Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 13 май 2016 17:29

1982 написа:
0007 написа:Гонзо: “Без значение от резултатите Хосе Мурсия ще бъде в “Левски” поне до края на сезона. Има пълен кредит на доверие.”
Два месеца по-късно :"Сгреших за Мурсия, поемам вината"

Не знам какво сте очаквали от Гонзо,човекът отдавна е доказал,че не държи на думата си.

Херо точно заради Гонзо се отказа да поеме Левски, защото бързо го усети какъв подлец е и как използва хората, а после си обърсва ръцете с тях и ги изхвърля.

Ама някои капацитети тук, обявиха Херо за антилевскар и женчо, а Гонзо за големия мъжкар. Смях.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 май 2016 17:30

metodito написа:
rhaegar написа:
metodito написа:
Стоев - аут, а Гонзо? Последно тръгва ли си или не?

Естествено, че не.

:roll: каза го... или да се е объркал... примерно...

Примерно, не си е и помислял да си тръгне, според мен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2016 17:33

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Ясен, Кокала, Гонзо, даже...
На мястото на Ясен, Стоев щеше да слага Жоазиньо централен нападател, а Таевски на бека... примерно. :lol:

Е, те с какви играчи разполагаха ?
Ако Стойчо имаше техните играчи, сега ние щяхме да сме участникът в Ш.Л.
Е, предположение е, но гледам и ти си написал такова. ;)
Ясен, "Гонзо" и Велев, просто нямаше как да "объркат" състава, тогава си имахме качествени играчи за всички постове.

Инак Иванов остава, нали ще представя новият треньор в Понеделник ...

Пита за подреждането на състава. Казвам ти. А Гонзо, ако си спомняш му продадоха Гара Дембеле и Жоазиньо. Не знам за какви по-класни играчи говориш. Кокала, ако нямаше Гонзо и Топузаков нямаше да стане шампион. Но не слагаш Гонзо на крилото. Помниш ли по едно време Ратко като слагаше на крилото Тасевски и после разправяше, че бил в лоша форма. :lol:

Ясен, "Гонзо" и Велев, просто нямаше как да "объркат" състава, тогава си имахме качествени играчи за всички постове.

Мислиш ли? Аз не мисля така. Гонзо никога не сложи Прохазка на бека.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2016 17:33

tevez написа:Люпко.

Абсурд.

Нали Г.И. бил ходил до Холандия ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 май 2016 17:34

Новият треньор на Левски е Люпко Петрович, разбра LIVESPORT.BG.

Сърбинът ще бъде представен в началото на следващата седмица. Срокът на договора на специалиста и параметрите по него все още не са изцяло договорени, но предвид добрите оношения между Петрович и спортния директор Георги Иванов, това е въпрос на формалност.

Припомяне Ви, че докато беше начело на Литекс Люпко тотално надигра вече бившия наставник на "сините" Стойчо Стоев в мача за Купата на България, спечелен от ловчанлии с 3:0 след продължения. Тогава "оранжевите" играха с човек по-малко, но въпреки това успяха да вкарат цели три попадения във вратата на Боян Йоргачевич.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 май 2016 17:35

THE G.A.M.E написа:
tevez написа:Люпко.

Абсурд.

Нали Г.И. бил ходил до Холандия ...

Холандеца знаеш ли с какви изисквания ще дойде? Или Пък Нико Ковач?

Люпко би дошъл само за 5к на месец + квартира и кола.

Чудно ми е такива треньори, които са свъшили с професията, в смисъла на това, че биха почнали работа някъде на Балканите благодарение на визитката си, дали се интересуват от световния футбол, като треньори. Тоест да знаят кой е тоя, кой е оня, какво прави, как ръководи мачовете си, да ходят на курсове, да обогатяват знанията си...
Последна промяна от Serafim на 13 май 2016 17:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 май 2016 17:37

Много ми се ще да греша, но ми се струва, че върви един мракобесен сценарий. Не заради крайният резултат, а заради привидната му перфидност. Без време сменят Стоев, без някой да признае, че смяната е закъсняла и сега не носи позитиви на отбора, а на някой друг. После спортният директор, без да е бил някога недоволен от трен'ьора, остава само тъжен. Един такъв случай - само че след събличането, имаше. Ще мине малко време и същият спортен директор ще си тръгне още по-тъжен. И тогава на бял кон ще се появят новите спасители, които първо ще ни спасяват от ненавременните решения и от техните последствия, после ще ни обещават, че по-долу от второ място няма да паднем предвид напредналото време и изостаналата реализация на по-значима цел, и накрая и те ще си тръгнат непризнати за своите усилия. Кой е сценаристът, кой е постановчикът, кой е авторът - ще разберем ли? Иначе актьорите ги виждаме всички, но те нямат свои реплики - четат написаното от други.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 май 2016 17:37

"И аз като тях чух много приказки как ще премина в Левски. Аз с Черно море спечелих 2 купи и вече сърцето ми е "моряшко". Аз останах в клуб, който печели, защо да преминавам в отбор, който не печели нищо."

Запомнете добре тези думи.Някои искат този футболист да дойде в Левски.
Изображение

Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 май 2016 17:40

Според мен работата е на половинчата. Гонзо остава, ако отбора тръгне зле той ще поеме вината, ама тоя път ще си "тръгне" сам. Иде Наско, иде време на спекулации. Треньора остава, щото познава отбора, има нужда от спокойна атмосфера и тн. После на зима го сменят, с човек, воден от Наско, защото "той иска да си носи отговорността, с треньор, който е довел".

Върни се в “Левски”