Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн
Ами този път селекцията се бави умишлено според мен. Докато се карат помежду си в УС прикриват случващото се в БФС с новата лига и ГМО-тата насила влезли. Всичко това допълнително влияе на фенове, футболисти и треньори.
Как да не се радваш на такива собственици и такъв УС.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- Долно уйно
- Контакти:
До Митко Пиргов ли опряхте?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:До Митко Пиргов ли опряхте?
Да
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- Долно уйно
- Контакти:
koisa написа:Долно уйно написа:До Митко Пиргов ли опряхте?
Да
Кофти..., но пък лично за мен е разбираемо и мисля, че това е верният път
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Нямам кой знае какви впечатления от Пиргов, но за резерва предполагам, че ще става. По-добре той, отколкото Минев като централен защитник.
- Kris_men2000
Утре пристигат три млади надежди от Сърбия всяка по на 33-35 години.Тях лично ги е пожелал Любко.Нали Ники Илиев каза ,че от днес всичко остава в ръцете на Любко свичко което се отнася за селекция ,играчи ,подготовка на отбора и т-н.Днес УС просто доказаха ,че са пълни аматьори и тази материя (развитие и управление на футболен отбор- гранд) им е пълна индия и гъста мъгла.Тях ги бива само да ръсят глупости и по цял ден да приказват простотии и да говорят празни приказки без грам смисъл.А ДЕЙСТВИЯ И РЕЗУЛТАТИ КОГА БЕ ГОСПОДА -УПРАВЛЕНЦИ?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Махат Карнер и взимат Пиргов...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Kris_men2000
Как така само в ЛЕВСКИ се събират некадърни управници.Другите отбори си направиха селекциите,уредиха си престижни контроли,знаят с кой ,къде и кога ще играят контрола,уредени са им лагерите и свичко им е наредено и подредено.А ние какво правим? Няма селекция,няма лагер,не знаем с кои и кога и дали изобщо ще играем контроли.И ако играем ще бъде с някои аматьори или трето разредни.Нямаме програма и стратегия за развитие,не знаем даже и кой ни е спортният директор.Виде те ли евентуално щели тепърва да преговарят с него.До кога когато свърши първенството.И щели да ни съобщят решенията си през 22 век защото ние сме царе на срокове и съобщения в бъдещето.ПЪЛНА И ДОЛНА АМАТЬОРЩИНА КОЯТО САМО УПРВЛЕНЦИТЕ НА ЛЕВСКИ МОГАТ ДА РОДЯТ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Tommi написа:Махат Карнер и взимат Пиргов...
вярвай ми голяма разлика между двамата нямав класите.В заплата обаче много голяма разлика.Точно там е добре този Пиргов да покрива дупките,титуляри ще бъдат други в центъра, не знам защо са тези истерии за този трансфер.
LEVSKI_FOREVER
Tommi написа:Махат Карнер и взимат Пиргов...
Мдааа... странна работа. За мен Карнер е по-добър от Пиргов, но явно единият не е съгласен да стои на пейката, а другият - точно обратното.