Левски - ЦСКА (юноши)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА (юноши)

Мнениеот bigbonusprize » 10 ное 2011 12:39

gilento93 написа:
SAMP написа:
Red Warrior написа:А левскарчетата много да не се радват, защото в ЦСКА не играят кадърните момчета, а тези които си плащат.

А в Левски понеже не плащат, нали?!

Е,плащат де.Заплати на треньорите плащат. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Напротив. Оня еврейн, който аз лично ненавиждам, е в основата на корупцията в школата ни! Добре, че поне въпреки него от време на време се вижда успех при малките...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 ное 2011 23:14

Че школата на ЦСКА е разбита и не отговаря на името на отбора съм го казвал не веднъж.
Кой набор на Левски за последно е станал шампион при възраст старша А, кажете ми сини шампиони ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2011 23:34

lisynger написа:Че школата на ЦСКА е разбита и не отговаря на името на отбора съм го казвал не веднъж.
Кой набор на Левски за последно е станал шампион при възраст старша А, кажете ми сини шампиони ?

Ето едно въпросче и за теб:
Това е съставът на ЦСКА достигнал и играл ? финал за КЕШ срещу Ливърпул.
Състав на ЦСКА:Г. Велинов,Кр. Безински,Д.Димитров,М.Томанов(106-Керимов),Г.Димитров,Г.Илиев,Цв.Йончев,Ст.Младенов,Сп. Джевизов,Пл.Марков,Р.Здравков(68-Велков).
Въпросът е кой от тези футболисти е юноша на ЦСКА и освен Р. Здравков има ли друг роден в София?

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 ное 2011 23:36

Ти прочете ли ми първото изречение ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2011 23:44

lisynger написа:Ти прочете ли ми първото изречение ?

Като си писал,че е разбита,не си визирал времето на мача с Ливърпул,нали?Но е факт!
Иначе:Левски е шампион при дублиращите отбори за 2008/09

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 ное 2011 23:50

Когато фактите говорят и боговете мълчат нали така ;) не съм бил жив когато ЦСКА бие Ливърпул за жалост,но за краткото ми съществуване и познанията ми във футболните среди ще ти кажа,че Левски са супер при деца нямат равни,добри при младшата,а когато се стигне до старша(най-вече старша А) изведнъж стават посредствени.1994 е най-талнтливия набор на Левски,но повечето деца не са софиянчета,а малцината които са идват от други школи главно от Септември имат и цесекарчета :o тоест те играят заедно в този си вид от година-година и половина което значи,че не са чисти ваши юноши така да се каже.Въпросът ти е глупав кажи ми колко ваши юноша играят за Левски при ''паметната'' ви победа с КИево

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 ное 2011 00:00

lisynger написа:Когато фактите говорят и боговете мълчат нали така ;) не съм бил жив когато ЦСКА бие Ливърпул за жалост,но за краткото ми съществуване и познанията ми във футболните среди ще ти кажа,че Левски са супер при деца нямат равни,добри при младшата,а когато се стигне до старша(най-вече старша А) изведнъж стават посредствени.1994 е най-талнтливия набор на Левски,но повечето деца не са софиянчета,а малцината които са идват от други школи главно от Септември имат и цесекарчета :o тоест те играят заедно в този си вид от година-година и половина което значи,че не са чисти ваши юноши така да се каже.Въпросът ти е глупав кажи ми колко ваши юноша играят за Левски при ''паметната'' ви победа с КИево

Посредствени,посредствени...колко да са посредствени.След като за 2008/09 са шампиони при дубълите.
Класиране до 19г. сезон 2011/12 след 12 кръг:
Класиране
-------Отбор------М----П----Р-----З--------Г--------Г-Р----Т
1-----Левски-----12---10---1-----1------43-11-----32----31
6-----ЦСКА-------11----7----0----4--------18-9------9-----21
А така-а-а-а... :o

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 11 ное 2011 00:06

Това за дубалите е направо невероятно :lol: там играеха Жардел,чужденците които бойкотираха за заплати на отбор се падаха по 3-4 юноша имаше даже статия в 7 дни спорт за това,а за класирането което ми вадиш в момента ще поживеем и ще видим дали Левскито ще са първи

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 ное 2011 00:19

lisynger написа:Това за дубалите е направо невероятно :lol: там играеха Жардел,чужденците които бойкотираха за заплати на отбор се падаха по 3-4 юноша имаше даже статия в 7 дни спорт за това,а за класирането което ми вадиш в момента ще поживеем и ще видим дали Левскито ще са първи

Разширен състав [редактиране]

Част от футболистите, които ще играят за „Б“ отбора на Левски (София), са[1][2]:
Ивайло Василев вратар ДЮШ Левски
Христо Царев вратар ДЮШ Левски
Тодор Стоев защитник ДЮШ Левски
Иван Цачев полузащитник ДЮШ Левски
Лъчезар Манчев полузащитник ДЮШ Левски
Джоузеф Еромоигбе полузащитник ДЮШ Левски
Георги Чакъров полузащитник ДЮШ Левски
Стефан Станчев полузащитник ДЮШ Левски
Георги Недялков полузащитник ДЮШ Левски
Радко Мутафчийски полузащитник ДЮШ Левски
Борислав Балджийски полузащитник ДЮШ Левски
Иво Михайлов полузащитник ДЮШ Левски
Александър Киров нападател ДЮШ Левски
Боян Табаков нападател ДЮШ Левски

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 11 ное 2011 11:47

Знаеш ли колко години в ДЮШ на Левски има Цачев и колко в Спартак ? Повече от 2 години не му се вписват,та вие ли сте открили тоя футболист твърдиш ли,че в дубъла на Левски никога не са били спускани резервите от мъжкия отбор ?

Върни се в “Левски”