Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Той иска да прилапа едни парцелчета. Дреме му на гномската патка за тристате фенчета на ребрандирания Литекс.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Извадихте им половината кирливи ризи, искате да се явят тука да пишат.
Ако тези ризи са на моя отбор, ще се махна от форума завинаги.
Ако тези ризи са на моя отбор, ще се махна от форума завинаги.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
miro_rz написа:Ugly къде е бре?
След унова 5:0 не съм го мяркал!?
Мале Миро ти остави, преди малко гледах репортажа от препълнената Армия. Видя ли гола на Славия...оня техния Лам още го държи шока от мача в Рз и не знае на кой свят е. Такава муха не бях виждал скоро.
- delqnski47
- Контакти:
realno написа:delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:Говедо, питай синдика Дора Милева . Ние не сме компетентни :) Тя движеше процесите, такъв е закона.
Като не сте компетентни, защо твърдите, че подкрепяте ЦСКА след като компетентните микренски адвокати твърдят, че сте Литекс? Или сте компетентни избирателно?
Какво не разбра от коментара ми, нали ти отговорих ?! Да четеш не можеш ли ? Я , както викаше Боко, да дойде най грамотния от говедата и да ти го преведе :D
От коментара ти разбрах единствено, че си некомпетентен. А Дора Милева като представител на държавата едва ли ще я ощети за сметка на Стоювите перли, на които платихте милиони. Така, че Припостин Василев да си влиза в задълженията на министър, а не като адвокат на умрелия ви клуб и да изисква 15 -те мил, който дължите към НАП като наследник на умрелия оригинал.
Процедурата по несъстоятелност е еднопосочна и мисля че вече отдавна приключи. Глупав ли си или какво ?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
[offtopic]
Знаеш ли, че България е била част от Рим? Време е Рим да си потърсят правата :Д
[/offtopic]delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:Говедо, питай синдика Дора Милева . Ние не сме компетентни :) Тя движеше процесите, такъв е закона.
Като не сте компетентни, защо твърдите, че подкрепяте ЦСКА след като компетентните микренски адвокати твърдят, че сте Литекс? Или сте компетентни избирателно?
Какво не разбра от коментара ми, нали ти отговорих ?! Да четеш не можеш ли ? Я , както викаше Боко, да дойде най грамотния от говедата и да ти го преведе :D
От коментара ти разбрах единствено, че си некомпетентен. А Дора Милева като представител на държавата едва ли ще я ощети за сметка на Стоювите перли, на които платихте милиони. Така, че Припостин Василев да си влиза в задълженията на министър, а не като адвокат на умрелия ви клуб и да изисква 15 -те мил, който дължите към НАП като наследник на умрелия оригинал.
Процедурата по несъстоятелност е еднопосочна и мисля че вече отдавна приключи. Глупав ли си или какво ?
Знаеш ли, че България е била част от Рим? Време е Рим да си потърсят правата :Д
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
peliforewer
- Контакти:
realno написа:Към некомпетентните:
"Що се отнася до ЦСКА, то неговите задължения към НАП възлизаха на близо 14 млн. лв. Постигнато беше все пак споразумение да се погаси една част от тази сума - 4 486 200 лв. Тези пари са осигурени, след като дружеството "Ред Енимълс" плати 8 млн. лв. за активите на ЦСКА (включително и емблемата). Въпросната сума към НАП все още не е напълно платена, но от агенцията коментираха, че има напредък по този случай. "
https://www.standartnews.com/sport/nap- ... 26567.html
Припостин Василев да каже колко точно дължи ментето като наследник на умрелия клуб включително и лихвите и какъв "напредък" има през последните годините?
Толкова простотия на едно място рядко се среща.С разпределението на парите платени за емблемата се занимава Дора Милева, всички въпроси към нея.От: Пламен Вълков -
08 юни, 2020
Копирано от standartnews.com
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Рибки, тук ли сте още ? :)
Новият шампион на Испания Реал Мадрид не трябва да се надява на гостоприемно отношение от стария шампион Атлетико по време на дербито утре. От клуба заявиха, че няма да направят шпалир на играчите на съперника и да ги поздравят за титлата преди мача на стадион „Ванда Метрополитано“.
Сигурно и за равенство не ги поздравяват с декларация ?
Новият шампион на Испания Реал Мадрид не трябва да се надява на гостоприемно отношение от стария шампион Атлетико по време на дербито утре. От клуба заявиха, че няма да направят шпалир на играчите на съперника и да ги поздравят за титлата преди мача на стадион „Ванда Метрополитано“.
miro_rz написа:Ugly къде е бре?
След унова 5:0 не съм го мяркал!?
Тук съм бре ...!
Чета и се смея..
Иначе си ни прахте кат тъпан на сватба но ще си го изкараме на подуенци..
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
gihuelo написа:Рибки, тук ли сте още ? :)
Барселона са правили шпалир на Реал, Атлетико са правили шпалир на Барселона.
Атлетико поздравиха с официално писмо Реал за титлата, да не говорим в Испания колко отбори по принцип се поздравяват в социалните мрежи, след като даден тим е спечелил Купа или титла.
Толкова за министърчето което сменило заместниците на нещо си без да уведоми Левски .

Ден преди края на служебния кабинет на Стефан Софиянски, футболен клуб Левски получава стадион "Георги Аспарухов" и прилежащите към него територии (административна сграда, тренировъчни терени, сградата до едно от помощните игрища, терен, светлинно табло, каси) БЕЗВЪЗМЕЗДНО
Това се случва с писмо от финансовото министерство. Документите са подписани от тогавашния областен управител на София инж. Веселин Стойков. Променени са актовете за държавна собственост, а процедурата е задвижена за рекордно кратки срокове, без каквито и да е конкурси. Писмото от финансовото министерство за промяна на актовете за държавна собственост е от 5 май, а на 20 май стадионът вече е собственост на "синия" клуб. Тогавашният служебен премиер Стефан Софиянски е добре известен с пристрастията си към футболния клуб, тогава със силни позиции е друг виден левскар - вече покойният Евгени Бакърджиев.

Ден преди края на служебния кабинет на Стефан Софиянски, футболен клуб Левски получава стадион "Георги Аспарухов" и прилежащите към него територии (административна сграда, тренировъчни терени, сградата до едно от помощните игрища, терен, светлинно табло, каси) БЕЗВЪЗМЕЗДНО
Това се случва с писмо от финансовото министерство. Документите са подписани от тогавашния областен управител на София инж. Веселин Стойков. Променени са актовете за държавна собственост, а процедурата е задвижена за рекордно кратки срокове, без каквито и да е конкурси. Писмото от финансовото министерство за промяна на актовете за държавна собственост е от 5 май, а на 20 май стадионът вече е собственост на "синия" клуб. Тогавашният служебен премиер Стефан Софиянски е добре известен с пристрастията си към футболния клуб, тогава със силни позиции е друг виден левскар - вече покойният Евгени Бакърджиев.