля. Ти знаеш ли снощи какви псувни бяха в Благоевград по УС? Тази идиотска смяна на Стоев разбуни жестоко кошера и ще има тежки последствия.
Защото много хора смятат, че с мазмантията е говорено още преди месеци и че дори си е подготвил селекцията и лагерите. Което прави отношението към Стоев още по-курвенско.
Така не се прави. Можеха като мъже да му кажат: имаме друга визия за бъдещето, доиграй сезона, ще ти платим неустойка и така. А сега той си тръгна с високо вдигната глава, изпратен от нас, играчи и щаб по начин, който не се вижда всеки ден.
А ония шушумиги премигват като опикани мушкати и се крият, или дрънкат глупости като тоя...
Колегата отгоре прекрасно го е казал: такива могат спокойно да се гръмнат!
Cooler написа:Player написа:Cooler написа:Пожелавам на следващия треньор, който и да е той не ми пука особено да се провали по най-жестокия начин. Дали ще е мазната сръбска парантия Любко или някой друг, от мен подкрепа няма да види.
Според мен играчите ще му скроят шапка още със Славия. Остава само и публиката да е с тях и да аплодират това. Аз ако съм на футболистите, ще си щамповам едно Стойчо Стоев върху синя тениска и така ще изляза на загрявам преди мача.
След това снощи, което видях няма нужда да скрояват нищо. Само пълен малоумник каквито са може би в УС не би разбрал какво искат фенове, играчи и дори СТД.
delqnski47 написа:Очилаткото ви смята за лесно мезе явно.Демек като спомене нещо за чорбата и да го харесате.Ама явно няма да му мине номера.
Player написа:Cooler написа:Player написа:Cooler написа:Пожелавам на следващия треньор, който и да е той не ми пука особено да се провали по най-жестокия начин. Дали ще е мазната сръбска парантия Любко или някой друг, от мен подкрепа няма да види.
След това снощи, което видях няма нужда да скрояват нищо. Само пълен малоумник каквито са може би в УС не би разбрал какво искат фенове, играчи и дори СТД.
Има какво да покажат. Явно си искат Стоев, Явно и публиката го иска. Няма да загубят 2рото място. Нека бойкотират следващите два мача. По този начин ще елиминират може би треньор който и да е и ще им заявят на УС кой да стане треньор пак. Аз поне така бих действал. Друг избор ако си искат Стоев нямат. След като има подкрепата на публиката, няма от какво да се притесняват. Много пъти футболисти са сменяли треньора си. И нашите го могат.
Serafim написа:Между другото съм почти сигурен, че Петрович няма да има шанс да вземе много нови играчи. Което може да е за добро, де. Няма да се разбива отбора.
Обаче се вижда, че трябва играчи в защита. Крила също нямаме, освен Нар. Сега може би Краев ще заиграе зад нападателя , където може да е по-полезен.
Много хора казват, че той попринцип не е крило, а и виждаме, че в ляво, особено, е пълен фигурант.
Аз него си го представям, като играч, тип Мюлер. Като свободен нападател от втора позиция, който да търси празните пространства. Бърз е, жилав е, въпреки, че изглежда крехък, висок е, а и още ще порасне.
Трябва с него да се работи за това - да чете играта на противника, да намира коридори, да подобри завършващия си удар, особено с едно докосване, да може да играе добре с глава, щото ръста е предимство.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, honda, rhaegar и 18 госта