delqnski47 написа:futbolqga написа:delqnski47 написа:Прощавайте за невежеството,ако помислите въпроса ми за тъп,ама на вашия очилатко какъв му е проблема и защо така се е жегнал?

Благодаря.
Проблемът му е, че е дебил! Опитва се да ни накара да гледаме в чуждата къща, докато нашата гори! Нали подписаха спонсорско договорче преди няколко дни - трябва да пази гъза на Тонев и ко.
Определено изкзването му е тип ''форумно''.

Делянски, аз тоя очилайзер на мач не съм го виждал, не го знам какъв е точно, но е повече от очевидно, че е много прост! Нито аз, нито някой от групата, с която ходим по мачове не е член нито на тръстове, нито на фракции, нито на НКП. Не съм в казармата, та ЗКПЧ-та като Бибочко да ми определят какво да казвам и мисля. Ти знаеш ли снощи какви псувни бяха в Благоевград по УС? Тази идиотска смяна на Стоев разбуни жестоко кошера и ще има тежки последствия.
Защото много хора смятат, че с мазмантията е говорено още преди месеци и че дори си е подготвил селекцията и лагерите. Което прави отношението към Стоев още по-курвенско.
Така не се прави. Можеха като мъже да му кажат: имаме друга визия за бъдещето, доиграй сезона, ще ти платим неустойка и така. А сега той си тръгна с високо вдигната глава, изпратен от нас, играчи и щаб по начин, който не се вижда всеки ден.
А ония шушумиги премигват като опикани мушкати и се крият, или дрънкат глупости като тоя...
Колегата отгоре прекрасно го е казал: такива могат спокойно да се гръмнат!