Нужен ли е на Левски нов централен нападател на всяка цена?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Нужен ли е на Левски нов централен нападател на всяка цена?

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2012 20:57

tiamat написа:Ще се съглася с някои от предните мнения - не на всяка цена, но ако излезе нещо добро отнякъде - да. В този ред на мисли, някой знае ли защо Коен и Чаворски не ги пробват поне?

Вече сме в такъв период от време, че добро няма как да излезе от никъде, защото вече си имат отбори.
Свободни са останали дълбоките резерви.
Костов ако заложи на млади момчета ще спечели много повече, защото в мача с БАТЕ именно юношите раздвижиха здраво играта, след което падна и гола.

Жалкото обаче е, че класните играчи просто не желаят да идват в скапаното ни първенство, а ако някой се излъже, то той идва с много условности и уговорки и обикновено след 6 месеца го продават в друга посока.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 12 фев 2012 22:31

Левски си е Левски когато има силен централен нападател !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 фев 2012 23:38

honda написа:
milen.hristov написа:
Доктор Хаус написа:След като вече официално Левски подписа с Диамутен,новите попълнения в отбора станаха три!Не е тайна,че се очаква още един трансфер на централен нападател.
Имам един въпрос:трябва ли на Левски нов атакуващ футболист на всяка цена или не? И какво мислите по въпроса,че ако не се стигне до такъв трансфер,Георги Иванов би могъл да се картотекира да играе?И дали ще бъде по-полезен примерно от някакви анонимни чужденци или от изнудващи отборите "звезди"?
Въпросът ми е само към феновете на Левски,защото мнението на цесекарите в случая е кристално ясно,то няма как и по друг начин да е!

Трябва по тай-бързият начин да се отърем от този, той достатъчно навреди, не да му търсим нови позиции.
Не ние нужен нов ЦН, 3 нови ЦН, кто един от тях да е т.нар. лек

Милене ,малко по-сериозно наистина имаме нужда от централен нападател, но чак пък трима - по колко време ще стоят на терена и дали двама от тях ще са съгласни да стоят на пейката, а и качествените играчи струват пари. между другото много често обичаш да задаваш въпроса защо Левски няма скаути- има как да няма един от тях се казва Яков Папарков( бивш футболист на Локо ГО) , бившия съдия Ап.Апостолов ,който е натоварен да следи за играчи от Югозападна България, Пифа и Ясен Петров също изпълняват и такива задължения. Но интереса е насочен към млади момчета основно от Югозападна България и Пловдивския регион точно от тях бяха доведени в Левски С.Райков и близнаците Цоневи. Да се плаща на скаут да ходи да обикаля извън България в момента в Левски няма пари, а да се наблюдават от скаути играчи в чужбина е малко нож с две остриета - много трудно може да бъде привлечен качествен футболист по простата причина ,че обикновено към качествените футболисти има сериозен интерес и българските отбори не са им първи избор. А един скаут ,който да е постоянно в чужбина струва минимум 150 хил евро на година(това е абсолютния минимум) ,а един скаут е малко безполезно- трябва да са няколко. Левски има доста горчив опит от скаута Саид Ибрахимов. Аз нямам спомени той да доведе в Левски някой футболист,а профука не малко пари. Между другото за най-евтиния футболист ,който той е предложил на ръководството са искали 3,5 млн евро ,а има и такива за които са искали 25млн евро. Ами да поискаш действащ национал на Бразилия, водещ голмайстор в Бундеслигата или действащия капитан на младежкия национален отбор на Германия- ами меко казано несериозно е да си мислиш че Левски може да привлече такива футболисти.
А по темата винаги съм казвал ,че Левски има нужда от мощен ,бърз,раздвижен и агресивен ЦН, желателно с черен цвят на кожата ;) .
Но определено Костов ще налага друг тип игра- с къси разигравания по земя със смяна на местата в атакуващия блок. В една такава схема тежък централен нападател става малко излишен- видяхме че Арш не се вписа в схемата, въпреки че за мен той има качества да играе в Левски и ако беше останал най-вероятно щеше да вкара поне още толкова голове. Но не е важно колко гола е вкарал един играч ,а колко точки е взел отбора. Виждаме че в момента когато Арш го няма Калво просто стана друг играч,за него се виждаше ,че се мъчи да играе като крило и да захранва централния нападател . Той е много по ефективен ако бъде оставен да влиза към вратата или подава по земя ,а не да се разхожда по тъча, същото важи и за Рамос, и в немалка степен и за Райков. иначе съм сигурен ,че ще бъде привлечен още един нападател- но тип остър нападател ,а не мощен. Като идеята е новия , Калво , Рамос, Райков, Цветков( рядко всичките ще бъдат едновременно на терена) да си сменят местата и да играят сравнително близко един до друг. Като по тъча да се включват и бековете - Мюлдер и Пинто. Най-вероятно Старокин ще играе (когато играе ;) ) като халф. Дали тази схема ще се окаже удачна времето ще покаже - това си от правомощията на Ник.Костов. Но в една такава схема един мощен централен нападател става малко излишен.

Райков дойде от Враца не от югозапад или Пловдив. Само като прочетох кои са ни скаутите ме напуши смях, изключение Ясен разбира се, но кажи лично той кого е довел.
Ибраимов доведе Зе и Жо, също и Бардон. От България на първо четене се сещам за Сърмов
Може със същата схема да се използват двама нападатели един таран и един зад него лек, петима халфа м се струват прекалено много

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 фев 2012 02:53

milen.hristov написа:Райков дойде от Враца не от югозапад или Пловдив. Само като прочетох кои са ни скаутите ме напуши смях, изключение Ясен разбира се, но кажи лично той кого е довел.
Ибраимов доведе Зе и Жо, също и Бардон. От България на първо четене се сещам за Сърмов
Може със същата схема да се използват двама нападатели един таран и един зад него лек, петима халфа м се струват прекалено много

И за мен тази схема ,която се опитва да използва Костов ,е малко странна, но той е треньора предполага се че знае какво прави. Ако си спомняш когато Херо смени Люпко , той смени и схемата в защита тогава доста го плюха ,но накрая се оказа че е бил прав.
За Ибраимов - ако искаме да бъдем максимално точни Зе,Жо и Карлуш бяха доведени от Мирчо Димитров , Ибраимов също има някакво участие ,но той първоначално предложи съвсем други 2 ма футболисти единия от които се казваше Нилмар и искаха за него 25 млн евро. Да предлагаш Левски да води преговори за футболисти като Нилмар, М.Зидан, не е сериозно. Като цяло трансферите на Жо,Зе и Карлуш се оказаха много неудачни за Левски- отбора излезе на минус от тримата с около 1млн евро. Като не бяха постигнати никакви особени резултати. Единствено от Жо Левски е на кантар от другите двама е много на минус. За мен Жо си е класа отвсякъде и си беше попадение но дойде доста скъп и Левски държеше 66% от правата му. За Бардон и Томашич Ибраимов няма никакъв принос - те бяха доведени от Заберски-Жейнов.
Ако не знаеш Райков е от Пловдив. Със съдействието на Ясен Петров беше докаран Цветелин Тонев, в момента се опитва да докара на Герена и Тодор Неделев ,макар че май по-скоро работата няма да стане.

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 13 фев 2012 11:31

Ми определено ни трябва нападател и то мощен физически таран! Под таран нямам предвид бавен играч, а тип Гарата! Мощен, пресиращ, бърз, мачкащ съперника! Костов и такъв играч търси! Ламин Диара е точно такъв! Друг е въпросът, че той пък е имал тежка контузия, а това в много случай означава край с големия футбол! Аз лично не искам да взимаме него! Но път трябва нападател на всяка цена! Хубавото е, че поне в защита са подсилихме с играч и то какъв! В България сме окей стига да имаме стабилна защита! Отпред голове все ще падат! Проблемът през първия полусезон беше не в малкото отбелязани, а в твърде многото допуснати голове! Така че щом взехме защитник трябва да сме спокойни!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 13 фев 2012 14:04

Трябва ни бърз,пробивен,умеещ да спира и подава и да има нюх към гола.Ако не намерим такъв,няма смисъл просто да се взема някой за отбий номер!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 13 фев 2012 15:21

olfix написа:Трябва ни бърз,пробивен,умеещ да спира и подава и да има нюх към гола.Ако не намерим такъв,няма смисъл просто да се взема някой за отбий номер!

Точно такъв взехме преди малко.

Върни се в “Левски”