TristaNNN написа:По-скоро привържениците на рециклираните да отстъпят малко от ципа на ГГ, да си сипят една бира и да прочетат как официалните футболни администратори ги изписват.
Това са институциите (БФС и УЕФА) , които са компетентни да определят кой отбор кой е, що касае до професионалните футболни клубове.
Като стана дума за Пред стадиона, отново съм признателен на съдбата и разума си, че не съм припок! Мекотелото НА почна да гради някаква опорка, че било нормално оранжевите да са по шепа хора на стадиона по това време от сезона. Търси традиции някакви и закономерности. Това ако не е позор, не знам... ама на припсовете си им харесва явно.
Знаеш ли (ама надали).......хубаво нещо са някои неща отстрани, но да бъдат издигани в култ и да заместват истинските неща само вие го можете левскарите. И какво от това? Левски става ли по-голям? Не, същия нищожен отбор.
https://www.youtube.com/watch?v=RB3PHAb4OQwКлип с привърженици на Реал напускащи стадиона в последната минута. Вече отвън чуват какво става и се мъчат да се върнат, молят се, ама няма.
Според сините тези това не е много отбор. Сините са верни, стоят там до край, ебат ги, но те пеят песни. Ето това е истината. Това на Реал наподобява цесекарското. Само при успех, титли, европодвизи са там.
И какво от това? Реал е голям футболен отбор. Не са ми любимци, но от там лъха на истинския футбол, core същината на играта. Някои си напуснали по време на мача. Голям праз. Истинският футбол не може да блъде спрян. А върха на щастието при мен е, че бяха обърнати много добре подковани, но не футболно, а олигархично отбори. ПСЖ, Челси, Сити, досущ пък приличащи на Левски.
Сигурен съм, че няма да вденеш и имаш поредна реплика (вероятно с оранжев отенък). Време е да послушам съвета и да си сипя бира.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.