Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Re: Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Мнениеот dimachko » 20 яну 2012 13:13

Нека като фенове да дадем шанс на Костов и да го подкрепим и да се надяваме на титлата.Ако не успее тогава да да се сьмняваме в него и да си искаме обратно Мьри!Рано или кьсно ще се вьрне при нас,защото го заслужава и се е доказал.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 20 яну 2012 13:14

Всички знаем, че хубавите неща стават бавно ама поне да ни не лъжат с високопарните си изказвания това е дразнещо х :( :o айде първо до Коледа с нов спонсор после нова година после до първия лагер поне 3-ма после до петък днес сме петък а нищо пълна мъгла

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 20 яну 2012 13:32

добре де вие как си го представяте това да намериш футболисти, които да си струват та то и лятото взехме половин отбор и каква полза, хайде по полека, не бива да има повече от 3 ма нови ,защото това ще е просто нов отбор а и летните не са лоши, лошото беше че играехме без треньор- буквално

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 20 яну 2012 13:33

Rainbow 1983 написа:
Enravota написа:Всичко е много странно. Все пак не забравяйте, че лятната селекция беше доста скъпа за стандартите на Батков. Бяха взети 6 нови попълнения, от които само един става (и то на фона на останалите). Не знам кой точно от привлечените футболисти при Гонзо би могъл да бъде титуляр по времето на Мъри.
Като ни управляват 2 самозабравили се, безгрешни майни, така ще е.

Сега остана да очакваме чудо от Костов.

И майните са виновни по презумпция или който и калпав да беше щеше да ви докара до тук? Повярвай в Пловдив тия двамата изобщо не са долюбвани и не са смятани за градски , Батков защото много малко изобщо знаят че е от там , а за Гонзо питай някой фен на Локомотив Пловдив! Така че леко с квалификациите!

:) :) :) Значи трябва да си долюбван в Пловдив , за да си пловдивчанин..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Rainbow 1983
Контакти:

Мнениеот Rainbow 1983 » 20 яну 2012 13:40

:) :) :) Значи трябва да си долюбван в Пловдив , за да си пловдивчанин..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Не, трябва обаче да помниш от къде си тръгнал! Забравиш ли забравят и за теб! ;)
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 13:45

dimachko написа:Нека като фенове да дадем шанс на Костов и да го подкрепим и да се надяваме на титлата.Ако не успее тогава да да се сьмняваме в него и да си искаме обратно Мьри!Рано или кьсно ще се вьрне при нас,защото го заслужава и се е доказал.

Аз не знам защо темата се обърна срещу Костов?!?! Има време да видим какво може и какво не! Напълно съм съгласен, че не е сега времето да се атакува!
Темата е какво става със селекцията след като вече имаме 2-ма директори и пак никой? Това е въпроса.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 20 яну 2012 13:48

Без да се заяждам, и на мен ситуацията не ми харесва в момента, но от статистическа гледна точка постигнахме най- големите си успехи на международната сцена, без да купим нито един играч. Към настоящия момент изпитваме остра нужда само от класен централен бранител- Милиев и Иванов вместо да вдигнат ниво направиха точно обратното. Костов заяви, че сменя схемата и няма нужда от типичен таран- консуматор. Следователно Арш е излишен. Ето и офанзивни футболисти, които пасват чудесно на неговата схема- Калво, Райков, Т. Христов, Дани Младенов плюс пенсионерите с опит Йово и Цветков. Халфове- Гаджев, Тасевски, Грийн, Димов, Балтанов, Огнянов (ако го запазят) плюс децата, които сега е момента да започнат да ги налагат. Бекове също имаме. Вратарският ни пост е стабилен. Иска се просто треньора да ги стегне и да започнат да играят футбол.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 20 яну 2012 13:49

danchobara написа:Това,което аз забелязвам е че всички футболисти,които бяха желани от ЛЕВСКИ бяха отмъкнати от други отбори,като цецка например,но явно че ще се разчита само на младите попълнения,но това аз го намирам за доста по-добро решение,защото е ясно че пари в ЛЕВСКИ няма и няма да има,а този нов шеф Тонев да спре да лъже и да си гледа и върши работата както трябва,ако ли не да си стяга багажа и да се връща там от където е дошъл.Само ЛЕВСКИ!!!

Нещата взеха да приличат на чичо Томовата колиба в друг софийски отбор.И колко по рано излезнат с някаква декларация относно бъдещето на този отбор,толкова по добре.
Всеки ден се насажда мнението,че титаните нямат пари,ама иначе взимат играчи под носа на Левски и си правят селекцията и си продават футболисти.Въпроса ми е тогава къде сме ние???
Много ще ми е интересно ако същия този камерунец ни вкара на дербито и от там ни спре за всякакви битки,дали ще се намери журналист тогава който да зададе съвсем закономерния въпрос - защо беше изпуснат този човек,кой е виновен и има ли пари и сигурност в Левски???
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 13:52

сини богове написа:Без да се заяждам, и на мен ситуацията не ми харесва в момента, но от статистическа гледна точка постигнахме най- големите си успехи на международната сцена, без да купим нито един играч. Към настоящия момент изпитваме остра нужда само от класен централен бранител- Милиев и Иванов вместо да вдигнат ниво направиха точно обратното. Костов заяви, че сменя схемата и няма нужда от типичен таран- консуматор. Следователно Арш е излишен. Ето и офанзивни футболисти, които пасват чудесно на неговата схема- Калво, Райков, Т. Христов, Дани Младенов плюс пенсионерите с опит Йово и Цветков. Халфове- Гаджев, Тасевски, Грийн, Димов, Балтанов, Огнянов (ако го запазят) плюс децата, които сега е момента да започнат да ги налагат. Бекове също имаме. Вратарският ни пост е стабилен. Иска се просто треньора да ги стегне и да започнат да играят футбол.

Искаш да кажеш, че новата схема е да играем без централен нападател?!?!? Стига това е несериозно, не му трябва такъв като Арс, трябва му бърз нападател това е, ама райков централен?!?!? Стига!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 20 яну 2012 13:54

Забрави да споменеш откритието Старокин, благодарение на което загубихме доста точки....[/quote]
В интерес на обективността Старокин показа качества в Бургас, бе твърд титуляр и това бе причината за трансфера му. Факт е обаче, че тук е слаб и непостоянен.[/quote]
Прав си, но качества за Бургас ли е показал или качества за Левски?[/quote]
Ами нали в Бургас играят играят със същите отбори с които и Левски.Не би трябвало да има разлика.
СПУКАНОГЪРНЕ

Върни се в “Левски”