Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Най-интересното е че историята се повтаря. ЦСКА убиват АС-23 и им присвояват стадиона и сега по същия начин Литекс убива ЦСКА и им взема стадиона, а припоците винаги остават "верни". :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
peliforewer
- Контакти:
Не съм прочел по форумите фен на ЦСКА да се оплаква, че Иван и Росен или техни приближени са им продавали билети с пъти по-скъпи от реалната им цена.А щом мислите, че е най-нормалното лидерите на организираните Ви фенове да се занимават с черна борса, ок.Само да спомена, че от вчера тези лидери са бъдещите ръководители и лицето на ПФК Левски и действията им се следят под лупа, така ли се защитава името на Апостола.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- delqnski47
- Контакти:
peliforewer написа:Не съм прочел по форумите фен на ЦСКА да се оплаква, че Иван и Росен или техни приближени са им продавали билети с пъти по-скъпи от реалната им цена.А щом мислите, че е най-нормалното лидерите на организираните Ви фенове да се занимават с черна борса, ок.Само да спомена, че от вчера тези лидери са бъдещите ръководители и лицето на ПФК Левски и действията им се следят под лупа, така ли се защитава името на Апостола.
Абе какво ги интересува говедата кой къде влизал в техния клуб ?!
Питам те съвсем сериозно...
Така като ги четеш в тая тема...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
https://dsport.bg/koi-ste-sviri-finala- ... nt=section
Кой ще свири финала за Купата? Всичко сочи, че ще е Кабаков, но може ли изборът да изненада?
Кабаков главен, Василев и Минчев по тъчовете, а Румен Радев на ВАРА ......
Кой ще свири финала за Купата? Всичко сочи, че ще е Кабаков, но може ли изборът да изненада?
Кабаков главен, Василев и Минчев по тъчовете, а Румен Радев на ВАРА ......
- LoveAndPeace
- Контакти:
peliforewer написа:Не съм прочел по форумите фен на ЦСКА да се оплаква, че Иван и Росен или техни приближени са им продавали билети с пъти по-скъпи от реалната им цена.А щом мислите, че е най-нормалното лидерите на организираните Ви фенове да се занимават с черна борса, ок.Само да спомена, че от вчера тези лидери са бъдещите ръководители и лицето на ПФК Левски и действията им се следят под лупа, така ли се защитава името на Апостола.
О моралистите :))) А Иван сподели ли как се издържа , че пред съда рева , че е безработен и е на милостта на жена му.
В тоя ред на мисли , кой и защо би онези младежи от Младост през 2016 ?
Абе на нашите "лидери", най малкият им проблем черната борса на билети. Онея се занимават с проституция и наркотици и са ОПГ, ти си тръгнал да се къхариш за едни билети. Следват примера на приятелите си от Лацио. В Ювентус е цяла мафия от "фенове", който изнудват ръководството за карти и билети, в Неапол без разрешението на бащиците не могат да се вземат карти. Излез от филма в който живееш. Исках да отида на Дания и Англия, ами на черно билетите бяха по над 1200 евра. На финала срещи на венци свинята отбора, имаше по 100 лева и нагоре. Сега просто са ограничени билетите и много хора искат а отидат, за това има черна борса. При вас няма как да има, защото едвам ще си напълните местата. Както ти казах, ако бяха в свовбодна продажба, нямаше и да сте 5хиляди. До като няма поименни билети, ще е така. Ние нормалните фенове, какво да направим ? Наркосите са със закрила от високи чинове в МВР, Данс и правителството. Какво да се направи? На думите сте много силни, имаш ли представа какво представлява сз, като организация извън стадиона ?Говорим за десетки, ако не и стотици мма бойци, говорим за охрани и престъпници, за подкупни ченгета и хора без капка морал, готови на всичко за парите. Същите са и вашите другарки от Гробарите. Така, че мрън, мрън -ама само у форума.
Никой не одобрява спекулата, но това се случва навсякъде по света и причината е, че докато има кой да купува ще има тарикати, които да им продават.
Но вие сте толкова малко по трибуните, че дори и спекула не може да се направи с вашите билети. Ако и при вас имаше търсене на билети както при нас щеше да има спекула. Но няма. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- delqnski47
- Контакти:
realno написа:peliforewer написа:Не съм прочел по форумите фен на ЦСКА да се оплаква, че Иван и Росен или техни приближени са им продавали билети с пъти по-скъпи от реалната им цена.А щом мислите, че е най-нормалното лидерите на организираните Ви фенове да се занимават с черна борса, ок.Само да спомена, че от вчера тези лидери са бъдещите ръководители и лицето на ПФК Левски и действията им се следят под лупа, така ли се защитава името на Апостола.
Никой не одобрява спекулата, но това се случва навсякъде по света и причината е, че докато има кой да купува ще има тарикати, които да им продават.
Но вие сте толкова малко по трибуните, че дори и спекула не може да се направи с вашите билети. Ако и при вас имаше търсене на билети както при нас щеше да има спекула. Но няма. ;)
Другиден Вилдсхут като ви го набие в 95-тата минута, пак ще станете по 32 човека както във времената преди кампаниите ви за ''спасяване'' :) .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
peliforewer
- Контакти:
delqnski47 написа:realno написа:peliforewer написа:Не съм прочел по форумите фен на ЦСКА да се оплаква, че Иван и Росен или техни приближени са им продавали билети с пъти по-скъпи от реалната им цена.А щом мислите, че е най-нормалното лидерите на организираните Ви фенове да се занимават с черна борса, ок.Само да спомена, че от вчера тези лидери са бъдещите ръководители и лицето на ПФК Левски и действията им се следят под лупа, така ли се защитава името на Апостола.
Другиден Вилдсхут като ви го набие в 95-тата минута, пак ще станете по 32 човека както във времената преди кампаниите ви за ''спасяване'' :) .
И аз си мисля, че Вилдсхут ще ни е скритото оръжие на финала, навлиза във форма.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:delqnski47 написа:realno написа:peliforewer написа:Не съм прочел по форумите фен на ЦСКА да се оплаква, че Иван и Росен или техни приближени са им продавали билети с пъти по-скъпи от реалната им цена.А щом мислите, че е най-нормалното лидерите на организираните Ви фенове да се занимават с черна борса, ок.Само да спомена, че от вчера тези лидери са бъдещите ръководители и лицето на ПФК Левски и действията им се следят под лупа, така ли се защитава името на Апостола.
И аз си мисля, че Вилдсхут ще ни е скритото оръжие на финала, навлиза във форма.
Да бе да, точно пък Вилдсхут :) , тоя верно да вземе да се отпуши като за последно, та и говедата да го "заобичат" :).