Левски София - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА 08.03.2014, 16:15

Мнениеот demon777 » 08 мар 2014 19:24

helic написа:
PFC Litex написа:
honda написа:
PFC Litex написа:От 2005 до сега футболните правила са претърпели редица промени, а в конкретната ситуация има нарушение срещу вратаря, вратаря удря с топката при спряла игра.
Вместо да се засрамите от това което показва отбора сега ще носите от девет кладенеца вода в опит да измиете срама си.

Би ли ми посочил промяната точно на това правило?
Това,че има нарушение срещу вратаря, ни най-малко не му дава право да извършва нарушения на свой ред. За ситуацията която съм описал съдията беше поздравен от бивши съдии като М.Вотро и Д.Паули , съмнявам се че имаш претенции да си по-добре запознат с правилата от тях.

Уважавам мнението ти, но не мисля да ти се обяснявам.
Туре извършва нарушение срещу вратаря, това видях аз, ти какво видя?

ок, ама ясно се видя, че съдията сбърка и отсъди удар от вратата, изпълнен от Апостол Попов.

Добре де да кажем че си прав и съдията е сбъркал.... на какво се надяваш на преиграване ли .... пак няма да биете
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 08 мар 2014 19:25

demon777 написа:
helic написа:
run1973 написа:цялата ситуация в края на мача беше най-вярно отсъдената от съдията на фона на останалите му груби грешки-стига сте се упражняявали в опити да измиете срама от поредната загуба.има фал на туре срещу мболи.жълти картони и за 2-мата-дадени съвсем правилно и нарушение в полза на ЦСКА-също отсъдено и изпълнено-съдията е отсъдил фал на туре и това беше изпълнено а не удар от вратата

жълти картони и за двамата? Абе пич от кога за замеряне с топка на противников играч, умишлено при това, наказанието е само жълт картон? Не е ли директен червен?

Погледни нещата от друга гледна точка .... Туре пречи на вратаря да вкара топката в игра за бърза контра атака.

Каква контр? Това е смешно. Вратарят държеше топката и легна на тревата без никакъв контакт, за да печели време. Тогава Туре го провокира, на което Мболи се хвана.

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 08 мар 2014 19:25

Синьо сърце написа:Жалко, спечелен мач... Сухия за три кръга се осра тотално и оставя отбора там, където го завари. Нелошата му идея да тръгне с Крумов вдясно и Туре вляво проработи, с Бастош в средата се видя, че Левски ще играе футбол, и то добър. Два пъти сами срещу вратаря и още куп положения за гол, НО... всичко това бе терминирано от глупостта да се пусне в централната двойка отдавна свършеният с футбола Ангелов. Каквото и да се говори оттук нататък, няма значение. Без треньор-толкоз!

Предполагам съзнаваш, че мерилото от днес нататък ще е друго. Неможе да си сериозен в твърдението си. С днешната игра ,как виждаш отбора на Левски срещу Лудогорец, Литекс, Ботев
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 08 мар 2014 19:27

Друго ме притеснява, че на тия шматки червени 4 мача гол не сме им вкарали ,което си е обезпокоително ,и аз поне не се сещам откакто гледам футбол да се е случвало подобно нещо.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 08 мар 2014 19:31

grasiani написа:Друго ме притеснява, че на тия шматки червени 4 мача гол не сме им вкарали ,което си е обезпокоително ,и аз поне не се сещам откакто гледам футбол да се е случвало подобно нещо.

Другата седмица ще има поправителен за Божинов и Ко.
Цирка ще продължи.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 мар 2014 19:33

demon777 написа:Добре де да кажем че си прав и съдията е сбъркал.... на какво се надяваш на преиграване ли .... пак няма да биете

на нищо не се надявам, просто коментирам положението. Абсурдно е да се иска преиграване, но един от примерите за неадекватното съдийство, повтарям неадекватното, не го наричам пристрастно, защото е в резултат на неможенето на съдията

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 мар 2014 19:34

Синият Болярин написа:
demon777 написа:
helic написа:
run1973 написа:цялата ситуация в края на мача беше най-вярно отсъдената от съдията на фона на останалите му груби грешки-стига сте се упражняявали в опити да измиете срама от поредната загуба.има фал на туре срещу мболи.жълти картони и за 2-мата-дадени съвсем правилно и нарушение в полза на ЦСКА-също отсъдено и изпълнено-съдията е отсъдил фал на туре и това беше изпълнено а не удар от вратата

жълти картони и за двамата? Абе пич от кога за замеряне с топка на противников играч, умишлено при това, наказанието е само жълт картон? Не е ли директен червен?

Погледни нещата от друга гледна точка .... Туре пречи на вратаря да вкара топката в игра за бърза контра атака.

Каква контр? Това е смешно. Вратарят държеше топката и легна на тревата без никакъв контакт, за да печели време. Тогава Туре го провокира, на което Мболи се хвана.

бе какво да го поглеждам от друг ъгъл. Ъгъла е ясен - втори жълт за Туре и директен, повтарям за неразбралите директен червен картон за Мболи.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 08 мар 2014 19:34

Синият Болярин написа:Каква контр? Това е смешно. Вратарят държеше топката и легна на тревата без никакъв контакт, за да печели време. Тогава Туре го провокира, на което Мболи се хвана.

Въпреки това може да се каже че Туре е пречил на вратаря да вкара топката в игра ....

helic прав си нашия вратар постъпи глупаво
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 мар 2014 19:36

demon777 написа:
Синият Болярин написа:Каква контр? Това е смешно. Вратарят държеше топката и легна на тревата без никакъв контакт, за да печели време. Тогава Туре го провокира, на което Мболи се хвана.

Въпреки това може да се каже че Туре е пречил на вратаря да вкара топката в игра ....

да, попречи му, но за това червен картон не дават. Виж за удар без топка, да. В случая е малко тъп тоя термин, щото си беше удар С топкатА :mrgreen:

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 08 мар 2014 19:37

helic написа:
demon777 написа:Добре де да кажем че си прав и съдията е сбъркал.... на какво се надяваш на преиграване ли .... пак няма да биете

на нищо не се надявам, просто коментирам положението. Абсурдно е да се иска преиграване, но един от примерите за неадекватното съдийство, повтарям неадекватното, не го наричам пристрастно, защото е в резултат на неможенето на съдията

Дайте съвет за контестация срещу съдията, да видим за какво ще го накажат, щото ще е наказан. Ако е наказан за пропуски в ущърб на ЦСКА, дали ще си тук да коментираме
Изображение

Върни се в “Левски”