milen.hristov написа:TristaNNN написа:milen.hristov написа:TristaNNN написа:korteneca написа:TristaNNN написа:Всеки има право на мнение, съмнение, недоумение, умиление, съжаление и т.н., НО проблемът е, че никой не предлага алтернатива на нищо. Аз също споделям написаното от теб по отношение на ръководните постове в Левски, ама пак не виждам конкретно предложение. Всеки вика Гонзо - вън, Стоев - вън, Тонев - вън, феновете - вън, всикчи - вън! Ама никой не казва, кой би трябвало да замени Гонзо - Доналд Тръмп ли, Наско Сираков ли, Мис Малко Коте ли, Бай Дамян домоуправителя на блок 123 ли? Всички искаме можещи и амбициозни хора, но както виждаш няма опашка пред офисите на стадиона.
Е как да има опашка? Можещите хора или са заети или чакат някой да им се обади с примамливо предложение. Никога няма да висят пред офисите на стадиона.
За треньор веднага се сещам за Люпко Петрович, макар и стар вече си разбира от работата.
За спортен директор се сещам за двама, ти единия си го написал, Наско Сираков и Бардон.
Аз например съм фен на работата на Ферарио Спасов. За мен е един от малкото добри треньори у нас и с малко по-добри футболисти може да направи много.
Да бе, пич, ама те дали искат, нека да се замислим и над това? Така на теория всичко в този живот е толкова лесно и просто, че като се четат разни форуми, ще си помисли човек, че просто трябва да се натисне едно копченце някъде и хоп - синята машина тръгва и гази. Сираков след тия проблеми със сърцето не го слагай в сметките, Люпко едва ли ще се върне на Герена, Херо - абсурд, Жужо - не му се занимава, а пък тия по принцип можещи хора в България е смехотворно да се коментират към момента, просто не е сериозно. Да ти кажа честно, на мен ми писна от такива хипотези, имало - нямало, можело - не можело, искали - не искали ...затова напоследък се впечатлявам от действия в Левски, абе както и да е - за мен нещата не са толкова зле към момента, това при положение, че направим една проста съпоставка с лято 2015. Това ме дразни, че както и предполагах, забравихме какъв бахур ядохме миналото лято и за няколко месеца пак вдигнахме летвата, пак полетяхме, почнахме оставки да искаме и почти никой не оценява хубавите неща в Левски след появата на новите собственици и Тръста.
Не е и точно така, сигурен ли си, че ако го няма Гонзо а спортният директор е друг Херо няма да се съгласи, Люпко вече се предложи наскоро. За Сираков завръщане в Левски винаги е вариант, а и нямаше проблем със сърцето(малко вероятно поради друга причина, виж в тандем с Мъри доста по-вероятно отколкото сам).
Винаги може и да се пробва с нови лица пък ако след два сезона няма напредък се сменят с нови до момента в който се получат нещата.
А ти сигурен ли си, че ако го няма Гонзо, въпросните лица ще се навият да дойдат, по твоята логика? Варианти винаги има, да, може да се пробва всичко - примерно, аз съм "За" да сложим едно магаре, не ... катър да бъде. Да сложим един катър от село Голяма Чурка да видим как ще се справи с отговорностите си на ръководител. В крайна сметка, що да не се пробва - нали ако няма напредък след два сезона просто ще го сменим, колко му е два сезона загубено време.
И какво трябва да държим Гонзо с идеята, че след 20-30 години евентуално може и да спечелим нещо ли?
На първо време може да изчакаме да свърши сезона, щото в началото на есента целите пред отбора бяха сведени до участие в евротурнирите, а така като гледам, тази цел ще се изпълни.
Разбира се, че няма да държим никой 20-30 години, но преди да махаме когото и да било, трябва внимателно да се обмисли кой и как ще го замени.