Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2016 19:03

futbolqga написа:
delqnski47 написа:Прощавайте за невежеството,ако помислите въпроса ми за тъп,ама на вашия очилатко какъв му е проблема и защо така се е жегнал? :roll: Благодаря.

Проблемът му е, че е дебил! Опитва се да ни накара да гледаме в чуждата къща, докато нашата гори! Нали подписаха спонсорско договорче преди няколко дни - трябва да пази гъза на Тонев и ко.

Определено изкзването му е тип ''форумно''. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 май 2016 19:31

Връщани са в Левски не малко бивши треньор. Все някой ден на някой ще му светне, че от негово връщане ще е доволна публиката и ще е добър коз. Дали ще е сега, след 2 мача или по-късно не се знае, но ще има опити за връщането му със сигурност.
А дали някой от УС ще излезе да каже защо е махнат треньора, преди ЕКТ която беше и поставената му цел? Казал съм си мнението, че Стоев трябва да води Левски в ЕКТ, защото го закара там и защото познава най-добре отбора. А и има подкрепата и на фенове и на публика. Има грешки и прави глупости със състава и схемата и не се държи на място в много ситуации, но заслужи поне още два месеца да е в Левски.
Само че в Левски има нещо много гнило. Иначе Малоумните изказвания на случайно попаднали хора в Левски няма да коментирам. Най-добре да се гръмнат.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 19:42

delqnski47 написа:
futbolqga написа:
delqnski47 написа:Прощавайте за невежеството,ако помислите въпроса ми за тъп,ама на вашия очилатко какъв му е проблема и защо така се е жегнал? :roll: Благодаря.

Проблемът му е, че е дебил! Опитва се да ни накара да гледаме в чуждата къща, докато нашата гори! Нали подписаха спонсорско договорче преди няколко дни - трябва да пази гъза на Тонев и ко.

Делянски, аз тоя очилайзер на мач не съм го виждал, не го знам какъв е точно, но е повече от очевидно, че е много прост! Нито аз, нито някой от групата, с която ходим по мачове не е член нито на тръстове, нито на фракции, нито на НКП. Не съм в казармата, та ЗКПЧ-та като Бибочко да ми определят какво да казвам и мисля. Ти знаеш ли снощи какви псувни бяха в Благоевград по УС? Тази идиотска смяна на Стоев разбуни жестоко кошера и ще има тежки последствия.
Защото много хора смятат, че с мазмантията е говорено още преди месеци и че дори си е подготвил селекцията и лагерите. Което прави отношението към Стоев още по-курвенско.
Така не се прави. Можеха като мъже да му кажат: имаме друга визия за бъдещето, доиграй сезона, ще ти платим неустойка и така. А сега той си тръгна с високо вдигната глава, изпратен от нас, играчи и щаб по начин, който не се вижда всеки ден.
А ония шушумиги премигват като опикани мушкати и се крият, или дрънкат глупости като тоя...
Колегата отгоре прекрасно го е казал: такива могат спокойно да се гръмнат!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 май 2016 20:04

sin4ec написа:
delqnski47 написа:
futbolqga написа:

Делянски, аз тоя очилайзер на мач не съм го виждал, не го знам какъв е точно, но е повече от очевидно, че е много прост! Нито аз, нито някой от групата, с която ходим по мачове не е член нито на тръстове, нито на фракции, нито на НКП. Не съм в казармата, та ЗКПЧ-та като Бибочко да ми определят какво да казвам и мисля. Ти знаеш ли снощи какви псувни бяха в Благоевград по УС? Тази идиотска смяна на Стоев разбуни жестоко кошера и ще има тежки последствия.
Защото много хора смятат, че с мазмантията е говорено още преди месеци и че дори си е подготвил селекцията и лагерите. Което прави отношението към Стоев още по-курвенско.
Така не се прави. Можеха като мъже да му кажат: имаме друга визия за бъдещето, доиграй сезона, ще ти платим неустойка и така. А сега той си тръгна с високо вдигната глава, изпратен от нас, играчи и щаб по начин, който не се вижда всеки ден.
А ония шушумиги премигват като опикани мушкати и се крият, или дрънкат глупости като тоя...
Колегата отгоре прекрасно го е казал: такива могат спокойно да се гръмнат!

И ще кажа още едно нещо - всяко зло за добро. Защото такъв случай като този, който се случи в последните дни няма аналог. Стоев стана симпатичен дори на хора които не го харесваха много. И тези горе губят сериозно почва вече. Такава каквато на Батков му трябваха много години за да загуби.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 май 2016 20:05

Във вторник, 17.05, в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ на стадион "Георги Аспарухов" ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен новия старши-треньор на ПФК Левски.

Срещата с медиите ще е в 16:30 часа.

http://www.levski.bg/news_id.php?news=175629

И от клуба не казват кой е :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 16 май 2016 20:12

Извинявам се, но на какво точно се радвате? Няма ли да направим нещо по въпроса "Гонзо"? Ще търпим ли това орангутаноподобно същество да ни прави и нас на орангутани? Гледам, че обвинявате Тонев. Само че Тонев поне е свършил някаква работа по сектор "А", докато индженерчето освен да повтаря "примерно", друго нищо не е свършил.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 16 май 2016 20:18

Пожелавам на следващия треньор, който и да е той не ми пука особено да се провали по най-жестокия начин. Дали ще е мазната сръбска парантия Любко или някой друг, от мен подкрепа няма да види.
На Стойчо му пожелавам един ден да го видя отново в Левски.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 май 2016 20:21

Cooler написа:Пожелавам на следващия треньор, който и да е той не ми пука особено да се провали по най-жестокия начин. Дали ще е мазната сръбска парантия Любко или някой друг, от мен подкрепа няма да види.

Защо не сърдите на гонзо, нали той назначава треньорите в Левски :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 май 2016 20:22

Гонзо поне е направил много за Левски. Обаче им едно НКП, кое не е . Докато това го има, нищо няма да е наред. Когато Левски беше гранд с главно "Г", НКП го нямаше. Откакто го има това недоразумение, има интриги и проблеми в Левски. За НКП, важното е да е добре преди всичко... НКП. Автобуси, кинти, място в центъра и какво ли още не. Имаше един случай след една голяма издънка на Левски и Батков го нямаше в България. След като се върна първо отиде при Тодор Александров. Все едно подчинен отива да дава обяснен на шефа. Имаше друга в която на пресконференция в общежитието, на която Батков мълчеше а тези си говориха на воля. Тези случки показат, кой кара влака. Докато не се измете това НКП, няма никога къщичката ни да е почистена и мирна. Просто Тонев се сгуши с тях и всички са спокойни, докато Батков не искаше да им слугува вечно. Такива ти ми работи.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 май 2016 20:24

Cooler написа:Пожелавам на следващия треньор, който и да е той не ми пука особено да се провали по най-жестокия начин. Дали ще е мазната сръбска парантия Любко или някой друг, от мен подкрепа няма да види.

Според мен играчите ще му скроят шапка още със Славия. Остава само и публиката да е с тях и да аплодират това. Аз ако съм на футболистите, ще си щамповам едно Стойчо Стоев върху синя тениска и така ще изляза на загрявам преди мача.

Върни се в “Левски”