ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за домакините
79
40%
Равен
41
21%
Победа за Левски
80
40%

Общо гласове: 200

helic
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00

Мнениеот helic » 18 апр 2018 21:18

rane написа:
helic написа:
rane написа:
blue avalanche написа:Прецизна смяна на професор Роси!!! И навременна! Прохазка за Вутов! Промяна в постройката, промяна в играта.
Но не очаквам някой да го признае! :oops:

Да му я признаем, но пък пак той първоначално сбърка състава. Няма как да кажа на бялото черно. Макар и грешката на Митрев да спомогна за слабото първо полувреме, но пускането на Вутов си беше тотална грешка.

Срещу Верея да играе с Нашименто зад нападателя, а опорни да са Тиам и някой между Гомес, Панайотов и Прохазка. Дано пак не мъчи Прохазка на крилото, а да пусне Ст. Иванов например!?

Гомес е с 8 жълти картона и няма и да помирише терен освен евентуално последните 10ина минути.
Така е, но не е като да нямаме заместници на позицията на Гомес...

именно и за това не смятам че ще играе изобщо. То май и Панайотката виси с картони, тъй че като нищо бат Дельо ще ни изненада с Рошу в състава :mrgreen:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 18 апр 2018 21:20

helic написа:
rane написа:
helic написа:
fen1914 написа:Сега като гледам, Жеферсон го наказаха за един мач след същото нарушение в Разград. Дано и на Буш му се размине само с един мач.

верно!
Дано да приложат същия критерий и към Бушев

Ако е била спряна играта, а тя май беше, то по-скоро ще е като при Вутов - 3 мача!

да, но и колегата е прав, че могат да го тълкуват и като бутане, а не като удар без топка, защото той реално не го удари, факт!
така че или 1 или 3 мача.

Ако това на Буш не е бутане, не знам какво ще тълкуват като такова. Никакъв удар нямаше!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 апр 2018 21:20

helic написа:
rane написа:
helic написа:
rane написа:
blue avalanche написа:Прецизна смяна на професор Роси!!! И навременна! Прохазка за Вутов! Промяна в постройката, промяна в играта.

Да му я признаем, но пък пак той първоначално сбърка състава. Няма как да кажа на бялото черно. Макар и грешката на Митрев да спомогна за слабото първо полувреме, но пускането на Вутов си беше тотална грешка.

Срещу Верея да играе с Нашименто зад нападателя, а опорни да са Тиам и някой между Гомес, Панайотов и Прохазка. Дано пак не мъчи Прохазка на крилото, а да пусне Ст. Иванов например!?

Гомес е с 8 жълти картона и няма и да помирише терен освен евентуално последните 10ина минути.

именно и за това не смятам че ще играе изобщо. То май и Панайотката виси с картони, тъй че като нищо бат Дельо ще ни изненада с Рошу в състава :mrgreen:

Найденов,Белмонт...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 апр 2018 21:21

Serafim написа:
ralka_levskarka написа:
NOMER14 написа:И при Роси има израстване. Призна си, че е сбъркал с четирите нападатели и в средата на терена сме останали с двама.

Треньорът не е глупав. Просто нашите си избират кога да бягат и кога не.

РаУке, понеже не съм сексист, ще си спестя бъзиците, но да ти кажа, че Роси сподели, че в началото сме имали 4 офанзивни играча, плюс Нашименто и само Тиам в дефанзивен план, освен централните. От там бековете не могат да си позволят да натискат, щото практически оставаме само с трима в защита. След почивката Роси се поправи, като Роман може би за пръв път игра на номиналната си позиция. Ти си говори за бойкот.

Аз какво говоря, нашия какво си пее. Айде балке.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 18 апр 2018 21:21

blue avalanche написа:
rane написа:

Една футболна мъдрост гласи, че добрият треньор се познава на почивката. ;)
Когато ти вървят нещата отначалото е лесно. Фатката е, когато не вървят, през почивката да коригираш.
Така е, но защо си прави живота труден с Митрев и Вутов. Единия през пролетта почти няма мач без груба грешка, а другия прави 1 добър мач на 5-6.Пусни Нашименто на позицията на Вутов. Днес пак на няколко пъти, буквално им скриваше топката на тези калитари. А Вутов иска повеше време и пространство, за да обработи топката.
Според мен срещу Верея трябва Вутов и Митрев да починат!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 апр 2018 21:23

koisa написа:Днес го написах... Имаме по-добрите играчи, но се иска атака, атака и пак атака... Ето това през второто полувреме е истинският Левски. Само Левски!
И аз се изкефих на второто полувреме, ама май нема как да тичаме така през всички 90 мин.
Онези тичаха много през първите 45 мин. и видяхме, че след 60-та мин. едвам ходиха.
На'ще си разпредилиха силите, в края ги намачкахме лошо, но много калпаво изиграхме ситуациите за гол.
:roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 апр 2018 21:23

ralka_levskarka написа:
Serafim написа:
ralka_levskarka написа:
NOMER14 написа:И при Роси има израстване. Призна си, че е сбъркал с четирите нападатели и в средата на терена сме останали с двама.

Треньорът не е глупав. Просто нашите си избират кога да бягат и кога не.

РаУке, понеже не съм сексист, ще си спестя бъзиците, но да ти кажа, че Роси сподели, че в началото сме имали 4 офанзивни играча, плюс Нашименто и само Тиам в дефанзивен план, освен централните. От там бековете не могат да си позволят да натискат, щото практически оставаме само с трима в защита. След почивката Роси се поправи, като Роман може би за пръв път игра на номиналната си позиция. Ти си говори за бойкот.

Аз какво говоря, нашия какво си пее. Айде балке.

Кво говориш? Че на нашите понеже не им се играело, пуснали два гола, понеже не са на кеф, а после са решили да играят ли? Или Роси ги е стегнал? Или италианеца просто е сбъркал малко, поправил е нещата и така.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 18 апр 2018 21:24

miro_rz написа:
miro_rz написа:Голям съм мазохист що ли помислих , че ще е Х мача и го играх така ! :shock: :mrgreen:

Май ще има за бира !

А бравос пич, най-после да те засека да хванеш нещо от мач на Левски :) Прайм ти евала, защото поне показваш вяра във феърплея и о доказваш чрез собствените си пари. Пък мен ме заболя глава да чета за теории, теореми, косинуси и котангенси от нередени резултати :lol:

Иначе не знам какво толкова се чудите всички за развоя на мача... Аз колкото пъти съм гледал мач от ангийското на отбори извън осмицата, винаги първото полувреме се играе на едната врата, второто пак на същата. Не знам на късмет ли ги хващам, но винаги все такъв е развоят :roll:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 18 апр 2018 21:25

helic написа:
rane написа:
helic написа:
rane написа:

Дано и Рошу запише минути. Не е слаб!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 апр 2018 21:28

THE G.A.M.E написа:
koisa написа:Днес го написах... Имаме по-добрите играчи, но се иска атака, атака и пак атака... Ето това през второто полувреме е истинският Левски. Само Левски!
И аз се изкефих на второто полувреме, ама май нема как да тичаме така през всички 90 мин.
Онези тичаха много през първите 45 мин. и видяхме, че след 60-та мин. едвам ходиха.
На'ще си разпредилиха силите, в края ги намачкахме лошо, но много калпаво изиграхме ситуациите за гол.
:roll:

Ама се видя, че го можем и то успешно. Първото полувреме не трябва да го повтаряме на реванша със сигурност! Тия нямат сили за повече от 45 мин. здраво тичане.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”