ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 12 авг 2022 15:18

metodito написа:На мен много ми се нрави една идея на Мъри - кара Кордоба да стреля отдалеч. Засега не се получава, но с времето ще се получи. Кордоба е универсален футболист, какъвто отдавна сме нямали. Освен в центъра на защитата и като бек, аз го виждам и като дефанзивен полузащитник.

Аз го виждам трансфериран на безценица до края на годината

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2022 15:21

Дано не си прав. От този отбор на "Левски", Кордоба ми е любимец.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 12 авг 2022 15:23

Любовта към любимият отбор е ирационално явление. Тя е вечна и до гроб. Все пак помислете само - какви мисли са бошували в главите на ветерани като Бобата Жечев, Кирил Ивков, Стефан Аладжов или Емо Спасов.......... Тези същите, които победиха Барселона/ за пръв път инкасираха 5гола/ и като награда премия от един.......руски часовник. Ех.......времена , ех нрави.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 авг 2022 15:29

W84me написа:Защо да е друго отпреди 1 година? Да, малко по-добре е, защото взехме трима бразилци от трета дивизия и Сонко Сундберг. Другите са си същите, Краев от Хебър, Петрис от Царско село, Кръстев от не знам къде.

Защото е друго... Взимат си редовно заплатите, имат пълната подкрепа на фенове и ръководство и от тях се иска едно, да играят добре и да побеждават подобни отбори. Ако вчера играехме срещу ПАОК или Партизан, загубата нямаше да се приеме толкова болезнено. Само, че в типично наш стил бихме по-силен от нас отбор и загубихме от по-слаб. Същото беше и в изгубените финали, бием Лудогорец, падаме от Славия. Добре, че на последния финал играхме с онези, ако беше Славия можеше да свърши като снощи!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 12 авг 2022 15:40

Има три мача, които имаха катастрофални последици за Левски. Това са изпуснатото влизане в ШЛ при сблъсъка ни с БАТЕ. Изпуснатата титла срещу Славия и изпуснатата купа срещу Черно Море. Хайде като мач с много тежки последици беше и отпадането от Тампере. След всички тези мачове последваха големи катаклизми, които сринаха отбора. Някои от тях дадоха крайно негативно отражение за години напред. Освен лошото управление, тези мачове са събитията, които докараха отбора до фалит. Които превърнаха отбора от хегемон в българския футбол, до отбор, който приема спечелването на купата на България едва ли не като триумф в ШЛ. И за състоянието на отбора ни, наистина спечелването на купата е огромно постижение.
Както много левскари разбират, мача с Хамрун е най-тежката загуба на Левски в ЕКТ, и най-срамната. Аз ще стигна още по далеч и ще кажа, че това е най-тежката и опустошителна загуба в цялата история на клуба. Последиците няма да са катастрофални, последиците ще бъдат апокалипсис. Просто имахме един единствен шанс да се измъкнем от калта, да се спасим и да тръгнем нагоре. Този шанс ни бе поднесен на тепсия - домакински мач срещу малтийски отбор след победа с един гол разлика първия мач и пред препълнен и ентусиазиран стадион. Само трябваше да спечелим този мач, толкова просто изглеждаше. Дано греша, но може би такъв шанс едва ли ще имаме отново. Може би, може би тук ситуацията бе всичко или нищо. И за сетен път повтаряме една и съща наша историческа грешка.
Видяхме го със Славия - два пъти, видяхме го с Черно море, видяхме го с БАТЕ, самия Мъри водеше отбора, когато го видяхме и с Тампере. Взели ли сме си поука. Явно не. Във всички тези мачове бяхме много по-добрия отбор, надигравахме съперниците ни и губихме, докато накрая самите ние не се погубихме. Докато в мача с Хамрун наистина достигнахме апогея на своето пропадане в бездната. Аз чувствам тази загуба, като най-тежката в историята ни, защото по тежко не съм преживявал никоя друга загуба на Левски. Всеки мисли различно, но това е моето лично мнение. Дано успеем да се задържим на повърхността.
Само Левски!

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 12 авг 2022 15:46

metodito написа:
Testa_di_Legno написа:Тъжната истина е, че отдавна вече няма по-слаби футболни нации от нас, щом като и националният ни отбор пада от Грузия като домакин и прави гросмайсторски ремита с Гибралтар.

Сравнението е неуместно. В клубните отбори на малко страни присъстват предимно представители на съответната държава. Няма общо с националните отбори. Ако имаше такава връзка, полските отбори трябваше да са сила в ШЛ.
Конкретно вчера "Левски" излезе с трима българи в състава си. А България най-вероятно ще има два отбора в европейски групи тази година. Което въобще не е зле. Питай гърците. :)

Донякъде си прав, но според мен слабият национален отбор (почти) винаги издава слаба футболна организация в съответната държава. Щом няма добри национални състезатели, значи няма качествени школи; липсата на качествени школи обикновено се свързва с неналичието на добри бази и терени и/или добри методисти; в края на краищата като пък няма стойностни местни футболисти, произлиза вече необходимостта клубовете да пазаруват играчи от чужбина.
Само "Левски"!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2022 15:49

Това за базата е много важно. В тази връзка, полският футбол дръпна наистина много именно от Европейското. Ако събереш полските футболисти, играещи в топ първенствата може да събереш поне два напълно равностойни отбори днес.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 15:57

metodito написа:Това за базата е много важно. В тази връзка, полският футбол дръпна наистина много именно от Европейското. Ако събереш полските футболисти, играещи в топ първенствата може да събереш поне два напълно равностойни отбори днес.

То, ако събереш и българските футболисти в чужбина, ще направиш два равностойни на Гибралтар отбора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 15:58

koisa написа:
W84me написа:Защо да е друго отпреди 1 година? Да, малко по-добре е, защото взехме трима бразилци от трета дивизия и Сонко Сундберг. Другите са си същите, Краев от Хебър, Петрис от Царско село, Кръстев от не знам къде.

Защото е друго... Взимат си редовно заплатите, имат пълната подкрепа на фенове и ръководство и от тях се иска едно, да играят добре и да побеждават подобни отбори. Ако вчера играехме срещу ПАОК или Партизан, загубата нямаше да се приеме толкова болезнено. Само, че в типично наш стил бихме по-силен от нас отбор и загубихме от по-слаб. Същото беше и в изгубените финали, бием Лудогорец, падаме от Славия. Добре, че на последния финал играхме с онези, ако беше Славия можеше да свърши като снощи!

Това, че получават заплати е добре, но са лимитирани. Надскачат се за определено време, после обратно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 16:18

metodito написа:На мен много ми се нрави една идея на Мъри - кара Кордоба да стреля отдалеч. Засега не се получава, но с времето ще се получи. Кордоба е универсален футболист, какъвто отдавна сме нямали. Освен в центъра на защитата и като бек, аз го виждам и като дефанзивен полузащитник.

Браво! Ако искаш го пускай и като крило на телевизионните или компютърните игрички, от които черпиш дълбоките си футболни познания.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”