Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Истинските левскари да се успокоим. Моля Ви!

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2009 16:09

shammi написа:manoll, пич май само аз и ти ги разбираме нещата.... Много заслепени хора има - кой от злоба, кой ядосан.
А по - спокойно наистина!

:mrgreen: Евала, че ги разбирате. Значи ще ви е съвсем лесно да ми отговорите ей така пак по точки, аргументирано, щото иначе само пълним форума с празни постове?

gong
Контакти:

Re: Защо никой не чува Е. Спасов и Н. Илиев?

Мнениеот gong » 08 окт 2009 17:13

cvalkov написа:Освен всичко друго "адвоката" няма и нужния морал
Хехехе, ти къде си чувал адвокат с морал, бе младежо? :lol: :lol: :lol:
Когато си прост, то е завинаги!

stg333
Контакти:

Re: На вниманието на нападателите на Левски

Мнениеот stg333 » 08 окт 2009 17:20

Как бе,Жоазиньо струва 3 млн. евро според Баткоф[/quote]
Да 3 млн но не евро а 3 млн анадолски лири за МАРИО ДИНГИЛЕВ [ ЖОАЗИНЬО ].[/quote]

е не е като иванчо дето отказали 2 милиона евро за него и струвал 5 милиона де :lol:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 08 окт 2009 17:23

:mrgreen: :mrgreen: Ники Илиев бил импресарио на Манчини :mrgreen: :mrgreen: много е скъп за да работи в Левски

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 08 окт 2009 17:35

Не му трябват на главоча специялисти, а му трябват послушковци. Мачовете той може да си ги купи, стига да иска. Те са хора които искат да работят на спокойствие, което на герена винаги липсва.При други обстоятелства (шефове) сигурно щяха да заемат някаква функиця в отбора.Те го заслужават. Доказали са го през годините със желанието и себераздаването на терена. Но на бай Ганйо го интересуват само кинтите, не че ги няма в изобилие. Странно нещо е алчността, а да си и глупав направо си е наказание от горе.

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 08 окт 2009 17:38

Защото с тия двамата ще е още по зле.КАЗВАМ ТИ ГО защото следя изказванията на въпросния ИЛИЕВ , И моето мнение е че тои не е добър човек.Какво като е играл за ЛЕВСКИ . Постоянно критикува , критика след критика за ЛЕВСКИ ,за НАЦИОНАЛНИЯ,за какво ли не .......където го пипнеш е компетентен и все недоволен. Тои е отрицателно настроен и не съм чувал да е водил отбор освен че е бил скаут някакъв там.
За спасов незнам , но ако са заедно значи е същиат. Което ме води до мисълта че и двамата са бутани от новите ХИЩНИЦИ които искат да грабят в ЛЕВСКИ
АЗ СЪЩО НЕ СЪМ СЪГЛ :oАСЕН С УПРАВЛЕНИЕТО НА ТОДОР БАТКОВ ,,,,,НО ТЕЗИ ДВАМАТА НЕ СА НАШИТЕ ХОРА ДА ЗНАЕТЕ :o

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 08 окт 2009 18:28

по-спокйно!?!?!
хахахаха
как може да си спокоен, след като се намираш в автобус, каран от неадекватния Батков! А той кара като ненормален, минава на червено, вместо на дясно, завива на ляво, гази де какво има и неспазва никакви норми на движение! че и мъртвец да се возеше, пак би се посрал!
между другото, когато ходиш и подкрепяш отбора мирно и спокойно, дефакто подкрепяш и всичко в клуба, включително и Батков!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Нашите въпроси,чрез Т.Русев и Сашо Диков

Мнениеот Levski 1914 » 08 окт 2009 18:33

ehh написа:
groti написа:До Гугутката: Кой нареди на стюардите да бият двойката (момче и момиче) в "А" сектор на мача с Лацио, заради транспарант против Батков:?: Защо ТИ самият тръгна да се саморазправяш с двойката на мача?

Гугутката вече отговори на този въпрос.
Въпросният стюард ще бъде отстранен и вече няма да изпълнява тази длъжност.

Не знам кога е отговорял на този въпрос. Първо не беше един стард, а няколко. И второ той самият тръгна да се саморазправя с момчето с плаката.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2009 19:36

Но най-интересното е, че возейки се в тоя автобус искаш да смениш контрьольора и чистачката, а не шофьора :shock: :mrgreen:

Ей тва не го разбират нЕкои спокойни фенове...

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 08 окт 2009 20:04

manoll разбирам те и те подкрепям.Но не забравяй,че в отбор като ЛЕВСКИ,винаги ще има задкулисни игрички.Предполагам знаеш кои са най- лесно манипулиращите се?

Върни се в “Левски”