Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2016 16:55

sin4ec написа:
Кашчей написа:
sin4ec написа:Информирай ги ти! :)
Ние си гледаме играта и футболистите. Аз съм много изненадан от подобно действие, на този етап просто Левски тепърва гради отбор и няма как да е заплаха за титлата на Лц. Така са решили в Разград-така са направили. Техен проблем...

Бих ги информирал, но доказателствата са ми само твоите постове тук, а твоите са от приказките на ТЩ на "Левски", като всъщност никой не посочва реални доказателства. Така е най-лесно, имайки предвид сестрата-курва и доказателствата за това, че нямаш сестра.

В смисъл, обвиняваш ме, че дрънкам измишльотини с цел да злепоставя настоящият и бъдещ шампион? ОК, приеми го така. Има обаче две дребни подробности-първо, никой в Левски не оспорва, че Лц е с класа отгоре и заслужено ще е шампион. Второ-никой в Левски не търси вината за представянето на сините играчи в тези мачове в странични фактори-грешките бяха у нас и се анализират и приемат като наши грешки. Нещо неясно?

В нищо не те обвинявам. Ти сам написа нещо, без да посочиш реални доказателства, но спирам дотук.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 17:02

И аз спирам-ти ако чакаш фактура с ДДС за сделката, значи си се объркал. Но е факт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 апр 2016 17:26

sin4ec написа:И аз спирам-ти ако чакаш фактура с ДДС за сделката, значи си се объркал. Но е факт.

Колега, не спори с този шизофреник. Той е същият, който в другата тема обяснява, че нямало дузпа за Черно море срещу Лудогорец. Губиш си времето с такива индивиди...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2016 17:51

futbolqga написа:
sin4ec написа:И аз спирам-ти ако чакаш фактура с ДДС за сделката, значи си се объркал. Но е факт.

Колега, не спори с този шизофреник. Той е същият, който в другата тема обяснява, че нямало дузпа за Черно море срещу Лудогорец. Губиш си времето с такива индивиди...

Адвокате, ти знаеш ли какво е шизофреник, преди да отправяш подобни определения?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 апр 2016 18:37

sin4ec написа:
Кашчей написа:
Ние си гледаме играта и футболистите. Аз съм много изненадан от подобно действие, на този етап просто Левски тепърва гради отбор и няма как да е заплаха за титлата на Лц. Така са решили в Разград-така са направили. Техен проблем...

Бих ги информирал, но доказателствата са ми само твоите постове тук, а твоите са от приказките на ТЩ на "Левски", като всъщност никой не посочва реални доказателства. Така е най-лесно, имайки предвид сестрата-курва и доказателствата за това, че нямаш сестра.

В смисъл, обвиняваш ме, че дрънкам измишльотини с цел да злепоставя настоящият и бъдещ шампион? ОК, приеми го така. Има обаче две дребни подробности-първо, никой в Левски не оспорва, че Лц е с класа отгоре и заслужено ще е шампион. Второ-никой в Левски не търси вината за представянето на сините играчи в тези мачове в странични фактори-грешките бяха у нас и се анализират и приемат като наши грешки. Нещо неясно?

Значи всичко мога да подмина въпреки, че не съм съгласен с мнението ти и информациите от не знам кой си. Но този ти коментар е определено лъжа:
1.Точно директорът на клуба никога не приема вината, че е в него, а точно обратното. Видиш ли няма вина за нищо, но пък носел бил готов винаги да поеме отговорност(никой не го е виждал да го прави).
2.(Мислех да го подмина с насмешка)Гонзо може да коментира Сираков само когато постигне поне половината му успехи. Поне към момента единият води леко с 5 титли, 3 купи, групи ШЛ, четвъртфинал УЕФА, другият в новият музей ще остави само калъфки.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 апр 2016 18:41

А да и друга безподобна глупост шампиона водещ с 14 точки, ако искаш нека са 7 ще се страхува от вторият. И тук този който ти го е казал това не търси вината извън клуба нали.

2016

Мнениеот 2016 » 16 апр 2016 21:37

milen.hristov написа:
sin4ec написа:
Кашчей написа:

Значи всичко мога да подмина въпреки, че не съм съгласен с мнението ти и информациите от не знам кой си. Но този ти коментар е определено лъжа:
1.Точно директорът на клуба никога не приема вината, че е в него, а точно обратното. Видиш ли няма вина за нищо, но пък носел бил готов винаги да поеме отговорност(никой не го е виждал да го прави).
2.(Мислех да го подмина с насмешка)Гонзо може да коментира Сираков само когато постигне поне половината му успехи. Поне към момента единият води леко с 5 титли, 3 купи, групи ШЛ, четвъртфинал УЕФА, другият в новият музей ще остави само калъфки.

Мани го тоя. Познавам го. И на живо ръси само глупости,но го търпят,както тук, защото е мек в кръста.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 22:14

milen.hristov написа:

А да и друга безподобна глупост шампиона водещ с 14 точки, ако искаш нека са 7 ще се страхува от вторият. И тук този който ти го е казал това не търси вината извън клуба нали.

Става дума за есента на миналата година

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 22:20

2016 написа:Мани го тоя. Познавам го. И на живо ръси само глупости,но го търпят,както тук, защото е мек в кръста.

Мен ме познават повечето хора, които ходят на Герена. Ти обаче може просто да си ме виждал, но никога не си ми бил в обкръжението и средата, за да знаеш какво ръся на живо и какво не. Още повече не ходиш на Герена, тъй че си го заври отзад. В този форум доста хора знаят кой съм, но ти не си от тях.
А, забравих-заври си и светофарчето отзад!
Последна промяна от sin4ec на 17 апр 2016 00:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 22:31

milen.hristov написа:Значи всичко мога да подмина въпреки, че не съм съгласен с мнението ти и информациите от не знам кой си. Но този ти коментар е определено лъжа:

Ако за теб хора от щаба на Левски са незнамкойси, за мен не са. Колкото до идола ти Сираков-той е една смешна куртизанка, плюеща отрова като кобра по Левски, когато не е в тима. В личен план му желая здраве и да не му се повтарят проблемите, които имаше наскоро. Но като човек-далече от Герена. Добре е и за него. Щото Чорни беше благ и само го острига гола глава. А някои от сегашните собственици никак не са толкова благи...
Освен това Серж Йофу го няма вече, ама има Бабатунде с голямата чомуга. Пък някои жени си падат по такива работи. Определени жени. Да продължавам ли, или сам ще си го допълниш?

Върни се в “Левски”