Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 09 май 2022 11:19

gihuelo написа:Изображение

[offtopic]Ох на батко, с каква злоба ще я лашна![/offtopic]
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 май 2022 11:27

Припоците пак налазиха форума за да бранят ментето с глупостите си и в неделя пак ще има оглушителна оранжева тишина :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 май 2022 11:28

Тая тениска е менте, бре!
Ебаси, и к*урвите ви са менте, досущ като отбора. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 май 2022 12:41

8 от 40 е повече от половината? Ебем ти и припошката аритметика.
Какво е казал мангалът Русев си е негово лично мнение. Вие сте едни оранжеви курви и ще си останете такива.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 май 2022 12:44

Изображение

Честит рожден ден на патерици на Ванката Тричковски :) Имал РД на 18 Април ->
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 май 2022 12:53

Непринуден написа:
alexdb написа:
Непринуден написа:
alexdb написа:
Непринуден написа:
alexdb написа:Щото за данъчни цели те са Литекс Ловеч със сменено име.

Боже господи един включи. Браво.

По-точно е обаче за данъчни цели използваме името на Литекс, а не че сме Литекс.

Пари се вземат по различни начини. Вие през годините по един, ние по-късно по друг (вземаме, смяна на име, не връщаме). Едно и също е. Като не сме имали вашия официализиран вариант правим друг.

Ми вие и за футболни цели използвате пак лиценза на Литекс, а за участие в ЕКТ пък трика Литекс. Иначе вие не сте Литекс

За футболните цели не правим нищо. Излизаме на терена (Българска Армия) и играем мача си (на ЦСКА). Това което ти посочваш, лиценза, не е футболна "цел", а административна. Да, ползваме за лиценза Литекс чисто юридически. Вече знам, че няма нужда да ти обяснявам защо.
Иначе-не иначе не сме друг (Литекс), но ако някак си се чувстваш некомфортно от това ни брои за Литекс, а мен ако искаш за Петя (припознал съм се в някаква леко пълничка лелка от квартала).

Мач на ЦСКА няма как да играете щото вие сте официално ЦСКА тире София (София). А на международните ви мачове ви изписват като CSS или като Sofia. Кофти

Да ти кажа честно тези неща много не ме интересуват. Вие сте тези които по цял ден гледате в детайли ЦСКА, юридическите му приключения, как го изписвали, какво било що било и т.н. За мен си играе ЦСКА и не ни тежат като бреме огромин дългове. От там нататък с тези страничните неща не се занимавам. Дори са ми и скучни (какво измислили от клуба, за да се отърват от поредна финансова секира).
Пак ми е все тая кой как тълкува нещата. Левскарите определено го правят от омраза към ЦСКА и ми е разбираемо, но общо взето как ни изписвали на екрана и други неща са си ваше забавление. За да няма спор решавайте каквото ви харесва. Кой отбор сме, кой ни е създал и прочие неща.

За теб може. В квартала имаме едно бездомно кучи. Всички му викат Пуфа, само кварталният идиот твърди, че това е Мурджо. И няма никакви шансове да бъде убеден, че кучето в края на крайщата е женско. Та и при тебе май така стоят нещата.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 май 2022 13:16

delqnski47 написа:Изображение

Честит рожден ден на патерици на Ванката Тричковски :) Имал РД на 18 Април ->

Честит рожден ден на патерица на Гриша Ганчев, убиеца на ЦСКА и ФК Лупи. Все така да му върви. Имал рожден ден на 10 декември->
П.С. Като го видите, поздравете го от мен. Заслужава да му стисна ръката за това, което направи. А това е да убие ЦСКА, да го преименува на ФК Лупи, да акостира с Литекс на екотой арена и да ви накара да повярвате, че ментето, което подкрепяте е умрелия клуб. :))))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 май 2022 14:16

Припоци, отдадохте ли почит на паметника на съветската армия? Все пак благодарения на нея бяхте създадени от комунистите и ви имаше цели 68 г.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 май 2022 14:35

https://telegraph.bg/sport/futbol-svqt/ ... opa-338747
Навремето имаше един каубойски лаф(м/у другото, като бях малък на дънките викахме кОВбойски панталони, даже и Щурците го пеят в една своя песен) - Не стреляйте по пианиста, той толкова си може!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 май 2022 14:45

bilyaletdinov написа:8 от 40 е повече от половината? Ебем ти и припошката аритметика.
Какво е казал мангалът Русев си е негово лично мнение. Вие сте едни оранжеви курви и ще си останете такива.

Синдик Дора Милева е най-добре запозната с дълговете на ЦСКА,тя и съдът отсъдиха мисля около 22 млн лв., 8 млн лв платихме с емблемата, 3 млн.лв тази година за загубени дела и още 3млн.лв за базите натрупани от стари собственици преди 3-4 дни.Нека най-умният от Вас да смята.Сега ако можеш кажи колко дължи Левски и обслужва ли си задълженията, онези скритите 15млн лв дълг за секторА да ги броим ли.Опитваш се да ме предизвикаш да падна до твоето ниво, но няма как да се получи.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “Левски”