Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Nuke » 16 май 2016 20:29

Player написа:Гонзо поне е направил много за Левски.

Това беше преди доста време. Оттогава само вреди на Левски.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 16 май 2016 20:30

Player написа:
Cooler написа:Пожелавам на следващия треньор, който и да е той не ми пука особено да се провали по най-жестокия начин. Дали ще е мазната сръбска парантия Любко или някой друг, от мен подкрепа няма да види.
На Стойчо му пожелавам един ден да го видя отново в Левски.

Според мен играчите ще му скроят шапка още със Славия. Остава само и публиката да е с тях и да аплодират това. Аз ако съм на футболистите, ще си щамповам едно Стойчо Стоев върху синя тениска и така ще изляза на загрявам преди мача.

След това снощи, което видях няма нужда да скрояват нищо. Само пълен малоумник каквито са може би в УС не би разбрал какво искат фенове, играчи и дори СТД.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 20:32

mikata написа:Във вторник, 17.05, в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ на стадион "Георги Аспарухов" ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен новия старши-треньор на ПФК Левски.

Срещата с медиите ще е в 16:30 часа.

http://www.levski.bg/news_id.php?news=175629

И от клуба не казват кой е :lol:

Е как кой- Жозе Моуриньо.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2016 20:35

sin4ec написа: Делянски, аз тоя очилайзер на мач не съм го виждал, не го знам какъв е точно, но е повече от очевидно, че е много прост! Нито аз, нито някой от групата, с която ходим по мачове не е член нито на тръстове, нито на фракции, нито на НКП. Не съм в казармата, та ЗКПЧ-та като Бибочко да ми определят какво да казвам и мисля. Ти знаеш ли снощи какви псувни бяха в Благоевград по УС? Тази идиотска смяна на Стоев разбуни жестоко кошера и ще има тежки последствия.
Защото много хора смятат, че с мазмантията е говорено още преди месеци и че дори си е подготвил селекцията и лагерите. Което прави отношението към Стоев още по-курвенско.
Така не се прави. Можеха като мъже да му кажат: имаме друга визия за бъдещето, доиграй сезона, ще ти платим неустойка и така. А сега той си тръгна с високо вдигната глава, изпратен от нас, играчи и щаб по начин, който не се вижда всеки ден.
А ония шушумиги премигват като опикани мушкати и се крият, или дрънкат глупости като тоя...
Колегата отгоре прекрасно го е казал: такива могат спокойно да се гръмнат!

Очилаткото ви смята за лесно мезе явно.Демек като спомене нещо за чорбата и да го харесате.Ама явно няма да му мине номера. ;) От друга страна пък на никого няма да му е приятно да ни върнат по някъв незаконен начин в елита,но тва няма кой да го позволи със сигурност.Получих гърч като прочетох мазните коментари на тиквения за нас как искал ни ''спасява'',но тва е друга тема на разговор.
Последна промяна от delqnski47 на 16 май 2016 20:39, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 май 2016 20:36

Cooler написа:
Player написа:
Cooler написа:Пожелавам на следващия треньор, който и да е той не ми пука особено да се провали по най-жестокия начин. Дали ще е мазната сръбска парантия Любко или някой друг, от мен подкрепа няма да види.

Според мен играчите ще му скроят шапка още със Славия. Остава само и публиката да е с тях и да аплодират това. Аз ако съм на футболистите, ще си щамповам едно Стойчо Стоев върху синя тениска и така ще изляза на загрявам преди мача.

След това снощи, което видях няма нужда да скрояват нищо. Само пълен малоумник каквито са може би в УС не би разбрал какво искат фенове, играчи и дори СТД.

Има какво да покажат. Явно си искат Стоев, Явно и публиката го иска. Няма да загубят 2рото място. Нека бойкотират следващите два мача. По този начин ще елиминират може би треньор който и да е и ще им заявят на УС кой да стане треньор пак. Аз поне така бих действал. Друг избор ако си искат Стоев нямат. След като има подкрепата на публиката, няма от какво да се притесняват. Много пъти футболисти са сменяли треньора си. И нашите го могат.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 20:42

delqnski47 написа:Очилаткото ви смята за лесно мезе явно.Демек като спомене нещо за чорбата и да го харесате.Ама явно няма да му мине номера. ;)

Кво да му харесам на тоя и кво общо има чорбата? Чорбата си има своите проблеми и път в живота, ние си гледаме нашите. Истина ти казвам-гадно ми стана снощи. Курвенска работа беше тая, не съм съгласен...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 16 май 2016 20:51

Player написа:
Cooler написа:
Player написа:

Има какво да покажат. Явно си искат Стоев, Явно и публиката го иска. Няма да загубят 2рото място. Нека бойкотират следващите два мача. По този начин ще елиминират може би треньор който и да е и ще им заявят на УС кой да стане треньор пак. Аз поне така бих действал. Друг избор ако си искат Стоев нямат. След като има подкрепата на публиката, няма от какво да се притесняват. Много пъти футболисти са сменяли треньора си. И нашите го могат.

Така или иначе сега с новия пенсионер играта ще бъде тотално разбита и няма нужда да бойкотират нищо. Очаквам и поредния провал и срам в Европа с "младия и перспективен специалист."

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 май 2016 20:51

ПОЗИЦИЯ ОТНОСНО ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА СТОЙЧО СТОЕВ

http://sinyabulgaria.org/pozitsia-otnos ... cho-stoev/
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 май 2016 21:06

Serafim написа:Между другото съм почти сигурен, че Петрович няма да има шанс да вземе много нови играчи. Което може да е за добро, де. Няма да се разбива отбора.
Обаче се вижда, че трябва играчи в защита. Крила също нямаме, освен Нар. Сега може би Краев ще заиграе зад нападателя , където може да е по-полезен.
Много хора казват, че той попринцип не е крило, а и виждаме, че в ляво, особено, е пълен фигурант.
Аз него си го представям, като играч, тип Мюлер. Като свободен нападател от втора позиция, който да търси празните пространства. Бърз е, жилав е, въпреки, че изглежда крехък, висок е, а и още ще порасне.
Трябва с него да се работи за това - да чете играта на противника, да намира коридори, да подобри завършващия си удар, особено с едно докосване, да може да играе добре с глава, щото ръста е предимство.

Kaкъв отбор да разбива, като от зимната селекция на директорът само Венци Христов става(пък точно него не го доведе той) като върха са Нар, Бурабия, Менголо, тези само той знае какво правят в Левски. Като особено странно е присъствието на Бурабия, този човек не впечатляваше в Черно Море в Левски направо е безобразен.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 16 май 2016 21:09

Убиват Левски.
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”