Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 12 май 2022 14:34

realno написа:
TristaNNN написа:Вчера по спортните новини мернах доктора хонорис кауза да бръмчи нещо ".. уважаеми феновИ..." и в кадъра беше чичо Митко. Много се е състарил, горкият, направо е хлътнал. :(
Ясно е, че не е първа младост, разбирам това.
Ама защо селското ръководство и мьекащия разкарват човечеца да се мъчи пред разни камери само заради тъпата ви пропаганда, не виждате ли, че едвам крета!

Защото припоците имат нужда от "легендите" си за да им казват, кое е истина и кое лъжа. Ако "легендите" им утре кажат, че умрелия им клуб никога не е падал 7:2 от Левски пак ще им повярват. Легендите им са критерия за истинност. Те мислят вместо тях. Явно още хваща дикиш комунистическия начин на пропаганда в припошките среди. :)))

Тук там като някой от легендите им кажеше, че това ЦСКА не е баш като истинското, директно ставаше кърлеж, пияница и т.н.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 май 2022 14:51

Непринуден написа:
realno написа:
delqnski47 написа:Забрави ли, че собственика ви "джуджето наркоман" си призна пред камерите на телевизията, че е купувал срещи и съдии, за което трябваше да лежи зад решетките?

Потвърждавам, факт! Каза, че "Насо също знае как стават тези неща". Ако не лъже атака по ЦСКА и Левски, но ако лъже и Сираков не влезе зад решетките значи цялото е шега и се е пошегувал, нищо не е купувал.

Който е манипулирал срещи да лежи зад решетките независимо кой как се казва. Но вие припоците не мислите така, а търсите само оправдания за селското си ръководство на присаденото менте.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 май 2022 15:20

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 май 2022 15:23

peliforewer написа:
TristaNNN написа:Чичо Митко е един от малкото в родния кален футбол, който остана чист, честен и добър човек, за когото едва ли може да се каже лоша дума. Неслучайно е уважаван от свои и чужди, до един.
Затова ми стана мъчно като видях как се е състарил, милия, а селяците и мьекащия вместо да го оставят да си гледа старините, колкото му е писано, го мъчат за целите на гнусната пропаганда.

Не можеш да приемеш, че на Димитър Пенев му е хубаво да застане до колеги и приятели и се снима, непременно трябва да е пропаганда щом е от ЦСКА.А за Ицо Стоичков може да си говорите каквото си искате, той се е доказал, дано се роди друг такъв футболист.

Не, не мога да приема, защото горкият чичо Митко нямаше вид на човек, комуто е хубаво, че се снима. :/
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 май 2022 15:24

peliforewer написа:https://temasport.com/%d0%b1%d0%b8%d0%b2%d1%88-%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d1%8a%d0%b4%d0%b8%d1%8f-%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b1%d0%b0%d1%89%d0%b0-%d1%81%d0%b8-%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0-%d0%bf%d0%be/

От ЦСКА-София (София) просто да кажат кой трябва да ръководи мача и нека бъде назначен, това е.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 май 2022 15:47

Тая врява с Никола Попов е излишна, но така и не стана ясно защо смениха Кабаков, който по принцип се води номер 1 в България, да не ръководи тоя мач. На мен ми е все тая, просто тва ''движение'' ми е странно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 май 2022 15:50

Какво значи "смениха" Кабаков? Кога пък са обявявали неговото назначение за финала?
Имаше едно единствено назначение за мача на 15.05 - това на Колю Попов.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 12 май 2022 16:36

Цялата дандания около Н. Попов от страна на тирето - ръководство , фенове, някои бивши съдии, пенев, денев, динков, пинков, линков ... е голяма глупащина, която я няма никъде!
Целта е една - да се окаже натиск върху съдията, за да помага на отбора им. Унижения и нищо друго.
Всъщност това е унижение на самото тиренце!
Кога не са протестирали? Кога не са писали протестни писма, декларации? Срещу кой съдия не са вдигали вряава???
Това им е манталитета и начина на въздействие преди всички по-важни мачове.
Това показва невъзможноста им да бъдат спортсмени!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 май 2022 16:48

1914.1902 написа:
От ЦСКА-София (София) просто да кажат кой трябва да ръководи мача и нека бъде назначен, това е.

Дитер Паули и ще го припозная.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 май 2022 16:57

1914.1902 написа:
peliforewer написа:https://temasport.com/%d0%b1%d0%b8%d0%b2%d1%88-%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d1%8a%d0%b4%d0%b8%d1%8f-%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b1%d0%b0%d1%89%d0%b0-%d1%81%d0%b8-%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0-%d0%bf%d0%be/

Явно не гледаш много български футбол, аз гледам почти всичко.Никола Попов не е способен да свири такъв мач на пълен стадион, ще развали празника.Стила му на свирене е да накъсва играта, няма авторитет пред футболистите, страхлив е.Пак посочвам, имаме двама-трима международни съдии които са много по-добрият избор, спомнете си Железов как свири мача през пролетта, а Попов е много по-зле от Железов.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”