milen.hristov написа:Райков дойде от Враца не от югозапад или Пловдив. Само като прочетох кои са ни скаутите ме напуши смях, изключение Ясен разбира се, но кажи лично той кого е довел.
Ибраимов доведе Зе и Жо, също и Бардон. От България на първо четене се сещам за Сърмов
Може със същата схема да се използват двама нападатели един таран и един зад него лек, петима халфа м се струват прекалено много
И за мен тази схема ,която се опитва да използва Костов ,е малко странна, но той е треньора предполага се че знае какво прави. Ако си спомняш когато Херо смени Люпко , той смени и схемата в защита тогава доста го плюха ,но накрая се оказа че е бил прав.
За Ибраимов - ако искаме да бъдем максимално точни Зе,Жо и Карлуш бяха доведени от Мирчо Димитров , Ибраимов също има някакво участие ,но той първоначално предложи съвсем други 2 ма футболисти единия от които се казваше Нилмар и искаха за него 25 млн евро. Да предлагаш Левски да води преговори за футболисти като Нилмар, М.Зидан, не е сериозно. Като цяло трансферите на Жо,Зе и Карлуш се оказаха много неудачни за Левски- отбора излезе на минус от тримата с около 1млн евро. Като не бяха постигнати никакви особени резултати. Единствено от Жо Левски е на кантар от другите двама е много на минус. За мен Жо си е класа отвсякъде и си беше попадение но дойде доста скъп и Левски държеше 66% от правата му. За Бардон и Томашич Ибраимов няма никакъв принос - те бяха доведени от Заберски-Жейнов.
Ако не знаеш Райков е от Пловдив. Със съдействието на Ясен Петров беше докаран Цветелин Тонев, в момента се опитва да докара на Герена и Тодор Неделев ,макар че май по-скоро работата няма да стане.