Кой гол олицетворява Левскарския дух ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Кой гол олицетворява Левскарския дух ?

Мнениеот stoyankd » 18 фев 2012 16:06

Аз бих ви припомнил и гола на Пламен Цветков срещу шампиона на ГФР Щутграт, отстранен в две поредни години във велики битки.http://www.youtube.com/watch?v=hJ_Ap1ekRwQ

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 18 фев 2012 17:32

Двта гола на Гетов срещу ЦСКА, Кайзера, Кървавия, Бижутерския. Но първия който ме развълнува най-дълбоко е на Илиян Илиев през еснта на 1991г. срещу ЦСКА. Тогава тръгна от цнтъра, премина сам цялата защита и вкара за ПОБЕДАТА
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

mimbot
Контакти:

Мнениеот mimbot » 18 фев 2012 19:23

Ще си позволя да ви припомня и един гол на Чавдар Атанасов. Той беше във вратата на Ювентус, а мачът се игра в Италия. При 0 - 1 за Левски, нашите (не помня кой играч) разтресе напречната греда на вратата на Юве, че после спешно на терена влезе Зидан, да спасява мача, който завърши 1-1. Също велик мач за Левски.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 фев 2012 23:21

за головете на Гонзо срещу жалкия отбор на Цска в онези години е просто безсмислено да се говори. Това бяха времена на кюскане, ръгане и бучкане на топката, но не и на качествен футбол. Голът на Кайзера и като драматизъм, и като време, и като качество- е просто несравним. №1 е за мен. Голът на Гунди (независимо, че е с нац. фланелка) на Уембли също олицетворява НАШИЯ дух. Има немалко голове в нашата история, които са паметни и носят своята харизма през годините и се превръщат в митове за следващите поколения.

http://www.youtube.com/watch?v=GTy-mUAVwz0
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

would
Контакти:

Мнениеот would » 19 фев 2012 02:42

От головете които Левски отбелязва в Евротурнирите, този на Йовов, поне мен най-много ме развълнува:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GYnACrQoBC8[/youtube]
8-)

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 19 фев 2012 13:33

wilge написа:Голът на Гунди на Уембли е класика на световния футбол. В английските школи се показва на децата трениращи тази велика игра. Тук много малко хора са го гледали дори. А иначе, голове с регионално значение колкото искаш. Дори голът на Войнов насред Амстердам беше велик. Или на Пальо срещу Барселона. Прави ми впечатление повечето от вас какво харесват. Адмирации за т.н. "кървав" гол, но освен груба сила би трябвало да цените и техничните голове. Не е ли фантастично когато за 51 сек. вкараш ДВА гола на Белгия? Или да скочиш и да забиеш топката с глава във вратата на Милан като фотографите запечатат момента в който главата на защитника е до коленете ти.

Поздравления за точния коментар!

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 20 фев 2012 20:25

mimbot написа:Ще си позволя да ви припомня и един гол на Чавдар Атанасов. Той беше във вратата на Ювентус, а мачът се игра в Италия. При 0 - 1 за Левски, нашите (не помня кой играч) разтресе напречната греда на вратата на Юве, че после спешно на терена влезе Зидан, да спасява мача, който завърши 1-1. Също велик мач за Левски.

Отмениха чист гол на Кривия при 0:1
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 21 фев 2012 13:05

evertonia73 написа:Това е гола,който го помни-знае защо! http://www.youtube.com/watch?v=hJ_Ap1ekRwQ

Феноменално!!! Жалко,че съм бил на 8 и не съм го изживял.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Левски”