delqnski47 написа:П.П. Приказките как дядо ти и баба ти го бил строил и т.н. си ги приказвай на децата си. :)
Аре, като не знаеш не се обаждай!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:П.П. Приказките как дядо ти и баба ти го бил строил и т.н. си ги приказвай на децата си. :)
Kotooshu написа:delqnski47 написа:П.П. Приказките как дядо ти и баба ти го бил строил и т.н. си ги приказвай на децата си. :)
delqnski47 написа:Kotooshu написа:delqnski47 написа:П.П. Приказките как дядо ти и баба ти го бил строил и т.н. си ги приказвай на децата си. :)
Аре да не ми казваш кво да прая бе
[offtopic]маймуно :D[/offtopic]
Kotooshu написа:delqnski47 написа:Kotooshu написа:delqnski47 написа:П.П. Приказките как дядо ти и баба ти го бил строил и т.н. си ги приказвай на децата си. :)
Тихо, малко:)
Неподготвен не се обаждай, капиш?
delqnski47 написа:Kotooshu написа:delqnski47 написа:Kotooshu написа:delqnski47 написа:П.П. Приказките как дядо ти и баба ти го бил строил и т.н. си ги приказвай на децата си. :)
Тва с Бакърджиев и Софиянски са факти . И ви го прехвърлят, щот са говеда, а не щото баба ви го е строила :)
Kotooshu написа:delqnski47 написа:Kotooshu написа:delqnski47 написа:Kotooshu написа:delqnski47 написа:П.П. Приказките как дядо ти и баба ти го бил строил и т.н. си ги приказвай на децата си. :)
Тва с Бакърджиев и Софиянски са факти . И ви го прехвърлят, щот са говеда, а не щото баба ви го е строила :)
Затрай си бе, глупак като нищо не знаеш за стадиона!!!
krumeto написа:Непринуден написа:krumeto написа:Истината:
Бъдете смирени, молете се на Господ бог. Само така ще прогресирате!
След левскарите и лудогорците го удариха на религия и попове. Малоумщината няма край.
Вие, тиретата сте големи чучули ... ги!
Сега да не вземеш да ми се обясняваш с голям доклад. Много ги мразя тези твои записки!
Потребители, разглеждащи този форум: Halo и 11 госта