Левски София - ЦСКА София |0-3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и ЦСКА София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Феновете на Левски развяха антисемитско знаме

Мнениеот milen.hristov » 26 окт 2014 16:42

ЕМИЛ написа:
BULGAR написа:Според мен феновете ни съвсем умишлено се опитват да предизвикат изхвуърлянето ни от А група!

Това е ясно от много време .Въпроса е каква е причината за това .

Може би за да ни купи някой на по ниска цена от тази която е поставена в момента от Батков .

Tова е ужасен сценарии, би означавало, че ще става и по лошо, защото и следващият собственик ще е зависим от ултрасите, след като им дължи услуга.
Целта ни освен махането на Батков трябва да бъде отстраняването и на децата му- ултрасите от стадиона. В противен случай всичко ще е обречено на провал от самото си начало.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София |0-3 FT

Мнениеот diplomat » 26 окт 2014 16:45

валкареджио написа:защо триете мнения?
които са истина,макар и неудобна!?

diplomat написа:
валкареджио написа:феновете са едно,но той е публична личност и да вика кзл,не е прилично а и все някога ще му се върне.

Борката Стойчев и Крумов като бяха в Миньоро, ако знаеш колко "КЗЛ" са пяли, тях що не ги събличате? :?: :?: :?:

:?: :?: :?:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 окт 2014 16:47

джони написа:това пък защо се прави и означава ли това,че феновете на Левски вземат страната на ислямистите в конфликта им с евреите?

Ти добре ли си ? Ако си против евреите, значи си към ислямистите ? Глупа....
И двата вида да го ду*ат.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 окт 2014 16:49

И да, явно с тези простотии се цели Левски да се изхвърли от А група, за да се намали цената.
И тия се имат за левскари. Майко мила. Че и тук във форума ги имат за левскари. Тотално сбъркани сте!
Представете си какъв нов собственик може да имаме, след като тоя организирва тази престъпна схема.
Но защо батков мълчи. Страх ли го е.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2014 17:02

milen.hristov написа:
ЕМИЛ написа:
BULGAR написа:Според мен феновете ни съвсем умишлено се опитват да предизвикат изхвуърлянето ни от А група!

Това е ясно от много време .Въпроса е каква е причината за това .

Може би за да ни купи някой на по ниска цена от тази която е поставена в момента от Батков .

Tова е ужасен сценарии, би означавало, че ще става и по лошо, защото и следващият собственик ще е зависим от ултрасите, след като им дължи услуга.
Целта ни освен махането на Батков трябва да бъде отстраняването и на децата му- ултрасите от стадиона. В противен случай всичко ще е обречено на провал от самото си начало.

Каква е истина не знам,но на футболни мачове да се издигат такива политически плакати е доста подозрително.Нали
все пак си отишъл на футболен мач,а не политически митинг.Никаква логика не виждам.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 окт 2014 17:07

Тара не е давал пари на феновете (в частност за охраната на мачовете ) поне от 8 месеца, така че хайде малко по спокойно в тази посока. Няма фен на който да не му е болно от това което се случва с клуба....едни го изразяват по един начин , други по друг......останалото са измислици и свободни съчинения.
Ако трябва да разкараме Тара по този начин , Да -съгласен съм ....и без тва този за годините откак е президент само смуче от клуба. Някой мислил ли е по въпроса , че в публичното пространство умишлено се прокарва мнението , че ако не бил Тара да дава пари , Левски щял да загине ? В същото време този източва клуба с кредити към собствените му фирми и ако случайно се появи потенциален купувач , агента иска непосилните 35-40 милиона.
Ами след като е така , нека тогава за всеки мач на който се допунат феновете на Левски да плаща по 20-30 хиляди за глоби.
Той знае , ама и ние знаем.

ПС: Разделете прословутите 15 хиляди лева които Тара давал на хората , които 4 пъти в месеца (стюардите) охраняват мачовете и сами ще разберете дали тези 15 бона стигат..... а хореографията и подготовката за нея няма да я слагам , така че много моля за малко по трезво мислене от страна на хората , които плюят по фен-клуба.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 окт 2014 17:10

zlobul написа:Тара не е давал пари на феновете (в частност за охраната на мачовете ) поне от 8 месеца, така че хайде малко по спокойно в тази посока. Няма фен на който да не му е болно от това което се случва с клуба....едни го изразяват по един начин , други по друг......останалото са измислици и свободни съчинения.
Ако трябва да разкараме Тара по този начин , Да -съгласен съм ....и без тва този за годините откак е президент само смуче от клуба. Някой мислил ли е по въпроса , че в публичното пространство умишлено се прокарва мнението , че ако не бил Тара да дава пари , Левски щял да загине ? В същото време този източва клуба с кредити към собствените му фирми и ако случайно се появи потенциален купувач , агента иска непосилните 35-40 милиона.
Ами след като е така , нека тогава за всеки мач на който се допунат феновете на Левски да плаща по 20-30 хиляди за глоби.
Той знае , ама и ние знаем.

ПС: Разделете прословутите 15 хиляди лева които Тара давал на хората , които 4 пъти в месеца (стюардите) охраняват мачовете и сами ще разберете дали тези 15 бона стигат..... а хореографията и подготовката за нея няма да я слагам , така че много моля за малко по трезво мислене от страна на хората , които плюят по фен-клуба.

diplomat написа:
валкареджио написа:защо триете мнения?
които са истина,макар и неудобна!?

diplomat написа:
валкареджио написа:феновете са едно,но той е публична личност и да вика кзл,не е прилично а и все някога ще му се върне.

Борката Стойчев и Крумов като бяха в Миньоро, ако знаеш колко "КЗЛ" са пяли, тях що не ги събличате? :?: :?: :?:

:?: :?: :?:

Към теб имам същия въпрос. 8-)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 окт 2014 17:13

аз лично не съм ги чул ....що се отнася до футболните им умения , то отговора е еднозначен .....и двамата не стават за Левски ...особено Крумов , който незнам по каква случайност изобщо облече синия екип.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 окт 2014 17:15

Ако си искат заплатата, да си я чакат или да го съдят, нали имат договор.
С глоби няма да стане.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 окт 2014 17:15

zlobul написа:аз лично не съм ги чул ....що се отнася до футболните им умения , то отговора е еднозначен .....и двамата не стават за Левски ...особено Крумов , който незнам по каква случайност изобщо облече синия екип.

Аз знам, на 1000% е достоверна тази информация, Вангелов, тогавашния шеф на Миньор, е неистов анти-левскар и насъскваше всички, това бяха едни от най-използваните рефрени в съблекалнята. 8-)

Върни се в “Левски”