korteneca написа:futbolqga написа:Държа всички, мрънкащи срещу "пораженческото" поведение на Стоев да се явят в темата и публично да теглят една путка-майна и на новото треньорче.
Май мрънкащите вече са други, големите "левскари", които няма да подкрепят Левски, защото не е треньор Стоев...
Първо, да отбележа, че далеч не смятам, че това е правилния подход. Аз за съжаление нямам удоволствието да съм си вкъщи, така че искам - не искам... гледам любимия отбор по телевизията. И все пак, лично според мен, редно е да изразим недоволството си именно на стадиона. Но дори не недоволство срещу новия треньор - а недоволство срещу пагубния модел на управление на любимия ни клуб.
Отново - лично мое мнение, играчите ни заслужават да получат подкрепа от трибуните. Една част от момчетата може и да нямат качествата да играят за Левски, но пък поне дават всичко, което могат. Повече към момента не можем да искаме. За това, по време на мача, подкрепа за Левски - клубът, идеята в която вярваме. А преди и след мачът - да покажем на разни Тоневци и подобни, че не са желани в нашия дом!
П.П. Да добавя съща така, че въпреки казаното от мен по-горе, въобще не осъждам хора като sin4ec - на всички ни дойде до гуша от простотиите, които стават в този клуб. А още повече, че цял батальон платени клакьорки, представящи се за фенове, се произнасят дружно в подкрепа на ставащата гавра. Нормално е да му писне на човек...