Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 10 май 2022 10:30

boabbb написа:
Непринуден написа:
gihuelo написа:Притеснен съм !
Понеделник ...10ч.... а никой от трите каракуди не ми е казал че сме Литекс.

Изображение

Днес имаме същия проблем :(
Ще помоля модераторите на форума да вземат някакви мерки, защото се губи автентичността ни. Ако трябва да налагат едноседмични наказания (банове) при липса на уточнения за деня, че сме Литекс.

Момчета, тая изрезка изглежда съмнителна ... Накрая пише, че динамовци са изнесли литературно-музикална програма. Музикална - да, има доста тъмни фенове на оня отбор, ама литературна ... Или да приемам днешните мозАци за грешка на днешната образователна система?

Ейй, подсети ме за ловешкия оркестър на ЦСКА-София. Никакви ги няма в последно време. Явно не им се свири пред 200 човека. Взеха хляба на циганетата...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 май 2022 10:36

Непринуден написа:
realno написа:На 15 - ти ще има "дерби" между отбора на народа и отбора, който наследи умрелия отбор на комунистите.

Не беше ли убил? Сега пък наследил!?

Прочети в подписа на Делянски: "наследник на оригинала". :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 май 2022 10:36

Аз питам теб, защото си същия като Мигача и Томето. Ти ги ръсиш едни, а после други. Нищо не ти налагам, а просто питам за твоите бисери или според теб велики истини. Сега друг въпрос е, че се смеем ама предполагам не се сърдиш. Имаш пълната свобода да твориш. Та последно, убили или наследили сме ЦСКА (тъй като явно ние не сме ЦСА).
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 май 2022 10:39

Непринуден написа:Вчера гледах Пред Стадиона. Голям смях. Тъпотията се е разпространяла и сред журналистите им.

Мигача задължително трябва да споменава, че сме ЦСКА София. Някак си се опитва да ни втълпи, че това не е ЦСКА, но понеже червените са заблудени и го наричат така няма къде да ходи, но котка по гръб не пада и това трябва задължително да се нарича ЦСКА София, защото не е ЦСКА. Заради едната безумна идея всеки път си чупи езика. То по неговата логика ако съм там на мястото на червените му събеседници винаги ще наричам Левски че е ПФК Левски 1914, за да се прави разлика между учениците от могилката и нарко дилърите сега. Не е едно и също. Да не говорим, че там има много разлики във времето и има много Левскита. Минали през Динамо, милицонерщина, царизъм, комунизъм, мутри от по ново време и ако трябва всяко едно да отличавам от другото има десетки версии, които мога да си съчиня включващи името на града, година, пфк-та, добавки Спартак и т.н.

Томислав и той някак си се опитва да прокарва същата идея и някак си не сме ЦСКА. Нещо като "оня треньор на Берое", защото си търси парите от Левски и вече не е Хубчев. Та предстоящия сблъсък на любимия му отбор бил срещу червените (не ЦСКА). Нещо което не се било случвало вече 17 години. А сега де! Преди 17 години нали са играли срещу друг отбор, който вече не съществува? Ако бъркам нещо моля историографите на форума да ме поправят, но мисля, че не бъркам и да обяснят в академичния си стил какво точно е станало на 09.09.2016 за невежия Русев.
Та и той бърка и хем нямало ЦСКА хем се обърква и посочва ЦСКА. То и тук във форума го има това. Уж не сме били ЦСКА, а често пъти ни говорят за комунисти. Явно новия отбор от след 2016 година има някакви мистични способности да контактува назад във времето с минал обществен строй. И други всякакви такива грешки насочени към ЦСКА ама то било не цесекато.

Ако се погледнете отстрани щяхте и вие да се посмеете.

Следва неадекватен отговор не по темата. Нещо за попове, църкви, кой пуснал непринудения, мишки, припоци и каквото и да е първосигнално.

Мигача е представителна извадка за манталитета им. За такива няма значение мнението на някакви институции. Важно е тяхното мнение. Сипи си бира и гледай сеир! Аз искрено се забавлявам, но недоумявам как може такива имбецили да дишат въздуха на нормалните хора!
Последна промяна от Old_death на 10 май 2022 10:42, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 май 2022 10:40

boabbb написа:
Непринуден написа:
gihuelo написа:Притеснен съм !
Понеделник ...10ч.... а никой от трите каракуди не ми е казал че сме Литекс.

Изображение

Днес имаме същия проблем :(
Ще помоля модераторите на форума да вземат някакви мерки, защото се губи автентичността ни. Ако трябва да налагат едноседмични наказания (банове) при липса на уточнения за деня, че сме Литекс.

Момчета, тая изрезка изглежда съмнителна ... Накрая пише, че динамовци са изнесли литературно-музикална програма. Музикална - да, има доста тъмни фенове на оня отбор, ама литературна ... Или да приемам днешните мозАци за грешка на днешната образователна система?

И на мен ми звучи съмнително да имат нещо общо с литературата и да са чели книги.
Ето един огромен факт, който могат да използват и убедително да ни опровергаят, че не са Динамо. Прекалено прости и тъпи са за да имат нещо общо с литературата.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 май 2022 10:50

По-скоро привържениците на рециклираните да отстъпят малко от ципа на ГГ, да си сипят една бира и да прочетат как официалните футболни администратори ги изписват.
Това са институциите (БФС и УЕФА) , които са компетентни да определят кой отбор кой е, що касае до професионалните футболни клубове.
Като стана дума за Пред стадиона, отново съм признателен на съдбата и разума си, че не съм припок! Мекотелото НА почна да гради някаква опорка, че било нормално оранжевите да са по шепа хора на стадиона по това време от сезона. Търси традиции някакви и закономерности. Това ако не е позор, не знам... ама на припсовете си им харесва явно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 май 2022 10:57

realno написа:На 15 - ти ще има "дерби" между отбора на народа и отбора, който наследи умрелия отбор на комунистите.

Имам и втори въпрос по това ти мнение (освен червената и синята част от цитата си заслужава вниманието).

За кой народ става дума?
Да ти помогна преди това (съмнява ме да се досетиш), че народ освен нация, населението на една държава означава и група, общност от хора обединена на етническа основа.

Та вие кой народ сте? Аз се сещам за нещо с по-мургав отенък ама да те питам все пак.

И още нещо. Народният суверинитет е основа на държавната власт. От тази гледна точка ако вие сте народа вие сте и държавната власт.........а после нямали нищо общо с властта и били репресирани......казват носителите на властта.

Давай, ти си! :)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 май 2022 11:02

Непринуден, кои са хората, които стоят зад създаването на ЦСКА Септемврийско знаме?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 май 2022 11:08

TristaNNN написа:По-скоро привържениците на рециклираните да отстъпят малко от ципа на ГГ, да си сипят една бира и да прочетат как официалните футболни администратори ги изписват.
Това са институциите (БФС и УЕФА) , които са компетентни да определят кой отбор кой е, що касае до професионалните футболни клубове.
Като стана дума за Пред стадиона, отново съм признателен на съдбата и разума си, че не съм припок! Мекотелото НА почна да гради някаква опорка, че било нормално оранжевите да са по шепа хора на стадиона по това време от сезона. Търси традиции някакви и закономерности. Това ако не е позор, не знам... ама на припсовете си им харесва явно.

Знаеш ли (ама надали).......хубаво нещо са някои неща отстрани, но да бъдат издигани в култ и да заместват истинските неща само вие го можете левскарите. И какво от това? Левски става ли по-голям? Не, същия нищожен отбор.

https://www.youtube.com/watch?v=RB3PHAb4OQw
Клип с привърженици на Реал напускащи стадиона в последната минута. Вече отвън чуват какво става и се мъчат да се върнат, молят се, ама няма.

Според сините тези това не е много отбор. Сините са верни, стоят там до край, ебат ги, но те пеят песни. Ето това е истината. Това на Реал наподобява цесекарското. Само при успех, титли, европодвизи са там.

И какво от това? Реал е голям футболен отбор. Не са ми любимци, но от там лъха на истинския футбол, core същината на играта. Някои си напуснали по време на мача. Голям праз. Истинският футбол не може да блъде спрян. А върха на щастието при мен е, че бяха обърнати много добре подковани, но не футболно, а олигархично отбори. ПСЖ, Челси, Сити, досущ пък приличащи на Левски.

Сигурен съм, че няма да вденеш и имаш поредна реплика (вероятно с оранжев отенък). Време е да послушам съвета и да си сипя бира.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 май 2022 11:09

rsk написа:Непринуден, кои са хората, които стоят зад създаването на ЦСКА Септемврийско знаме?

Няма смисъл. Ти вече определи, че сме създадени* от комунистите. На мен това не ми е много ясно как го реши, но няма да споря. Аз пък си мисля, че сте създадени от джендъри.

* Реално, става дума за оня клуб. Не ние, защото ние няма как да сме ЦСКА.

Върни се в “Левски”