ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска | 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
342
62%
Равен
93
17%
Победа за Сутиеска
119
21%

Общо гласове: 554

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска |29.06|

Мнениеот TristaNNN » 30 юни 2017 09:36

Каква прекрасна футболна вечер бе вчера и какво прекрасно синьо сутрешно небе виждам днес! Влизам във форумчето, обаче, и какво да видят щастливите ми усмихнати очи...
- Били сме свършили въздуха, нямало никаква подготовка. Кондиционните специалисти май са забравили, че отборът е на има-няма две седмици подготовка. А да, и температурата на стадиона беше малко над 35 градуса. Плюс това, след като си осигурихме комфортна преднина, кому бе нужно да се вадят душите на момчетата и да се рискуват контузии?
- Много критики към Митов, според мен незаслужени, особено след категорично спечелен мач. Един даже набърже му скова бесило, а пък друг настоя да види 10 българи в стартовия състав идната седмица. :shock:
- Преди мача доминираха песимистичните мнения - нямали сме отбор, нямали сме треньор, нямало стиковка, н'ам си к'во. Четейки мненията тука, непредубеден човек би казал, че едва ли не Сутиеска бяха големият фаворит в сблъсъка. То хубаво, ама ние си ги разпрахме както си трябва насред София и сега вече станаха тотален аутсайдер-аматьор. Ама то, видиш ли, това било само заради индивидуалната класа на Мапуков. Последно? А да, и идруго - на реванша са щели да се завърнат някакво вратарче е нападателче, сиреч ударната група на противника, та са щели да ни отстранят. Добре, така да е, пак ще говорим след реванша, редно е все пак да видим какво могат черногорските Жиру и Чех. :mrgreen:

Като цяло искам да поздравя целия отбор на Левски за това, че играха освободено и с настроение! Момчетата атакуваха разнообразно, а отзад като цяло не допуснахме много проблеми пред нашата врата. Далеч съм от мисълта, че няма още доста работа за вършене, но като за първи мач съм доволен. От психологическа гледна точка и за нас привържениците , а и за футболистите, беше жизненоважно да започнем сезона по подобен начин - с изразителна победа. Искам да отлича Панайотов - това според мен е най-приятната изненада вчера. Момчето беше буквално навсякъде - участваше активно и ефективно в разиграванията, отнемаше топки, подсигуряваше, имаше нелоши включвания в атака и буквално си остави сърцето на терена. То и затова след последния съдийски сигнал направо се свлече на тревата. На трибуните също беше весело, аз си прекарах много добре в европейския сектор А. 8-)
САМО ЛЕВСКИ!
Последна промяна от TristaNNN на 30 юни 2017 10:41, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 юни 2017 09:57

При победа с 3-1 и г/д добра игра - пак мрънкане, недоволство и т.н.
Какво ли ще кажат/пишат феновете на Рейнджърс днес, след като бият САМО с 1-0 някакви още по-слаби от Сутиеска. Сигурно искат оставки и гонене на играчите... Рейнджърс (Шотландия) - Прогрес Нидеркорн (Люксембург) 1:0
За критики е още много рано, защото първо ще има още нови футболисти, ще им трябва време да свикнат един с друг, да изградят колектив и отбор и второ преди 20 дена всички помним мъката с Верея, а преди това с тирето, Черно море и т.н. Така че винаги може по-зле. Това вчера беше едно ДОБРО представяне. Не отлично, но има наченки на промяна.

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 30 юни 2017 10:01

Живко6461 написа:
mikata написа:57 хиляди евро ние глобата,и ако отстраним Сутиеска ни лишават от към 130 хиляди лева проходи от билети :idea:

Загуби, предизвикани от явления, които не са прецедент, а масова практика. Някой от ръководството предприел ли е мерки срещу тези явления? Сериозни мерки?
След като ръководството не предприема сериозни мерки тези явления не са сериозен проблем за "Левски".

Клуба да спре да плаща на наркоманите от сз и да им покаже, че повече не може да си правят каквото искат в Сектор Б.
Вън сз от Сектор Б. Вън наркоманите. Смърт за сз.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юни 2017 10:07

tevez написа:При победа с 3-1 и г/д добра игра - пак мрънкане, недоволство и т.н.
Какво ли ще кажат/пишат феновете на Рейнджърс днес, след като бият САМО с 1-0 някакви още по-слаби от Сутиеска. Сигурно искат оставки и гонене на играчите... Рейнджърс (Шотландия) - Прогрес Нидеркорн (Люксембург) 1:0
За критики е още много рано, защото първо ще има още нови футболисти, ще им трябва време да свикнат един с друг, да изградят колектив и отбор и второ преди 20 дена всички помним мъката с Верея, а преди това с тирето, Черно море и т.н. Така че винаги може по-зле. Това вчера беше едно ДОБРО представяне. Не отлично, но има наченки на промяна.

При Рейнджърс предполгам е имало яко подценяване . Докато при нас не беше така . Просто трябваше да бием на нула . А сега реванша става много палав и несигурен ....

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 юни 2017 10:07

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 юни 2017 10:11

То човек да не изкаже мнение около добрите и лошите неща в играта на отбора. Все ще се намерят няколко експерти да обявят чуждото мнение за неразбиране на играта, мрънкане и рев. :lol: Ами кажете, че само разбирачите трябва да коментирате и да ви оставим. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 юни 2017 10:12

ЕМИЛ написа:
tevez написа:При победа с 3-1 и г/д добра игра - пак мрънкане, недоволство и т.н.

При Рейнджърс предполгам е имало яко подценяване . Докато при нас не беше така . Просто трябваше да бием на нула . А сега реванша става много палав и несигурен ....

Преди мача, ако някой ни беше предложил да завърши 3-1, тук всички щяхме да вдигаме ръце и да се радваме, защото повечето прогнози и очаквания бяха за 1-0, 2-0, 2-1, да не говорим за 0-0 или 1-1. Много малко са хората, които са очаквали 3 гола и повече.
И 4-1 можеше да е, ако не беше тъпата маймуна Нар, но е факт, че шансовете за реванша са големи. Черногорците ще играят една идея по-атавакущо, а това значи повече пространства за Мапуку, Вутов, Панайотов, Тунде и Нар.
Аз съм убеден, че и там ще ги бием.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 30 юни 2017 10:13

Браво на момчетата и се спрете поне днес с негативните изблици. Единственото лошо на резултата е, че стана такъв, след като вече водехме с 3:0. Все пак, ако играем така, със сигурност ще вкараме поне един гол и в Черна гора.
Ако вчера, преди мача някой ви беше предложил резултатът да е 3:1 и мача да не се играе, съм сигурен, че над 90% от феновете щяха да са съгласни, независимо дали вече са дали пари за билет или не.
Като за първи мач не е зле. Трябва обаче още много работа в защита, но мисля, че никой не се покри вчера и всички игра с хъс, което беше и най-важното за феновете.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска | 3:1 FT

Мнениеот modor » 30 юни 2017 10:13

Честита победа, левскари!
[offtopic]Как не ви писна да мрънкате бе :evil:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 30 юни 2017 10:14

mikata написа:Изображение

Смърт за наркоманите и мутрите. Те изгониха нормалните фенове от Сектор Б и се правят все едно е техен. Смърт за тая долна сган. Вън сз от Сектор Б. Вън и смърт за наркоманите.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Върни се в “Левски”