koisa написа:metodito написа:Отзад напред. "Много впечатлен" от Генчев не съм бил. Оптимистично настроен? Разбира се, че съм оптимистично настроен за всеки нов треньор. За Генчев продължавам да смятам, че е интелигентен и работлив, но футболът му не е за "Левски" (а и той не съм сигурен дали знаеше какво иска).
Относно другото, аз заради това написах, че не знам дали не е от треньорите-времянки. При положение, че е водил резервите на Виляреал, там е бил сигурно такъв случай. Ама не са извикали за тая работа 5Кolio или Стоев. Това са клубове с организация сериозна. И всяко решение е мотивирано и вземано не еднолично. Статистиката срещу кого, koisa? :lol: Начело на Удинезе срещу Ювентус, Лацио, Милан и Аталанта? В Бетис и Виляреал статистиката му срещу Барса, Валенсия, Севиля и Реал ли? Тази ли статистика? Като почнете да ги пишете тея глупости само и само да сте наопаки.
Просто коментирах колко негативни мнения има. Па знам ли?! Треньорите тук може да са по-добри от Серия А, Сегунда и Ла Лига.
Цялостната статистика на кариерата му, metodito! А, не отделни мачове. Уволняван заради слаби резултати... Не пиша нищо, за да бъда наопаки. Просто това назначение не ми вдъхва грам доверие и не ме кара да имам никакви очаквания различни от пореден провал. Дано да греша! Вече написах, че се надявам да ни обори с добра игра и добри резултати. Това на всеки наш треньор бих го пожелал. Нито съм против треньора, нито ще тръгна да му искам оставката след първия лош мач. Няма как всички да сме на едно мнение. Аз виждам поредния треньор, с когото скъпото ни ръководство ще си избърше задните части в края на пролетта или началото на лятото.
Дано не е така. И преди писах. Стратегията запазваш отбора сменяш треньора е по-правилна от обратното - всеки сезон шест нови титуляри. Помниш в началото на нулите колко тренера се изредиха, а състава горе-долу се запази хомогенен. И се сменяха треньори за без нищо (МУслин). А "Левски" беше успешен. В този смисъл да искаш да махаш двама от най-перспективните ни футболисти в лицето на Джими и Патрик, еми сори. Между другото, ако Джими вкара десетина гола този сезон, ще се разбере кой е подливал вода на Генчо. Мароканецът е супер добър футболист според мен, но е с акъла на Рабех. Този колкото талант имаше в краката (признато от самия Иван Вуцов), толкова нямаше нищо в главата.