Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Този който спусна тонев в Левски да си го взима,тонев работа не може да свърши
Red_Neck написа:mikata написа:Този който спусна тонев в Левски да си го взима,тонев работа не може да свърши
Колега, не си прав .... Сектор А е факт ... остана козирката
groti написа:Ваското КолевЪ : "Изиграха ви по най-жалкия и смешен начин. Докато се занимавате дали Стойчо е добър или лош, кой го е уволнил и защо, държавата от най-високо ниво "върна" ЦСКА в "А" група. Класически сценарий да се отклони вниманието.
Единствените, които се бориха, бяха организациите на привържениците на Левски, по които плюете, защото не са страхливци. Когато обикаляхме държавата със собствените си средства и събирахме стотинките на хората в "Левски е твой", искахме сами да помогнем на клуба, както подобава честта и достойнството на левскарите от един век насам. А не да чакаме висше благодеяние като онези с петолъчките.
Срам ме е от всички вас, не заслужавате нищо. Носете си сега позора и плюйте когото си искате. Медиите, можете да копирате това. Нападайте ни още колкото си искате. Няма да ви дадем място в чартъра, нито рекламки. Нямаме чартъри, нямаме пари за разпиляване.
И между другото - един главен редактор ми звъня сутрина да ме шантажира, че "оставало впечатление, че вземаме пари от Гриша Ганчев, за да рушим Левски отвътре",
Разбрахте ли сега форумни хулигани,дето се ядосвате защо е сменен Стойчо. Вие сте виновни,че Тиквата върнал сесекато.
delqnski47 написа:Прощавайте за невежеството,ако помислите въпроса ми за тъп,ама на вашия очилатко какъв му е проблема и защо така се е жегнал?Благодаря.
mikata написа:Red_Neck написа:mikata написа:Този който спусна тонев в Левски да си го взима,тонев работа не може да свърши
Колега, не си прав .... Сектор А е факт ... остана козирката
Заради тази козирка ще играете в А група
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта