tmanolov написа:П.С. Абе Делянски верно ли е 90-ти набор - мислех го за по-дърт, макар и леко да инфалтилничеше по едно време :)
Да.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tmanolov написа:П.С. Абе Делянски верно ли е 90-ти набор - мислех го за по-дърт, макар и леко да инфалтилничеше по едно време :)
delqnski47 написа:tmanolov написа:П.С. Абе Делянски верно ли е 90-ти набор - мислех го за по-дърт, макар и леко да инфалтилничеше по едно време :)
Да.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:delqnski47 написа:tmanolov написа:П.С. Абе Делянски верно ли е 90-ти набор - мислех го за по-дърт, макар и леко да инфалтилничеше по едно време :)
Да.
Евала, благородно завиждам за годините, които ти предстоят - перфектно време за живот!
Много е важно да отбележим следното. Ние на ЦСКА пари не даваме. Даваме им само възможност сами да си построят стадиона. Към настоящия момент държавата и ММС не могат да дават пари на футболни отбори за стадиони. Стадионът на Левски е на областната управа. Говорил съм с Левски. Като има пари за всички стадиони, ще има и за тях. Тези два казуса не следва да се представят като едно”, каза министърът.
".... Ще бъда на финала в неделя. Нямам предпочитания. Нека да победи по-добрия отбор. Видях, че ЦСКА-София и Лудогорец са ни уважили, очаквам и гости от Левски. Отдавна не съм привърженик“, добави още той.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
peliforewer написа:Много е важно да отбележим следното. Ние на ЦСКА пари не даваме. Даваме им само възможност сами да си построят стадиона. Към настоящия момент държавата и ММС не могат да дават пари на футболни отбори за стадиони. Стадионът на Левски е на областната управа. Говорил съм с Левски. Като има пари за всички стадиони, ще има и за тях. Тези два казуса не следва да се представят като едно”, каза министърът.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:peliforewer написа:Много е важно да отбележим следното. Ние на ЦСКА пари не даваме. Даваме им само възможност сами да си построят стадиона. Към настоящия момент държавата и ММС не могат да дават пари на футболни отбори за стадиони. Стадионът на Левски е на областната управа. Говорил съм с Левски. Като има пари за всички стадиони, ще има и за тях. Тези два казуса не следва да се представят като едно”, каза министърът.
Пели, запри се, достатъчно е да видиш, че говори за ЦСКА, а не за ЦСКА-София и ти става ясно чий министър е. както и Крадлев преди него. А че не дават пари кеш, не дават, дават имот в центъра, а той струва много повече от някое милионче на ръка. За сравнение, многократно по-малък парцел на 4-ти км в Тех парка (ти май не беше от София, ма можеш да си го цъкнеш в нета) само с право на строеж, което се дава и на вас, струваше над 10 милиона лева.
Отделно, понеже не си юрист, явно не си схванал врътката - ще ти я обясня - в единия случай държавата и гнома правеха съвместна фирма, като държавата вкарваше стадиона като апортна вноска, а гнома кихаше 25 милки кеш парасъ. Сега врътката е, че няма такава съвместна фирма, а на гнома се дава (безплатно) право да строи новата Екотой Кочинпарк Арена, която, ако изобщо се построи, след незнайно колко години (това не се упоменава) щяла пак да си е на държавата. И викаш, не им давали директно кинти, само им спестили едни 25 милки за капиталова вноска кеш парасъ (то и 25 милки е безобразно ниска цена, ама нейсе) - верно сте много ъъъъ, как да се изразя лапнишарани.
Аз веднага бих поискал, както нееднократно съм казвал, да ни дадат стадион Раковски на същия принцип - някога си, като си направим молчета и стадионче, да ги харижем на държавата. На секундата ще намеря инвеститори с повече кинти от гномчев, само да ми го дадат
peliforewer написа:[offtopic][/offtopic]tmanolov написа:peliforewer написа:Много е важно да отбележим следното. Ние на ЦСКА пари не даваме. Даваме им само възможност сами да си построят стадиона. Към настоящия момент държавата и ММС не могат да дават пари на футболни отбори за стадиони. Стадионът на Левски е на областната управа. Говорил съм с Левски. Като има пари за всички стадиони, ще има и за тях. Тези два казуса не следва да се представят като едно”, каза министърът.
Пели, запри се, достатъчно е да видиш, че говори за ЦСКА, а не за ЦСКА-София и ти става ясно чий министър е. както и Крадлев преди него. А че не дават пари кеш, не дават, дават имот в центъра, а той струва много повече от някое милионче на ръка. За сравнение, многократно по-малък парцел на 4-ти км в Тех парка (ти май не беше от София, ма можеш да си го цъкнеш в нета) само с право на строеж, което се дава и на вас, струваше над 10 милиона лева.
Отделно, понеже не си юрист, явно не си схванал врътката - ще ти я обясня - в единия случай държавата и гнома правеха съвместна фирма, като държавата вкарваше стадиона като апортна вноска, а гнома кихаше 25 милки кеш парасъ. Сега врътката е, че няма такава съвместна фирма, а на гнома се дава (безплатно) право да строи новата Екотой Кочинпарк Арена, която, ако изобщо се построи, след незнайно колко години (това не се упоменава) щяла пак да си е на държавата. И викаш, не им давали директно кинти, само им спестили едни 25 милки за капиталова вноска кеш парасъ (то и 25 милки е безобразно ниска цена, ама нейсе) - верно сте много ъъъъ, как да се изразя лапнишарани.
Аз веднага бих поискал, както нееднократно съм казвал, да ни дадат стадион Раковски на същия принцип - някога си, като си направим молчета и стадионче, да ги харижем на държавата. На секундата ще намеря инвеститори с повече кинти от гномчев, само да ми го дадат
Какво дава Държавата на ЦСКА, един порутен имот, Ганчев няма да строи хотели или търговски комплекси,няма да раздава парцели, а стадион.
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 78 госта