За Хубчев и аз отдавна съм си изказал мнението, но в тези смутни и трудни времена няма смисъл да се повтарят негативните и лоши неща, те са видни за всички. Трябва подкрепа, подкрепа и отново подкрепа. Който е бил на стадиона и днес си говори с нормален глас без да е прегракнал трябва да се засрами. Хубавото е, че видяхме пълни урни, аз също пуснах 10 левчета. Дано всичко до стотинка да отиде където трябва, защото като видиш пълни урни с пари пред сектор Б на 10 метра от НКПСЗ, някак си се прокрадва едно тънко недоверие..
Единственото, което ще напиша за мача е, че Холмар е ВЕЛИК. Най-добрия на терена, истински гладиатор ! Ако всички играеха с хъса и желанието на исландеца мача беше наш. Този човек просто беше истинска стена, а се налагаше да покрива и още 2-3 от играчите около него, включително и един пред него- Тиам. Много слаб мач на доктора.
И за финал искам да кажа: Кур за мача, да живее Левски. Резултатите в момента са най-маловажнoто !
За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Нашите организирани фенове са като НПО-тата в държавата. За някой лев и майките и децата ще си продадат. Какво остава за синята идея. За съжаление няма как да си върнем отбора. Злото е сторено. Цяла седмица гледам Тити и Степан педерастян и им слушам глупостите.
wilge написа:Не знам дали Лавината ще купи Левски, но има индикации за нов собственик. Мисля, че се правят първи крачки към това. На този ранен етап не се коментира. ..
Странно откъде са се появили тези индикации и доколко са аргументирани, предвид че "акциите" ни са някъде из Емирствата.

Надявам се, че нямаш предвид Цеките или един популярен и ведър мустакат адвокат, който се появи ненадейно на вчерашния ни мач. Не би било сериозно.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- modor
- Контакти:
Урните ги взе Миланов
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
wilge написа:popokutepetel написа:blue avalanche написа:За Хубчев отдавна си казах мнението.
Обаче тук го носеха на ръце...
Ст.Иванов бил супермегаултраталанта на България. Бъдещето на Левски... Дрън-дрън...
Миланов бил капитанът с главно К. Мъжкар, левскар, ала-бала... Дрън-дрън.
За какво са в отбора Мохамед, Здр.Димитров, Алар...? Кой ги докара? И като ги докара, що не ги пуска?
Въпроси, въпроси...
Петков, откакто е директор, какво е свършил?
Като те чета направо се чудя как още не си извадил некой лев да купиш Левски и да станеш едновременно президент, треньор, скаут, а що не и масажист защото определено ги чаткаш всички тия неща. Апропо карта купи ли си? Защото е видно, че билет не си.
Не знам дали Лавината ще купи Левски, но има индикации за нов собственик. Мисля, че се правят първи крачки към това. На този ранен етап не се коментира. Личи си от странната нервност на ПК. А как надменно наглееше миналата пролет! Лъжата я нямаше за нищо. Безличният ИП също не го виждам в Левски. ПХ със страхливия си подход и несполучливите трансфери не вярвам да спечели трофей. В Левски има недостиг на футболисти с характер. Такива като Живко, Холмар, Горанката, Райнов и Славчев. Не всички от тях, обаче, имат качества да играят на Герена. Мекотели като Стаси, Паулиньо, Мазурек и Насиру колкото щеш. Но те не могат да устоят на битка, а головете им са срещу слабаците. А срещите в първата шестица ще са битки. На характери, тактически постройки, технически умения и физически сили.
Кой е Лавината?
САМО ЛЕВСКИ!
Само да вметна, най добрия мач на Райнов от нчалото на с езона
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
vlong написа:...
Кой е Лавината?
Avalanche (eng) - Лавина (бг)
TristaNNN написа:wilge написа:Не знам дали Лавината ще купи Левски, но има индикации за нов собственик. Мисля, че се правят първи крачки към това. На този ранен етап не се коментира. ..
Странно откъде са се появили тези индикации и доколко са аргументирани, предвид че "акциите" ни са някъде из Емирствата.![]()
Надявам се, че нямаш предвид Цеките или един популярен и ведър мустакат адвокат, който се появи ненадейно на вчерашния ни мач. Не би било сериозно.
Не, разбира се. Тези, мазните цеки, опитаха да си направят реклама използвайки името на синия клуб. Колкото до Батков, той със зор се откачи от ангажимента си към Левски, тъй като напоследък това не бешепо силите му. Той дойде, дари, видя и си отиде. Подочувам за опопване на почвата около няколко души, но е твърде рано за разговори на тази тема. Особено след като настоящите собственици си сърбат кафето в скъпите хотели в Емирствата.
Само да вметна - освободили са нашто момче, и вече си е в Дубай, на свобода....
А Гешевци още превеждат на арабски молбата за екстрадиране.
Май ще получат отговор още преди да са попитали...
А Гешевци още превеждат на арабски молбата за екстрадиране.

Май ще получат отговор още преди да са попитали...
- popokutepetel
- Контакти:
wilge написа:TristaNNN написа:wilge написа:Не знам дали Лавината ще купи Левски, но има индикации за нов собственик. Мисля, че се правят първи крачки към това. На този ранен етап не се коментира. ..
Странно откъде са се появили тези индикации и доколко са аргументирани, предвид че "акциите" ни са някъде из Емирствата.![]()
Не, разбира се. Тези, мазните цеки, опитаха да си направят реклама използвайки името на синия клуб. Колкото до Батков, той със зор се откачи от ангажимента си към Левски, тъй като напоследък това не бешепо силите му. Той дойде, дари, видя и си отиде. Подочувам за опопване на почвата около няколко души, но е твърде рано за разговори на тази тема. Особено след като настоящите собственици си сърбат кафето в скъпите хотели в Емирствата.
Цеките като чета днес са отнесли солидни глоби наравно с Божков, така че май няма да имат интерес да спонсорират нищо скоро. Що се отнася до мустакатия адвокат той не беше никак лош собственик и президент въпреки многото плюене по него. Все пак е свързан с един от най-силните периоди в историята на Левски. Когато го натириха хората на Пиги и Кратуня на много от радващите се бях казал, че ще търсят Батков и с умиление ще си спомнят за него. Тъй че да го припомня. Иначе той едва ли пак би се хванал на хорото.
Всъщност ако искаме да има Левски и то в чистия си вид ако прескочим трапа сега трябва много сериозно да се помисли и поработи по формула за собственост и издръжка на отбора която да не включва мазните кунки на всякакви политико-мафиотски (или по-скоро обратното) структури да влияят под каквато и да е форма. Иначе ще сме си зомби на Левски, а не истинския Левски.