Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот mikata » 20 юли 2014 13:30

Аз така и не разбрах тоя Прохазка, какъв му е титулярният пост.Като какъв е играл в Търнава :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 юли 2014 13:32

right winger
Изображение

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 20 юли 2014 13:42

В сравнение с миналия сезон, идеята в играта ми допадна, изпълнението не толкова, но няма как иначе. Опитват се да играят бързо, с извеждания зад защитата, като така падна и гола, както и имаше още 2-3 подобни ситуации. Изключителен хъс и борба до последната секунда, това го нямаше преди. Нека отличим и много добрата подготовка, като играчите не спряха да тичат до края, за разликата миналта година, когато окапвахме около 65 минута. Лежането на гостите беше малко вповече дори за тях, но и това го има. Като цяло испанеца е добър избор според мен.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2014 13:44

Явно имате големи очаквания, реалното състояние в момента е друго.
Слаба игра за нас, но това е първи мач. А и за един месец не може да се изгради стил на игра. Трябва време на Мурсия, след края на сезона могат да се дават оценки. Тук вече някой му искат оставката само след един равен. Абсурдно е. И кой ще дойде ? Всъщност, няма значение кой ще дойде. Защото и Юрген Клоп НЕ може да изгради стил за един месец с тези играчи! Педро има потенциал, може да се превърне в добро попълнение, но трябва значително да намали егоизма си.
Сърмов и за резерва не става. Тотален некадърник. Тоя още не може да подава топката, а се води професионален футболист. хаххаха

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 юли 2014 13:51

mtaraduda написа:В сравнение с миналия сезон, идеята в играта ми допадна, изпълнението не толкова, но няма как иначе. Опитват се да играят бързо, с извеждания зад защитата, като така падна и гола, както и имаше още 2-3 подобни ситуации. Изключителен хъс и борба до последната секунда, това го нямаше преди. Нека отличим и много добрата подготовка, като играчите не спряха да тичат до края, за разликата миналта година, когато окапвахме около 65 минута. Лежането на гостите беше малко вповече дори за тях, но и това го има. Като цяло испанеца е добър избор според мен.

С всичко съм съгласна. И на мен това ми беше идеята в един мой пост, който е доста назад. Не може да им се отрече, че нямаше желание. Бориха се до последно, но и малко късмет ни липсваше. Иначе и нападател трябва и един от двамата "В" сяда на пейката. Все си мисля, че Домо е по- слаб, вчера не спря да бъде в засада :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 20 юли 2014 14:10

Според мен имаше и един такъв момент. На фона на едва 40-дневната подготовка, на фона на многото нови, повечето дошли в последния момент, на фона на слабите резултати в малкото изиграни контроли, на фона на това че е първи кръг и че противникът бе отбор на 1 седмица си мисля, че треньорите и ръководството гледаха на този мач по-скоро като на контрола, идеята бе не толкова да се избистря облика на отбора и да се гради титулярен състав, а по-скоро да се изпробват новите и да се запознае треньорът с техните качества в реална игрова обстановка. Макар Минев да изглежда, че ще е титуляр и Луис Педро по-скоро се понрави с изявите си и вероятно ще получава доверие, не мисля че по същия начин стоят нещата със Сърмов, Наумовски и Бедоя. А и от един мач не можем да съдим за техните качества и моментно състояние. Очаквам да бъдат завъртяни в последствие с Велев, Кунчев, Огнянов и по-късно с юношите и едва след това можем да говорим за титулярен състав и игрови облик.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 20 юли 2014 14:24

Момчета загледах се в състава ви от вчера и не разбрах защо в титулярният ви състав сте пуснали цели 4 резервни играча на Ботев като и четиримата се разбра, че не стават и ги нарочиха за освобождаване май месец още при нас като причината не бе финансова, а че не стават. Уж високи цели сте щели да гоните тази година,нов отбор да градите, ама с тия играчи ще изригвате веднъж на 5-6 мача само с късмет. Педро даже Мъри го разкри, че само може да тича 30 метра и на 10 мача веднъж да прави нещо красиво (друг въпрос е, че едва ли има 10 мача за Ботев, а тези в които е участвал е влизал резерва), Домо е три пъти по зле от Божинов, Сърмов и той на 5-6 мача един само е в час. Само Минев играеше по редовно при нас, ама и той е мноого далеч от силните си години и неслучайно бе нарочен за освобождаване в края на сезона. Не се заяждам, просто вчера се загледах в мача ви като чух името на Педро и останах шокиран като видях и другите "титуляри". Дано другите ви играчи да са ви добри, че нивото на А групата май съвсем ще западне.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 20 юли 2014 14:28

Педро и Минев бяха най - добрите вчера. И докато близнака е ясен мислех, че Педро ще е същата издънка като в Ботев, но той проби над 10 по крилото 1 на 1 със защитник, което ме изненада. Задължително Домофоня или Божи86, поне 1 от тях да седне на скамейката за сметка на още 1 разиграващ халф. Идеята с бързи пасове на крак и след това с 1 финално извеждащо подаване ми харесва. Естествено играчите не са свикнали с това, но има време. Почти нямаше изритани топки, гледаха да изнасят, дори Стойчев ми заприлича на играч по едно време. Като цяло за времето, което има Мурсия е постигнал някакъв резултат и то не лош. Спокоен съм за бъдещето, да видим все пак.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2014 14:31

mtaraduda написа:В сравнение с миналия сезон, идеята в играта ми допадна, изпълнението не толкова, но няма как иначе. Опитват се да играят бързо, с извеждания зад защитата, като така падна и гола, както и имаше още 2-3 подобни ситуации. Изключителен хъс и борба до последната секунда, това го нямаше преди. Нека отличим и много добрата подготовка, като играчите не спряха да тичат до края, за разликата миналта година, когато окапвахме около 65 минута. Лежането на гостите беше малко вповече дори за тях, но и това го има. Като цяло испанеца е добър избор според мен.

+1
Освен това, опитва се да изгради един сплотен колектив. Не държи на индивидуалностите, а на колектива и Левски е най-важния. Това няма как да не ми хареса.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 20 юли 2014 14:40

Eminem написа:

+1
Освен това, опитва се да изгради един сплотен колектив. Не държи на индивидуалностите, а на колектива и Левски е най-важния. Това няма как да не ми хареса.

Направи ми впечатление, че изкара най-слабите на терена (Прохазка, Бедоя, Божинов). Значи все пак няма да робува на имена и ще играят тези, които заслужават най-много. И в подкрепа на твоята теза за коелктива, от не знам колко време вече скандираме "Сърце, душа - за Левски София!" - поведението му вчера и страстта, с която гореше, говорят за работата му от сърце, а това неиминуемо ще се предаде и на футболистите.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “Левски”