Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Заеби, Левски са толкова слаби, че дори нямам желание да ги подигравам вече. Това без съмнение е най- зле организираният професионален отбор в света. Жалко само, че полицаите не пребиха ония наркомани с патериците вчера.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Joro_Barca
- Контакти:
Player написа:Още от случката с Петев стана ясно, че има нещо много гнило около клуба и някои от феновете. Клуба мълчи, а си има юристи които нищо не правят за да го бранят или да поискат сметка на някои хора от така наречените фенове. Поне като нормални хора да седнат на маса и да се разберат с тези фенове кое е добро и кое не трябва да се прави за да не страда клуба. Не виждам никои от фракциите или НКП или дори новосъздадения тръст дума да каже за идиотиите правени от част от хората в сектор Б. Нито пък президента или ръководството казва и дума за това. Всеки клуб би казал че феновете малко прекаляват и да се укротят поне малко, а тука глупост след глупост се върши и само се мълчи. Странно е много. В момента кой защитава интересите на клуба? Идват разни хора с качулки и казват кой може да е в клуба и кой не и след това никаква реакция от клуба. Правят се нарушения на куп закони почти след всеки мач от част от привържениците и всички мълчат. Мълчат всички останали привърженици, мълчи клуб и дори прокуратура. Не е нормално това и много е съмнително.
+1111111111111111

Player написа:Още от случката с Петев стана ясно, че има нещо много гнило около клуба и някои от феновете. Клуба мълчи, а си има юристи които нищо не правят за да го бранят или да поискат сметка на някои хора от така наречените фенове. Поне като нормални хора да седнат на маса и да се разберат с тези фенове кое е добро и кое не трябва да се прави за да не страда клуба. Не виждам никои от фракциите или НКП или дори новосъздадения тръст дума да каже за идиотиите правени от част от хората в сектор Б. Нито пък президента или ръководството казва и дума за това. Всеки клуб би казал че феновете малко прекаляват и да се укротят поне малко, а тука глупост след глупост се върши и само се мълчи. Странно е много. В момента кой защитава интересите на клуба? Идват разни хора с качулки и казват кой може да е в клуба и кой не и след това никаква реакция от клуба. Правят се нарушения на куп закони почти след всеки мач от част от привържениците и всички мълчат. Мълчат всички останали привърженици, мълчи клуб и дори прокуратура. Не е нормално това и много е съмнително.
Явно Бойко Борисов ги пази, а в замяна те гласуват за Герб на изборите.
Спомняте ли си декларацията на НКП ? "Гласувай за Една Разумна България"!
Съвпадение ? Невъзможно.
- mistreated
- Контакти:
Eminem написа:Явно Бойко Борисов ги пази, а в замяна те гласуват за Герб на изборите.
Съвпадение ? Невъзможно.
Добър ден... Не се заяждам, просто това е обществена тайна.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
storm написа:Аве вие луди ли сте да плюете по публиката бе ?
След всеки гол на Ловеч изпадахме в екстаз и викахме още по силно ...
Това,че имаше пререкания с полицията и палежи, го има в цял свят...
АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ
Това казва всичко. Ако това е начина - страхотно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- MagicMoments
- Контакти:
mistreated написа:Eminem написа:Явно Бойко Борисов ги пази, а в замяна те гласуват за Герб на изборите.
Съвпадение ? Невъзможно.
Добър ден... Не се заяждам, просто това е обществена тайна.
Хахаха се едно във вашия форум не се пише да гласувате за партията майка Бкп.А всеки в тая държава е свободен да гласува за който си иска,тъй че не виждам защо държите сметка на НКП ,че са написали Гласувай за Една Разумна България,в НКП членуват 2 000-3 000 човека(и аз съм член- а съм под 18,както и доста хора също) и при положение,че на хартия сме милиони Левскарите(макар че все си намираме причина да се оправдаваме с останалите и на мачове да не се ходи) не виждам как 2 000-3 000 гласа променят нещо.Че то ако купиш мангалските гласове си в парламента,защото българина не гласува,защото не виждал промяна и т.н,а после се оплаква като на власт се редуват Бкп,ДПС и Герб.Ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят,а пак това че ББ ги пази,от кого бе от милионите левскари,които гледат мачовете по телевизията и после раздават акъл по форумите и чакат да заиграем като Барселона,ама не си мърдат и пръста,или от хората,за които Батков просто дава парите и Гонзо и остналаите некадърници са виновни.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
ros написа:storm написа:Аве вие луди ли сте да плюете по публиката бе ?
Кой свят бе приятелю? Ако той се ограничава до Бразилия и Македония разбирам твоите разбирания. СВЕТЪТ Е МНОГО ПО - КРАСИВ.
Е, много са зле момчетата в синьо
Чак жал ми стана за привържениците им ... По-слаб Левски аз не съм виждал
Гонзо какво го чакате - по гащи веднага

Леевски, оле

- MagicMoments
- Контакти:
JACKO написа:ros написа:storm написа:Аве вие луди ли сте да плюете по публиката бе ?
Кой свят бе приятелю? Ако той се ограничава до Бразилия и Македония разбирам твоите разбирания. СВЕТЪТ Е МНОГО ПО - КРАСИВ.
Така е без качулки,побоища,наркомани,само със семкари и да пълним стадионите със призиви подкрепете ни за да дойдат Реал и Барса-това ли ти е красивия свят.100 пъти предпочитам да се създава атмосфера като на гостуванията срещу Ловеч,дербитата с ЦСКА,юбилея ни,отколкото да има хора,които да се наслаждават на това,че един олигарх пръснал милиони,за да може отборчето им да играе добре,и със патриотични съобщения по Фейсбук да се радват,че ще идат да гледат футбол.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
MagicMoments написа:а пак това че ББ ги пази,от кого бе от милионите левскари,които гледат мачовете по телевизията и после раздават акъл по форумите и чакат да заиграем като Барселона,ама не си мърдат и пръста,или от хората,за които Батков просто дава парите и Гонзо и остналаите некадърници са виновни.
От съдебни наказания. Отдавна трябва да са по затворите за хулиганства по стадионите.
А и тези наркотици не са много законни.