ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 21:30
Между впрочем не съм в Дугополйе единствено зарад забавянето на паспорта на малкия. И май по-добре, щот при тия селении из Хрватска с дете не е работа...но нейсе. Кат ги отстраним тия, ще идем на следващото гостуване. 

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
По-слаб футбол може да видиш само в кварталните мачове. То дори е срамно да наречеш това нещо, футбол.
Адски много сбъркани пасове, абсолютно никаква идея в атака. Цял мач изритани топки напред и каквото стане. Играта ни по земя е катастрофа. Какво тренират тези хора ?
Адски много сбъркани пасове, абсолютно никаква идея в атака. Цял мач изритани топки напред и каквото стане. Играта ни по земя е катастрофа. Какво тренират тези хора ?
Highlander написа:Хайдук са въздух под налягане. За мен ще е изненада ако не ги отстраним. Нар е под всякаква критика, по-добре да го бяха изгонили, щеше да се отрази благоприятно на отбора. Тоя човек само пречеше и няма място в състава за реванша.
Те ако са въздух под налягане юВие трябва да сте вакуум
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
W84me написа:koisa написа:W84me написа:Можем да имаме претенции в предни позиции към Нар, Вутов и Мапуку.
Аз пък не виждам какви претенции можем да имаме към тримата при положение, че играхме само с изритани и центрирани топки напред. Очаква се един от тримата случайно да се измъкне от цялата защита на Хайдук и да вкара гол.
За този "стил" на игра по-скоро претенциите трябва да са насочени към треньора. Все пак той им казва как да играят!
Топката доста пъти се оказваше в краката на Вутов и Нар, но от това не последва нищо в предни позиции. Нар имаше само един удар.
Е колко да има като се прескача цялата халфова линия и играчите напред няма какво да направят освен да връщат назад, защото топката или ги прескача или бива взета от високите играчи на Хайдук. Тоя номер мина при Сутиеска за 0:0, ама този път не сработи. Ако искаме да ги елиминираме няма да стане с центрирания на защитниците от нашето наказателно към Мапуку и Вутов.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Eminem написа:По-слаб футбол може да видиш само в кварталните мачове. То дори е срамно да наречеш това нещо, футбол.
И аз това им обяснявам тук. Не е липса на обиграност, поради нов отбор (да, то си се вижда с просто око това, но говорим за друг проблем). ЛИПСА НА ТРЕНЬОР Е!
ПС: Тук има един-двама, които винаги намират по нещо хубаво, дори и когато се играе привидно махленски футбол, че и ти се карат, че критикуваш. Не е хубаво да си затваряш очите за някои неща...

Highlander написа: Нар е под всякаква критика, по-добре да го бяха изгонили, щеше да се отрази благоприятно на отбора. Тоя човек само пречеше и няма място в състава за реванша.
Абсолютно! Моето мнение пред телевизора беше буквално: Този е вреден и опасен за отбора!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:Левски игра правилно с оглед на моментното си състояние, колкото и това да не се харесва на много хора. Резултатът е лош, но не и фатален. Още с изтеглянето на Хайдук беше ясно, че сме с малки шансове да продължим. Този 13-ката не го знам в каква форма е, но на реванша трябва да е на терена. Играч като него, който само с тяло финтира противник, е безценен и може да реши мача.
Нар категорично вън и на негово място по крилото-Вутов. Варианти имаме, шансовете ни реално са 10-20%, но ги има.
И аз съм на това мнение. Вутов влиза ляво крило, а Гомез в центъра. За плюещите само ще спомена, че отборът е на 1 месец и това му е 3 мач. Продадени бяха основни фигури, привлечени нови на ключови позиции. Ясно е на всички, че Митов не е на нивото на Левски, но за момента по-добър вариант няма. Той си селектира отбора, той си носи отговорността. Да му се даде време поне до зимната пауза. Тия селските изпълнения, от днес за утре мисля всички се убедиха, не водят до нищо добро. Само Левски!
Icoxxx написа:Eminem написа:По-слаб футбол може да видиш само в кварталните мачове. То дори е срамно да наречеш това нещо, футбол.
И аз това им обяснявам тук. Не е липса на обиграност, поради нов отбор (да, то си се вижда с просто око това, но говорим за друг проблем). ЛИПСА НА ТРЕНЬОР Е!
ПС: Тук има един-двама, които винаги намират по нещо хубаво, дори и когато се играе привидно махленски футбол, че и ти се карат, че критикуваш. Не е хубаво да си затваряш очите за някои неща...
Така е, липсата на сработка и малкото време не може да е оправдание, защото говорим за начина на игра, за стила. А той трети мач подред е изритани топки напред и каквото стане. Явно митов ги кара да играят по този начин.
popokutepetel написа:LSFC 1914 написа:popokutepetel написа:1982 написа:tiamat написа:popokutepetel написа:Абе мамка му няма ли кой да каже на това нещо Нар, че това е футбол и целта не е да търчиш до аутлинията!
Нар освен за десен бек не виждам за какво друго може да се ползва...
За конус на тренировка.
И за това не става. Не знам този антифутболист до кога ще ни къса нервите! Напред тотал-щета, назад още по-зле. Фактически дузпата е 100% негова защото маймуната вместо да се върне и да покрие навлизащия десен защитник той си бараше оная работа.
Нар, че е най-некадърна маймуна е факт, но при ситуацията с дузпата Цветкович беше виновен, както и Пиргов.
Глупости. Гледай повторението. Цветкович си покрива зоната, защитниците са добре групирани и проблема е нахлуващия от дълбочина защитник, който е грижа именно на Нар поне от постановката на отбора. А той беше поне 5 метра зад него.
Каква зона покрива сърбина, след като точно от там хърватите пробиха и взеха числено предимство. Отиграването на Пиргов също беше аматьорско.
fen1914 написа:Каква зона покрива сърбина, след като точно от там хърватите пробиха и взеха числено предимство. Отиграването на Пиргов също беше аматьорско.
Дузпата стана след контраатака, като преди това не беше отсъдено нарушение в наша полза. Не се правете на големи треньори, а запишете някой курс и след някоя и друга година ви чакаме начело на Левски!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема