PAPI1912 написа:говеда колко млади футболисти разипахте на герена. защо го откраднахте от Ботев щом за нищо нестава![]()
Жоро връщайсе в Ботев Пловдив
Ти шегуваш ли се?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
PAPI1912 написа:говеда колко млади футболисти разипахте на герена. защо го откраднахте от Ботев щом за нищо нестава![]()
Жоро връщайсе в Ботев Пловдив
FC_Barcelona написа:Ако трябва тоя сам ще го нося на ръце до Пловдив, ама на Герена да не стъпва повече. Не е той най-големият виновник за кризата в отбора, но просто лицето Г.Х. ходи по нервите на левскарите от поне от година и половина. По-слаб нападател в историята на Левския НЯМА. Дори Демба-Нирен ми се струва, че не беше по-слаб от Христов. Кажете ми колко, КОЛКО положения трябва да има тоя на мач, на сезон, че да вкара гол, КОЛКО...Само малко статистика
Георги Христов- 2008/2009 - 11 гола в шампионата (5 на Беласица (и в двата мача) всичките на празна врата. една дузпа с/у Черно море, гол срещу Вихрен (които изпаднаха), 3 срещу Ботев, един срещу цска (постижението на кариерата му). Пълен смешник...
Това са му великите постижения...ок. Да зарежем за малко статистиката. Той нито има хубав шут (бях във сектор "В" на дербито с цска точно на линията на големия пеналт, той взе една топка с гръб към вратата, обърна се и буквално изплю топката с 10 км/ч в ръцете на вратаря), за игра с глава няма да говорим, защото при него такова понятие просто не съществува...
Искам пак да кажа има и мн други, които не заслужават мястото си в Левски, но тоя просто си е рецедивист. Имах вяра на Г.Х. в началото, но той тотално се провали. Гледал съм му сигурно поне 30 мача на живо, но той просто не показва НИЩО всеки мач и въпреки всичко пак е титуляр...нямам думи просто
elit написа:Футболистите на Левски с най-голям потенциал са Ники
Димитров, Влади Гаджев, Георги Христов, Георги Сърмов.
Тези футболисти притежават спесифични качества, които
при правилен тренировъчен процес и тактическо ограмо-
тяване, биха се развили и биха станали ведущи играчи.
Най-големият им недостатък, че не са "пердета", с тях не
работят целенасочено и не се използват рационално на
подходащи места. В тази връзка израстването на Гаджев
до голяма степен се дължи на престоя му в Гърция, къде-
то е работено индивидуално.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта