Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот krumeto » 08 май 2022 21:38

Непринуден написа:
krumeto написа:Истината:
Бъдете смирени, молете се на Господ бог. Само така ще прогресирате!

След левскарите и лудогорците го удариха на религия и попове. Малоумщината няма край.

Вие, тиретата сте големи чучули ... ги!
Сега да не вземеш да ми се обясняваш с голям доклад. Много ги мразя тези твои записки!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 май 2022 22:09

realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:Към некомпетентните:
"Що се отнася до ЦСКА, то неговите задължения към НАП възлизаха на близо 14 млн. лв. Постигнато беше все пак споразумение да се погаси една част от тази сума - 4 486 200 лв. Тези пари са осигурени, след като дружеството "Ред Енимълс" плати 8 млн. лв. за активите на ЦСКА (включително и емблемата). Въпросната сума към НАП все още не е напълно платена, но от агенцията коментираха, че има напредък по този случай. "

https://www.standartnews.com/sport/nap- ... 26567.html

Припостин Василев да каже колко точно дължи ментето като наследник на умрелия клуб включително и лихвите и какъв "напредък" има през последните годините?

От: Пламен Вълков -
08 юни, 2020
Копирано от standartnews.com
Толкова простотия на едно място рядко се среща.С разпределението на парите платени за емблемата се занимава Дора Милева, всички въпроси към нея.

За титлите и купите на умрели клуб пак ли към нея да се обръщаме?

"За титлите и купите отиваш в музея на Армията и ако можеш да броиш дотолкова ги преброй.

Защо ме пращаш в музея на екотой арена след като Дора Милева ме праща в държавния архив. Тя ли е компетентна или вие?

Дора Милева: "Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята? - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавния архив. Документацията на ЦСКА отива там. Тук не говорим за фалит на някакъв обикновен едноличен търговец. Някои от нещата ще отидат в НОИ. Тези два клуба, за които говорите - ЦСКА-София и ЦСКА 1948, са нови дружества, които имат своя собствена история, макар тя да е нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи на тези клубове. "

ЦСКА е минало. История му е минало. Настоящето е преименуван Литекс подкрепен от убийците на умрялото ЦСКА т.н. припоци, които си фантазират, че подкрепят изчезналия клуб.

12 ОКТ. 2018 Синдик Дора Милева най-после отговори на многобройните позвънявания от страна на медиите. Направи го пред БЛИЦ.

„Питате ме дали парите са пристигнали? Да, разбира се. Как да не са пристигнали? Те са на сметката. Радвам се, че най-после всичко приключи и честно казано – мога да си отдъхна доволно.

Всъщност, аз нямах никакви съмнения, че парите ще бъдат преведени. Да, случи се в последния момент, но важното е, че очакваният факт вече е факт, заяви Дора Милева пред нашата агенция."Не ме питайте ЦСКА приемник ли е на обявеното в несъстоятелност дружество. Думата е във футболните власти и органи", завърши синдикът.
Спортният арбитражен съд (КАС) официално потвърди решението на Международната футболна централа (ФИФА) от миналата година и призна ЦСКА София за спортен наследник на фалиралото дружество. Това стана ясно от решения по делото на мениджър Сокена Ба срещу ФИФА и ЦСКА в Лозана. Копирано от standartnews.com
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 08 май 2022 22:13

Кой свали усмирителната риза на Непринуден, да си признае ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 май 2022 22:25

2018-10-11/14:58:MИHУTИ CЛEД KATO CTAHA ЯCHO , ЧE "PEД EHИMЪЛC " И3KУПИ AKTИBИTE HA ЦCKA, ПOTЪPCИXME 3A KOMEHTAP БЪЛГAPCKИЯ ФУTБOЛEH CЪЮ3 . 3AMECTHИK-И3ПЪЛHИTEЛHИЯT ДИPEKTOP HA ЦEHTPAЛATA ПABEЛ KOЛEB OБЯCHИ ПPEД SPORTAL.BG ПPOЦEДУPATA ПO ПPИEMCTBEHOCT HA HAЙ-TИTУЛУBAHИЯ ФУTБOЛEH KЛУБ B БЪЛГAPИЯ.

"PAHO E ДA CE KOMEHTИPA, TO3И ПPOЦEC HЯMA ДA CTAHE ДHEC ИЛИ УTPE. KAKBA E ПPOЦEДУPA ? ПЪPBO OT KЛУБA TPЯБBA ДA CE CBЪPЖAT C БФC И ДA HИ И3ПPATЯT ЦЯЛATA ДOKУMEHTAЦИЯ OTHOCHO ПЛAЩAHETO HA BЪПPOCHИTE 8 MИЛИOHA ЛEBA И ПPOДOБИBAHETO HA AKTИBИTE HA ЦCKA. CЛEД TOBA TPЯБBA ДA И3ПPATИM CTAHOBИЩETO CИ ДO УEФA, ЧE ЦCKA ИMA CBOЯ ПPИEMHИK . B 99% OT CЛУЧAИTE УEФA CE CЪOБPA3ЯBA CЪC CTAHOBИЩETO HA ЦEHTPAЛATA, OT KOЯTO ИДBA . БФC E OPГAHЪT, KOЙTO TPЯБBA ДA CE ПPOИ3HACЯ ПO TE3И BЪПPOCИ ", 3AЯBИ KOЛEB ПPEД SPORTAL.BG .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 08 май 2022 22:48

peliforewer написа:
2018-10-11/14:58:MИHУTИ CЛEД KATO CTAHA ЯCHO , ЧE "PEД EHИMЪЛC " И3KУПИ AKTИBИTE HA ЦCKA, ПOTЪPCИXME 3A KOMEHTAP БЪЛГAPCKИЯ ФУTБOЛEH CЪЮ3 . 3AMECTHИK-И3ПЪЛHИTEЛHИЯT ДИPEKTOP HA ЦEHTPAЛATA ПABEЛ KOЛEB OБЯCHИ ПPEД SPORTAL.BG ПPOЦEДУPATA ПO ПPИEMCTBEHOCT HA HAЙ-TИTУЛУBAHИЯ ФУTБOЛEH KЛУБ B БЪЛГAPИЯ.

"PAHO E ДA CE KOMEHTИPA, TO3И ПPOЦEC HЯMA ДA CTAHE ДHEC ИЛИ УTPE. KAKBA E ПPOЦEДУPA ? ПЪPBO OT KЛУБA TPЯБBA ДA CE CBЪPЖAT C БФC И ДA HИ И3ПPATЯT ЦЯЛATA ДOKУMEHTAЦИЯ OTHOCHO ПЛAЩAHETO HA BЪПPOCHИTE 8 MИЛИOHA ЛEBA И ПPOДOБИBAHETO HA AKTИBИTE HA ЦCKA. CЛEД TOBA TPЯБBA ДA И3ПPATИM CTAHOBИЩETO CИ ДO УEФA, ЧE ЦCKA ИMA CBOЯ ПPИEMHИK . B 99% OT CЛУЧAИTE УEФA CE CЪOБPA3ЯBA CЪC CTAHOBИЩETO HA ЦEHTPAЛATA, OT KOЯTO ИДBA . БФC E OPГAHЪT, KOЙTO TPЯБBA ДA CE ПPOИ3HACЯ ПO TE3И BЪПPOCИ ", 3AЯBИ KOЛEB ПPEД SPORTAL.BG .

На главни букви и на такъв "дребен" шрифт никой няма да ти повярва.
Пиши , крещи повече, ще повярваме, че сте ЛИТЕКС!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 май 2022 08:17

peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:Към некомпетентните:
"Що се отнася до ЦСКА, то неговите задължения към НАП възлизаха на близо 14 млн. лв. Постигнато беше все пак споразумение да се погаси една част от тази сума - 4 486 200 лв. Тези пари са осигурени, след като дружеството "Ред Енимълс" плати 8 млн. лв. за активите на ЦСКА (включително и емблемата). Въпросната сума към НАП все още не е напълно платена, но от агенцията коментираха, че има напредък по този случай. "

https://www.standartnews.com/sport/nap- ... 26567.html

Припостин Василев да каже колко точно дължи ментето като наследник на умрелия клуб включително и лихвите и какъв "напредък" има през последните годините?

От: Пламен Вълков -
08 юни, 2020
Копирано от standartnews.com
Толкова простотия на едно място рядко се среща.С разпределението на парите платени за емблемата се занимава Дора Милева, всички въпроси към нея.

За титлите и купите на умрели клуб пак ли към нея да се обръщаме?

"За титлите и купите отиваш в музея на Армията и ако можеш да броиш дотолкова ги преброй.

Защо ме пращаш в музея на екотой арена след като Дора Милева ме праща в държавния архив. Тя ли е компетентна или вие?

Дора Милева: "Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята? - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавния архив. Документацията на ЦСКА отива там. Тук не говорим за фалит на някакъв обикновен едноличен търговец. Някои от нещата ще отидат в НОИ. Тези два клуба, за които говорите - ЦСКА-София и ЦСКА 1948, са нови дружества, които имат своя собствена история, макар тя да е нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи на тези клубове. "

ЦСКА е минало. История му е минало. Настоящето е преименуван Литекс подкрепен от убийците на умрялото ЦСКА т.н. припоци, които си фантазират, че подкрепят изчезналия клуб.

12 ОКТ. 2018 Синдик Дора Милева най-после отговори на многобройните позвънявания от страна на медиите. Направи го пред БЛИЦ.

„Питате ме дали парите са пристигнали? Да, разбира се. Как да не са пристигнали? Те са на сметката. Радвам се, че най-после всичко приключи и честно казано – мога да си отдъхна доволно.

Всъщност, аз нямах никакви съмнения, че парите ще бъдат преведени. Да, случи се в последния момент, но важното е, че очакваният факт вече е факт, заяви Дора Милева пред нашата агенция."Не ме питайте ЦСКА приемник ли е на обявеното в несъстоятелност дружество. Думата е във футболните власти и органи", завърши синдикът.
Спортният арбитражен съд (КАС) официално потвърди решението на Международната футболна централа (ФИФА) от миналата година и призна ЦСКА София за спортен наследник на фалиралото дружество. Това стана ясно от решения по делото на мениджър Сокена Ба срещу ФИФА и ЦСКА в Лозана. Копирано от standartnews.com

Нали и аз това казвам, че като наследник на умрелия клуб трябва трябва да си платите задълженията към НАП - 10 мил + лихвите.
Но въпроса ми беше, защо ме пращаш в музея ви под наем на екотой арена, а не в държавния архив, където се пази историята на умрелия ви клуб? Според компетентната Дора Милева ментето ви не може да има историята на ЦСКА, а новата 6 годишна история на преоблечения и преместен Литекс.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 май 2022 08:36

Драги ми Смехурко от Разград, аз не крещя, а дебело подчертавам на някои лаладжии /ти си в това число/ и по-ограничени /пак си в бройката/ фактите.Да, ЦСКА фалира и си понесе всички негативи от това, игра по селата, не бе допускан до евротурнирите въпреки, че по спортен път си беше спечелил това право.ЦСКА премина и през всички законови изисквания за фалит на едно търговско дружество, но когато се появи субект който плати с последните плащания повече от половината задължения на стария клуб вече се говори за приемственост.Това не го казвам само аз, а и цитираните от мен хора по-назад в коментарите които едва ли имат симпатии към ЦСКА.Няма да забравя какво каза Томислав Русев когато се разбра, че парите за емблемата са преведени,....От днес нататък няма спор кой е правоприемник на ЦСКА, това са много пари и никой досега не го е правил... После бързо си забрави думите и се включи в хора на моралните оплаквачки.Такива ми работи, ЦСКА не е в това състояние в което ни се иска да е, но въпреки това ще играе в Европа, а в неделя е на финал за Купата, факт.Колкото до така шумно прокламираната посещаемост на мачовете на Левски, ами радвайте се, защо тръгнахте да броите феновете на ЦСКА на Армията.Явно много Ви е къса паметта и забравихте по колко ходехте на Герена преди година-две.Трябва да сте доволни, че сега сте в подем отбор, фенове, а не злорадствайте по адрес на ЦСКА, палачинката бързо се обръща.Хубава седмица Ви желая и в неделя да победи по-добрият, дано коментарите през тази седмица са в рамките на добрият тон.
W84me ( Блатер) ..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 май 2022 08:47

Правоприемникът е ново дружество и плаща определена част от дължимото на старото дружество.Ако някой беше дал на Гриша Ганчев гениалната идея да скрие 15млн.лв от задълженията си в куха фирма може би тези разговори нямаше да ги водим.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 май 2022 09:24

Никой няма съмнение, че Литекс е наследник на ФК Лупи.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 май 2022 09:26

peliforewer не се сещам твоето Цска да е започнал от най долните трупи и да е играл по селата.

Върни се в “Левски”