Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 04 май 2022 15:58

peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Само да вметна, за скандалите между феновете на ЦСКА и Локомотив Пловдив на Армията през есента, ЦСКА бяха глобени 15 300 лв и 2 мача без публика.За подобно нарушение срещу Ботев Пловдив Левски е наказан само с 5300лв.Явно БФС вече открито показва за кои клубове работи, Левски няма да играят без публика, за разлика от Ботев, които пък случайно ще играят срещу Лудогорец на празен стадион.

Е сега вече няма как Лудогорец да не спечелят титлата в тази люта битка до сами край срещу Цска-София :)))

Говорим по принцип, след като не ти стиска да накажеш Левски защото им трябват пари, защо лишаваш Ботев Пловдив от приходи, а дори и да е решено първенството мач между първият и третият винаги е интересен и голяма е разликата дали се играе пред пълни или празни трибуни.

Спор няма , трябваше и Левски да отнесе един мач.
Ботев имат еднакво публика и срещу първия и срещу петия и срещу десетия.....то на тази бутикова крайградска база , колко повече или по-малко да имат.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 май 2022 16:05

Приемам, че БФС гледа на Левски с разбиране.Блатер, ЦСКА като изгърмя с над 15хил.лв и два мача без публика също нямаше хвърлени ракети от фенове на ЦСКА, само се разходиха по пистата преди мача.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 04 май 2022 16:07

peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Само да вметна, за скандалите между феновете на ЦСКА и Локомотив Пловдив на Армията през есента, ЦСКА бяха глобени 15 300 лв и 2 мача без публика.За подобно нарушение срещу Ботев Пловдив Левски е наказан само с 5300лв.Явно БФС вече открито показва за кои клубове работи, Левски няма да играят без публика, за разлика от Ботев, които пък случайно ще играят срещу Лудогорец на празен стадион.

Е сега вече няма как Лудогорец да не спечелят титлата в тази люта битка до сами край срещу Цска-София :)))

Говорим по принцип, след като не ти стиска да накажеш Левски защото им трябват пари, защо лишаваш Ботев Пловдив от приходи, а дори и да е решено първенството мач между първият и третият винаги е интересен и голяма е разликата дали се играе пред пълни или празни трибуни.

Състезателите на този първи вече са отпускари. Отсъстват не само духом, ами и тялом ги няма!
Шампиони станахме. Нанесохме и силен удар с пет гола на така наречения отбор с ТИРЕ! Съжалявам, че тройчо рано дезертира и избяга.
Вече кой ще играе и кой ще ги гледа и за какво?
И с Левски ще е така!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 май 2022 16:07

МалУмното рАководство, както го наричат някои припоци във ФБ, е взело гениалното решение купените онлайн билети за сектор А вчера, да се презаверяват на касата до ЕкоТой Арена.
Добре, де, аз ако имам такъв билет, примерно, ще отида до Борисовата - ЗдравейЧИ, имам Ино билетчИ Ут интернета, да ми го свИрИтИ тука тъй.
И това ли е? Как ще разберат дали съм говедо или припок? Ще ме вържат на полиграф, или ще ме карат да пея припошки песни?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 04 май 2022 16:10

TristaNNN написа:МалУмното рАководство, както го наричат някои припоци във ФБ, е взело гениалното решение купените онлайн билети за сектор А вчера, да се презаверяват на касата до ЕкоТой Арена.
Добре, де, аз ако имам такъв билет, примерно, ще отида до Борисовата - ЗдравейЧИ, имам Ино билетчИ Ут интернета, да ми го свИрИтИ тука тъй.
И това ли е? Как ще разберат дали съм говедо или припок? Ще ме вържат на полиграф, или ще ме карат да пея припошки песни?

Петима играчи не можаха да ги закарат на полиграф, хиляди фенове ще закарат!
Смешници!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 май 2022 16:10

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:

Спор няма , трябваше и Левски да отнесе един мач.
Ботев имат еднакво публика и срещу първия и срещу петия и срещу десетия.....то на тази бутикова крайградска база , колко повече или по-малко да имат.

Добре е че сме на едно мнение, в случая за мен е по-добре Ботев Пловдив да загуби, но трябва аршинът да е еднакъв.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 май 2022 16:11

peliforewer написа:Приемам, че БФС гледа на Левски с разбиране.Блатер, ЦСКА като изгърмя с над 15хил.лв и два мача без публика също нямаше хвърлени ракети от фенове на ЦСКА, само се разходиха по пистата преди мача.

Имаше физическа саморазправа. Нещо до което на Георги Аспарухов НЕ се стигна.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 май 2022 16:14

peliforewer написа:... , ЦСКА като изгърмя ...

ЦСКА така хубаво изгърмя на 09.09.2016, че много хора все още се усмихват като си спомнят :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 май 2022 16:35

TristaNNN написа:
peliforewer написа:... , ЦСКА като изгърмя ...

ЦСКА така хубаво изгърмя на 09.09.2016, че много хора все още се усмихват като си спомнят :)

Тъй като "верните" са ЦСКА (по техни думи) следователно и те изгърмяха и се превърнаха в припоци. Като няма ЦСКА няма и армейци. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 04 май 2022 17:33

TristaNNN написа:МалУмното рАководство, както го наричат някои припоци във ФБ, е взело гениалното решение купените онлайн билети за сектор А вчера, да се презаверяват на касата до ЕкоТой Арена.

Заможният господин като какъв ще отнеме правото на хората, сдобили се с билет да го използват, при положение, че те вече са платили даже, а организатор на събитието е лигата? После кой ще им върне на тях парите и по какъв начин? Не че подкрепям и масовата истерия да им се изкупуват билетите за техните сектори де, само ще стават излишни драми на централната трибуна по този начин, за да се показват някаква излишни мускули, ама не виждам как е обоснована тази презаверка при положение, че организаторът е трето лице и няма как точно да изтегли тези билети и ще ги направи невалидни.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Левски”