Черноморец-Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Черноморец-Левски

Мнениеот Deliba6 » 16 авг 2010 00:27

Levski_Valencia написа:Направих си регистрация,само за да добавя едно нещо...

"Елаате при нас, елаате при нас!..." ;)
Затова чакаме Акалски! :twisted:
П.П. Тоя път вярно ви пожелавам "Лека нощ!"... ТОВА Е САМО ЕДНА ИГРА!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 авг 2010 00:28

Deliba6 написа:...Щях да забравя! :cry: Тоя потурнак (ренегат, предател), дето беше "съдия" на мача, сам се определи като ЛЕКЕ преди време... Вече му вярвам!!!... Само доуточнявам - гнусно мазно!!!... :cry: :( :o

Ужас. Винаги има извинение за загубата на ПФК Левски и тя е съдията. Същото се отнася и за ЦСКА. Само че истината е, че се отсъдиха две несъществуващи засади срещу Черноморец, в които нападателя оставаш очи в очи с Гошко и идентични единоборства се отсъждаха за ПФК Левски. В края на първото полувреме Тошев игра тяло в тяло със защитник на сините и отсъдиха фаул за ПФК Левски, след това отново същата ситуация с Тошев, но този път съдията не свири нищо и още веднъж абсолютно същата игра тяло в тяло, в която футболист на Черноморец беше на терена и пак нищо. Така че тихичко
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 16 авг 2010 00:29

Лека и от мен и утре на трезвена глава - трезвени анализи ;) Лека от мен :P
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 16 авг 2010 00:30

levskioleole написа:аве толкова смешно опълчение не помня,тия смешните играха по-защитно от беласица...тия сега ще се мислят за големия отбор пуууууу

Да бе и аз така мисля, смятай ако бяха нападали с колко щяха да бият.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 16 авг 2010 00:32

pomiqrat написа:
Deliba6 написа:...Щях да забравя! :cry: Тоя потурнак (ренегат, предател), дето беше "съдия" на мача, сам се определи като ЛЕКЕ преди време... Вече му вярвам!!!... Само доуточнявам - гнусно мазно!!!... :cry: :( :o

Ужас. Винаги има извинение за загубата на ПФК Левски и тя е съдията. Същото се отнася и за ЦСКА. Само че истината е, че се отсъдиха две несъществуващи засади срещу Черноморец, в които нападателя оставаш очи в очи с Гошко и идентични единоборства се отсъждаха за ПФК Левски. В края на първото полувреме Тошев игра тяло в тяло със защитник на сините и отсъдиха фаул за ПФК Левски, след това отново същата ситуация с Тошев, но този път съдията не свири нищо и още веднъж абсолютно същата игра тяло в тяло, в която футболист на Черноморец беше на терена и пак нищо. Така че тихичко

Радвай се на модерния футбол който практикува отборчето ти и мълчи . А Фернандес като удари Иванов без топка не трябваше ли да му дадат червен картон или това не го видя ? А Дарко като даде един пас на Дембеле , онзи вашия защитник като го хвана през главата и му направи туш , не трябваше ли да свири фаул ? 2 положения - 2 гола ..... радвай се на това , късмета беше на ваша страна , но не си и помисляй дори и за секунда ,че играете нещо !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 авг 2010 00:34

А на Минев не трябваше ли да му дадат червен картон? Нямаше никакъв удар и леко подпиране тяло в тяло с цел провокация. Май ми бъркаш отбора
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Campione!
Контакти:

Мнениеот Campione! » 16 авг 2010 00:38

Този мач трябва да ни е за урок да не се възгордяваме,защото от високо като поднеш най-боли.Иначе слаб мач за Тасевски и Дембеле.В четвъртък съм сигурен,че отбора няма да има нищо с днешният чисто игрово.Иначе поздравления за отбора на Черноморец,тази година са способни да се борят за титлата според мен.
Blue Heart

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 авг 2010 00:47

Първият отбор, който излезна да играе срещу Левски без СТРАХ го ПОБЕДИ!
Печелите мачовете си благодарение на това, че всяка година обирате най-добрите футболисти измежду всички отбори в първенството ни, и че с годините на тоталитаризъм по силов начин сте насаждали комплекси в отборите извън столицата, понеже сте се ползвали с протекцията на тогавашната власт! Всички виждаме, какво става, когато срещу вас се изправи отбор с възможности, и когато съдията не ви дава дузпи за "неправилно дишане"!
Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 авг 2010 00:54

Петков е време да си ходи!!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 авг 2010 01:10

Ванко_Ултраса написа:Първият отбор, който излезна да играе срещу Левски без СТРАХ го ПОБЕДИ!
Печелите мачовете си благодарение на това, че всяка година обирате най-добрите футболисти измежду всички отбори в първенството ни, и че с годините на тоталитаризъм по силов начин сте насаждали комплекси в отборите извън столицата, понеже сте се ползвали с протекцията на тогавашната власт! Всички виждаме, какво става, когато срещу вас се изправи отбор с възможности, и когато съдията не ви дава дузпи за "неправилно дишане"!

Това не важи за нас,а за едни друго които са гости на нашия град ;) Комплексите за малоценност не са наш проблем...
Изображение

Върни се в “Левски”