Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Съгласни ли с решението на Иво Тонев да си попаде оставката

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

ММ1914
Контакти:

Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск

Мнениеот ММ1914 » 06 юни 2016 21:38

ivaka написа:Дотук не се случи онова, което най-много исках, КОГАТО ИДВАТ ЕДНИ ЛЕВСКАРИ ДА НЕ СИ ОТИВАТ ДРУГИ ЛЕВСКАРИ и ЕДНИ ЛЕВСКАРИ ДА НЕ ГОНЯТ ДРУГИ ЛЕВСКАРИ, ЕДНИ ХОРА, КОИТО РАБОТЯТ И МИЛЕЯТ ЗА ЛЕВСКИ, ПА МАКАР И НАПРАВИЛИ ГРЕШКИ ДА НЕ БЪДАТ ПРОКУЖДАНИ И ДА НАПУСКАТ ОТБОРА С ГОРЧИЛКА.
Това не исках, а пак стана така!
Сега да видим, кой ще дойде, трябва да е за много добро, ако не дирника да му е як, защото така повече не може!
И от останалите фенове и пишещите левскари по форуми, АКО СТЕ ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ, НЕ НАСАЖДАЙТЕ ОМРАЗА И НЕ ПЛЮЙТЕ ПО ДРУГИ ЛЕВСКАРИ!
НИКОЙ ОТ ВАС НЕ Е ПОВЕЧЕ ЛЕВСКАР ОТ ОСТАНАЛИТЕ, НИКОЙ НЕ Е ПО-ПРАВЕДЕН ОТ ОСТАНАЛИТЕ, ВСИЧКИ СМЕ ГРЕШНИ, НО ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ ЛЕВСКИ!
ТОЙ СИ Е НАШ!

Абе бастун прост, ти не се научи да не крещиш във форума.
Тонев се прави на обидена госпожица. Хубаво. Гонзо е прав, нещо много взеха да го плюят, да видим следващия как ще се оправи. Отстрани всичко е лесно. Очко - бибочко много му знае устата като за човек, ненаправил нищо дотук за Левски. Аз честно казано искам представителите на феновете в УС да не получават възнаграждения, а да ги даряват за школата, тогава ще си проличат левскарите.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 06 юни 2016 21:53

Спокойно, "бра'чеди" ! На никой оставката или отеглянето му по някаква друга причина, неможе да събори клубове като ЦСКА и "Левски" ! Даже такива моменти ги прави по-силни и обидинени !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 юни 2016 21:54

Eminem написа:Нещата в Левски са доста сбъркани, явно само се правиха, че всичко е наред. Съсобственик си подава оставката заради някакъв незначителен в Левски човек. Нелепо е. И тонев вместо да увърта, да беше казал името му. Трябва да е Колев, той представлява организация. "Като му дойде времето", само това чувам от Тонев. Нали си голям мъж, кажи истината.

Много правилно. Все едно аз да си напусна къщата, щото кучето ми ме лае, същото дето аз го храня! Пара няма- бягайте мишки! Кой е следващия? Ангелов? Боримиров?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 юни 2016 21:58

Може да се каже, че през новия сезон Лудогорец още по-лесно ще спечели титлата.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 юни 2016 22:00

Долно уйно написа:Може да се каже, че през новия сезон Лудогорец още по-лесно ще спечели титлата.

в бг няма нищо сигурно. Вятъра е най-важен. Днес духа към делиормана, утре към казана.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 06 юни 2016 22:07

Долно уйно написа:Може да се каже, че през новия сезон Лудогорец още по-лесно ще спечели титлата.

В крайна сметка ако след оттеглянето на Тонев,клубът е останал само с един собственик-може пък и да е по-добре.Много баби-хилаво бебе,и всеки тегли чергата към себе си.По-добре само един собстееник.Ако пък е Пеевски-още по-добре,като знам как гази всичко по пътя си,като нищо до две години А група ще се състои от Левски и 13 сателита на Левски :mrgreen: ...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 юни 2016 22:09

В българския футбол интересните неща са извън терена. Сигурен съм, че откакто свърши първенството, спортните сайтове рязко са увеличили посещенията.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юни 2016 00:49

Поредната каша забъркана от поредното ръководство на Левски. Тъкмо нещата тръгнат малко напред и хоп - ръковъдството ги обръща надолу с главата, или нагоре с гъзъ. Махнаха Стойчо, сега и те се махат та бъркоча да е тотален. Вече никой не може да ме убеди, че няма ДИРЕКТИВА отгоре за унищожаването на Левски!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юни 2016 01:17

шивача написа:
Eminem написа:Нещата в Левски са доста сбъркани, явно само се правиха, че всичко е наред. Съсобственик си подава оставката заради някакъв незначителен в Левски човек. Нелепо е. И тонев вместо да увърта, да беше казал името му. Трябва да е Колев, той представлява организация. "Като му дойде времето", само това чувам от Тонев. Нали си голям мъж, кажи истината.

Много правилно. Все едно аз да си напусна къщата, щото кучето ми ме лае, същото дето аз го храня! Пара няма- бягайте мишки! Кой е следващия? Ангелов? Боримиров?

Ти призоваваше и трибуната да не стане ама не те огря и опря до козирката. Я по-добре призови вашите да ви сковат поне една тоалетна на армията, може и като тия в казармата само с по една преграда м/у тях, дето като клекнеш и главата ти стърчи отгоре, че от миризмата съвсем си изперкал!
Последна промяна от damyanov1963 на 07 юни 2016 08:00, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 07 юни 2016 06:45

Хора,използвайте ги тези глави малко.Нали не мисли някой тук,че Иво Тонев е купил акции от Батков и по този начин е станал собственик на Левски.Ако има такъв,то сериозно се е объркал.Оставката на Тонев не е лично негово решение и в това съм абсолютно сигурен.Не казвам дали е добре или зле,че имаме собственик/или собственици /в сянка,но да ми се правят тук на мъченици и той и Гонзо,не е достойно.Ама хич!

Върни се в “Левски”