gihuelo написа:
[offtopic]Ох на батко, с каква злоба ще я лашна![/offtopic]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Непринуден написа:alexdb написа:Непринуден написа:alexdb написа:Непринуден написа:alexdb написа:Щото за данъчни цели те са Литекс Ловеч със сменено име.
Боже господи един включи. Браво.
По-точно е обаче за данъчни цели използваме името на Литекс, а не че сме Литекс.
Пари се вземат по различни начини. Вие през годините по един, ние по-късно по друг (вземаме, смяна на име, не връщаме). Едно и също е. Като не сме имали вашия официализиран вариант правим друг.
Ми вие и за футболни цели използвате пак лиценза на Литекс, а за участие в ЕКТ пък трика Литекс. Иначе вие не сте Литекс
За футболните цели не правим нищо. Излизаме на терена (Българска Армия) и играем мача си (на ЦСКА). Това което ти посочваш, лиценза, не е футболна "цел", а административна. Да, ползваме за лиценза Литекс чисто юридически. Вече знам, че няма нужда да ти обяснявам защо.
Иначе-не иначе не сме друг (Литекс), но ако някак си се чувстваш некомфортно от това ни брои за Литекс, а мен ако искаш за Петя (припознал съм се в някаква леко пълничка лелка от квартала).
Мач на ЦСКА няма как да играете щото вие сте официално ЦСКА тире София (София). А на международните ви мачове ви изписват като CSS или като Sofia. Кофти
Да ти кажа честно тези неща много не ме интересуват. Вие сте тези които по цял ден гледате в детайли ЦСКА, юридическите му приключения, как го изписвали, какво било що било и т.н. За мен си играе ЦСКА и не ни тежат като бреме огромин дългове. От там нататък с тези страничните неща не се занимавам. Дори са ми и скучни (какво измислили от клуба, за да се отърват от поредна финансова секира).
Пак ми е все тая кой как тълкува нещата. Левскарите определено го правят от омраза към ЦСКА и ми е разбираемо, но общо взето как ни изписвали на екрана и други неща са си ваше забавление. За да няма спор решавайте каквото ви харесва. Кой отбор сме, кой ни е създал и прочие неща.
delqnski47 написа:
Честит рожден ден на патерици на Ванката Тричковски :) Имал РД на 18 Април ->
bilyaletdinov написа:8 от 40 е повече от половината? Ебем ти и припошката аритметика.
Какво е казал мангалът Русев си е негово лично мнение. Вие сте едни оранжеви курви и ще си останете такива.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 41 госта