Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Neck » 19 апр 2016 19:03

ЕМИЛ написа:Изпуснем ли близнаците автоматично се превръщат в новите Балтанов и Огнянов -в Левски нищо не играят , но в Ботев са най-добри .Да си опичат акъла и да подписват или с нас или да заминават в чужбина .

Емка, на Герена и троскот не вирее ..... факт ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 19 апр 2016 19:11

ЕМИЛ написа:Изпуснем ли близнаците автоматично се превръщат в новите Балтанов и Огнянов -в Левски нищо не играят , но в Ботев са най-добри .Да си опичат акъла и да подписват или с нас или да заминават в чужбина .

Много по-лесно е да изпъкнеш в малък отбор без цели, големи очаквания и напрежение. Номера е да го направиш в голям отбор. Ето заради това повечето български футболисти се провалят в Европа. Тук са звезди (БГ Меси, БГ Ронално, БГ Пеле) а там като отидат се оказва, че трябва да се работи още една-две години с тях преди да ги пуснат в игра. Ти да не мислиш, че Ботев са направили Балтанов и Огнянов по-добри? Не са, просто там играят без някой да очаква чудеса и победи всеки мач. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 апр 2016 19:20

:) :) :)
Че вие от Нова година цели нямате .....
Лани к'ви ви бяха целите?
А по-лани?

Да ме прощаваш, ама това са глупави извинения.
Малките са ни зле (масово)....... Виж, някои поне сварката я цъкат;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 19 апр 2016 19:36

Red_Neck написа::) :) :)
Че вие от Нова година цели нямате .....
Лани к'ви ви бяха целите?
А по-лани?

Да ме прощаваш, ама това са глупави извинения.
Малките са ни зле (масово)....... Виж, някои поне сварката я цъкат;)

Къде видя да пиша само за тази година? Говоря принципно. Левски винаги има цели и още по-големи очаквания от феновете. Това не са извинения, а самата истина. Нямат психика, увереност и нужните умения още от малки, но за сметка на това имат самочувствие без покритие и претенции да са титуляри винаги. Като ги пуснат и не покажат добра игра веднага стават некадърници. Ако пък направят няколко силни мача като Краев например биват определени за звезди и после залязват бързо. Само не ми казвай, че напрежението и очакванията към играчите на Левски и останалите отбори (тук изключвам вас, Лудогорец и Литекс) са еднакви от медии, фенове и ръководства.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2016 19:42

Te Балтанов и Огнянов се чудят, офертата на Барса, или тази на Реал да приемат, примерно. От Ботев тръпнат в очакване на милионите, които ще им бъдат платени. Айде малко по-сериозно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 апр 2016 19:46

rhaegar написа:

Te Балтанов и Огнянов се чудят, офертата на Барса, или тази на Реал да приемат, примерно. От Ботев тръпнат в очакване на милионите, които ще им бъдат платени. Айде малко по-сериозно.

Емил май иска, ако няма да играят при вас, то поне някакви пари да им вземете, а да не ги изпуснете..ако наистина са чак толкова за не изпускане.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2016 19:51

Кашчей написа:
rhaegar написа:

Емил май иска, ако няма да играят при вас, то поне някакви пари да им вземете, а да не ги изпуснете..ако наистина са чак толкова за не изпускане.

Ем, то ако някой толкова е искал да ги купи, до сега да е станало. Ако пък опциите им, след напускането на Левски със свободен трансфер, са Ботев, Славия и т.н., а не някой чуждестранен клуб, едва ли сме могли и да им вземем кой знае какви пари.

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 апр 2016 20:02

Не са ни за изпускане, щото таман натрупаха опит и ако Бедоя си тръгне, което е по- вероятно към днешна дата, именно те ще играят на неговото място. Инак трябва и халф да купуваме...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2016 20:32

Съгласен съм, аз също искам да останат. Ама ако не искат, или поставят някакви условия, за гарантирани титулярни места и т.н.........

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 апр 2016 22:32

rhaegar написа:Съгласен съм, аз също искам да останат. Ама ако не искат, или поставят някакви условия, за гарантирани титулярни места и т.н.........

Нямат физиката и постоянството да са твърди титуляри. Иначе стават за запушване на дупки и за някаква вариативност в средата.

Върни се в “Левски”