Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 06 апр 2016 11:58

milen.hristov написа:
TristaNNN написа:
milen.hristov написа:
TristaNNN написа:
korteneca написа:
TristaNNN написа:Всеки има право на мнение, съмнение, недоумение, умиление, съжаление и т.н., НО проблемът е, че никой не предлага алтернатива на нищо. Аз също споделям написаното от теб по отношение на ръководните постове в Левски, ама пак не виждам конкретно предложение. Всеки вика Гонзо - вън, Стоев - вън, Тонев - вън, феновете - вън, всикчи - вън! Ама никой не казва, кой би трябвало да замени Гонзо - Доналд Тръмп ли, Наско Сираков ли, Мис Малко Коте ли, Бай Дамян домоуправителя на блок 123 ли? Всички искаме можещи и амбициозни хора, но както виждаш няма опашка пред офисите на стадиона.

Е как да има опашка? Можещите хора или са заети или чакат някой да им се обади с примамливо предложение. Никога няма да висят пред офисите на стадиона.
За треньор веднага се сещам за Люпко Петрович, макар и стар вече си разбира от работата.
За спортен директор се сещам за двама, ти единия си го написал, Наско Сираков и Бардон.
Аз например съм фен на работата на Ферарио Спасов. За мен е един от малкото добри треньори у нас и с малко по-добри футболисти може да направи много.

Да бе, пич, ама те дали искат, нека да се замислим и над това? Така на теория всичко в този живот е толкова лесно и просто, че като се четат разни форуми, ще си помисли човек, че просто трябва да се натисне едно копченце някъде и хоп - синята машина тръгва и гази. Сираков след тия проблеми със сърцето не го слагай в сметките, Люпко едва ли ще се върне на Герена, Херо - абсурд, Жужо - не му се занимава, а пък тия по принцип можещи хора в България е смехотворно да се коментират към момента, просто не е сериозно. Да ти кажа честно, на мен ми писна от такива хипотези, имало - нямало, можело - не можело, искали - не искали ...затова напоследък се впечатлявам от действия в Левски, абе както и да е - за мен нещата не са толкова зле към момента, това при положение, че направим една проста съпоставка с лято 2015. Това ме дразни, че както и предполагах, забравихме какъв бахур ядохме миналото лято и за няколко месеца пак вдигнахме летвата, пак полетяхме, почнахме оставки да искаме и почти никой не оценява хубавите неща в Левски след появата на новите собственици и Тръста.

Не е и точно така, сигурен ли си, че ако го няма Гонзо а спортният директор е друг Херо няма да се съгласи, Люпко вече се предложи наскоро. За Сираков завръщане в Левски винаги е вариант, а и нямаше проблем със сърцето(малко вероятно поради друга причина, виж в тандем с Мъри доста по-вероятно отколкото сам).
Винаги може и да се пробва с нови лица пък ако след два сезона няма напредък се сменят с нови до момента в който се получат нещата.

А ти сигурен ли си, че ако го няма Гонзо, въпросните лица ще се навият да дойдат, по твоята логика? Варианти винаги има, да, може да се пробва всичко - примерно, аз съм "За" да сложим едно магаре, не ... катър да бъде. Да сложим един катър от село Голяма Чурка да видим как ще се справи с отговорностите си на ръководител. В крайна сметка, що да не се пробва - нали ако няма напредък след два сезона просто ще го сменим, колко му е два сезона загубено време. :?

И какво трябва да държим Гонзо с идеята, че след 20-30 години евентуално може и да спечелим нещо ли?

На първо време може да изчакаме да свърши сезона, щото в началото на есента целите пред отбора бяха сведени до участие в евротурнирите, а така като гледам, тази цел ще се изпълни.
Разбира се, че няма да държим никой 20-30 години, но преди да махаме когото и да било, трябва внимателно да се обмисли кой и как ще го замени.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 апр 2016 13:55

W84me написа:Бурабия с 3 мача наказение? :mrgreen: Синьото БФС не си играе

Ами за Н-ти (май трети директен) червен картон колко да го накажат, дори му е супер малко на този боклук.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 апр 2016 15:17

Утре, 07.04, от 16:30 часа в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ на стадион "Георги Аспарухов" ще се проведе презентация, целяща да разясни разположението по сектори, ценовите категории и пропускателния режим на новоизградения Сектор "А".

На срещата с медиите ще присъства изпълнителния директор на ПФК Левски Константин Баждеков, който ще представи подробности около градежа и функционирането на спортното-съоръжение и ще отговори на всички въпроси по темата.

По време на срещата с медиите ще бъде извършена нагледна презентация на отделните сектори и ценови категории и ще бъдат предоставени данни около функционирането на съоръжението.
http://levski.bg/news_id.php?news=175529
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 апр 2016 16:03

Като членове на Управителния съвет на Левски и представители на привържениците на клуба в него, Тръст „Синя България”, Национален клуб на привържениците на Левски и Сдружение „Сини Сърца” настояват за ясна и безусловна позиция във връзка с представения проект за реформа на футболното първенство на България.

Левски не може и не бива да подкрепя никакъв формат на първенството, в който се заобикалят критериите „спортни резултати” и „лицензиране”, както и се заобикалят императивни разпоредби на УЕФА и ФИФА за „местене” и „припознаване”. В тази връзка, Левски София не може да съглашателства с явен опит да бъдат спестени данъци и други задължения от страна на аматьорския ЦСКА в размер на десетки милиони левове, докато сам е покривал всички критерии за лицензиране и собствените си задължения с огромните усилия на обикновените си привърженици в дарителската акция „Левски е твой” през 2015 г.

Левски София не може да съглашателства с явен опит да бъде върнат в елита отборът на Литекс Ловеч по административен път.

Смятаме, че Литекс Ловеч бе изваден от “А” група заради много по-сериозни причини от „спортните”, след като под диктовката на своите ръководители разруши първенството на България за този сезон с излизането си от терена в мача с Левски и предреши административно битката за шампионската титла.

След като ПФК “Левски” АД води съдебна битка в Лозана по този повод, няма как да си затваря очите и пред подобна явна административна манипулация.

Левски София не може да съглашателства с монопола на Кирил Домусчиев в собствеността на телевизионните права, което е явен конфликт на интереси с позицията му в Лудогорец. Изумени сме, че в проекта за ново първенство този въпрос очевидно отсъства, независимо че прави финансово зависими останалите клубове в България и това създава очевидни предпоставки за получаване на неспортно предимство.

Като членове на Управителния съвет настояваме Левски София да се обърне към всички възможни институции и да използва всички свои правомощия на страна в проекта, за да попречи на готвеното административно безобразие от БФС.
http://www.nkp.bg/?lang=1&pid=2&id=380
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 апр 2016 17:50

Тая декларацияе безумна...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 апр 2016 21:23

Стойчо Стоилов: Левски няма да спечели нищо с Гонзо и Иво Трофея

http://levski.gong.bg/bg-football/b-gru ... eia-372126

Прав си е човека :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 06 апр 2016 22:07

mikata написа:Стойчо Стоилов: Левски няма да спечели нищо с Гонзо и Иво Трофея

Последните 7 години го караме на обещания и празни приказки. При това положение не се очаква спечелване на каквото и да е. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 06 апр 2016 22:39

korteneca написа:
mikata написа:Стойчо Стоилов: Левски няма да спечели нищо с Гонзо и Иво Трофея

Последните 7 години го караме на обещания и празни приказки. При това положение не се очаква спечелване на каквото и да е. 8-)

На приказки в БГ всички cа големи. За съжаление на наш/феновете/ гръб. Откакто ЖП-то влезе в отбора винаги се чува другата година сме в борбата за титлата. Но титла няма само борба.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 апр 2016 22:47

За да тръгне отбора гонзо трябва да се махне :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 07 апр 2016 00:03

mikata написа:За да тръгне отбора гонзо трябва да се махне :idea:

Няма да защитавам Гонзо, но да предположим, че се махне и следващия е същия? Според мен проблема е първо някъде по-нагоре в йерархията и след това надолу към Гонзо и Стоев. С няколко думи всичко в клуба е сбъркано и на отговорните хора явно им харесва щом над 7 години ни измъчват. ;) След още 7 може и да не е останало кого да измъчват като гледам темпото, с което намалява публиката. :x
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”