Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Де гиди, дърт бритиш факър, ето защо се е забил в страната на семките и шкембе чорбата. :))))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

miro_rz написа:Дееба, ако имаше начин и двата отбора да загубят! :D
Има, ама дано Стойкас не го приложи. :))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
miro_rz написа:Дееба, ако имаше начин и двата отбора да загубят! :D
Споко! Както казваше един бивш директор, има "начини".:)
Горката топка днес, прогноза 0-0 и победа на ПФК Левски с дузпи.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
W84me написа:Иначе "С нами Бог", написано от припок, имащ се за наследник на комунистите е кощунство
не е, бре, то затова не е и Съ нами Богъ, както са го писали царските офицери (имам сабя на царски офицер - уникален човек, смазан от комунистите), а с новата ни азбука, направена от комуноидите под натиска на мАсква, за да се отдалечим още пвоече от севернофиромците. Шибани коври са това - смазване днес на терена и по трибуните и София да им е тясна!
П.С. На Пели му е простено - на 70+ годишен човек е абсолютно невъзможно да промениш мирогледа, той си е червен кхмер и толкова, независимо че оранжевото прозира. Отделно, не е от София-та и няма как да знае, че близо до харизаната база на ловчанлии е един от най-вървежните ресторанти в София за сватби, кръшенета и балове, а пък в момента хич няма нито от едно, нито от другото, пък балове - хептен :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- damyanov1963
И това, ако не е параноя от Левски.
Заря по време на абитюрентски бал от ресторант...
Заря по време на абитюрентски бал от ресторант...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
На 100+ съм, това заведение сигурно е на оградата на базата в Панчарево защото зарята е там.Доколкото имам наблюдение абитюренските балове още не са започнали.Много бързо забравихте какви руини беше базата на Панчарево преди да я дадат на Ганчев.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
-
На линияLoveAndPeace
- Контакти:
peliforewer написа:На 100+ съм, това заведение сигурно е на оградата на базата в Панчарево защото зарята е там.Доколкото имам наблюдение абитюренските балове още не са започнали.Много бързо забравихте какви руини беше базата на Панчарево преди да я дадат на Ганчев.
Между другото Ганчев когато ви съобщаваше , че ЦСКАто няма да го бъде и ще кара друг отбор. Тогава каза , че Панчарево не го иска , ще го върне на държавата и ще си направи собствена база.
delqnski47 написа:rsk написа:На фона на тази веселба, вчера на тренировката на Левски имаше повече хора, отколкото на последните три домакинства на ЦСКА-София общо. Вярно, че вие сте бутикова публика с огромни изисквания, но все пак е смешно (:
Набиха ви в главите по медии и букита, че сте топ фаворити :) Дали ще ви изиграе кофти шега предстои да видим.
Имаме някои предимства, чак фаворити не бих казал. В по-добра форма сме. Нямаме толкова напускащи основни играчи. И имаме треньор, а не някакъв турист, на който очевидно не му се занимава.
"абитюрентски балове" :)))))))))))))))))))
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- delqnski47
- Контакти:
rsk написа:"абитюрентски балове" :)))))))))))))))))))
Забравил е как се пише, той е бил абитЮр'енД когато ти си бил в детската градина, а аз сигурно и под нея :))
Последна промяна от delqnski47 на 15 май 2022 12:32, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.